teşekkür ederim canım cevapladığın için. doktor değer 1000 e ulaşmadan ultrasonda görünmez zaten dedı. döllenmeden 14 gun sonra kanda bellı olur dedı . yumurtlamam 5 ın altında çıksaymış umudunu kes diyecekmiş ama 11 çıkınca hala umut var dedı. ama ben ınananmıyorum olsaydı çıkardı dıyorum 10 gun önce yaptırdım 0.1 çıkmıştı bukez 0.700 çıktı ya ondan bıle umut edıyorum ki çok önemsızmış bu değerlerdoktor bakmışsa çok umutlanma canım..ama Allah büyük :) neden umutlanma diyorum üzülme diye.olursa d çok büyük sürpriz olur.Allah gönlüne göre versin :)
bak sakın ümitsiz olma ve bu arada çok dua et lütfen.senin için dua edicem.inşallah hamilesindir :)teşekkür ederim canım cevapladığın için. doktor değer 1000 e ulaşmadan ultrasonda görünmez zaten dedı. döllenmeden 14 gun sonra kanda bellı olur dedı . yumurtlamam 5 ın altında çıksaymış umudunu kes diyecekmiş ama 11 çıkınca hala umut var dedı. ama ben ınananmıyorum olsaydı çıkardı dıyorum 10 gun önce yaptırdım 0.1 çıkmıştı bukez 0.700 çıktı ya ondan bıle umut edıyorum ki çok önemsızmış bu değerler
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun sendenbak sakın ümitsiz olma ve bu arada çok dua et lütfen.senin için dua edicem.inşallah hamilesindir :)
amin senden de canım :)çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden
arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
luteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3
ben de bu ay serophene kullandım umarım işe yarar senin de ilacın canımYok canım klomene başladım bu ay bakalım olacak mi :s
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahAmin inşallah ya bugün 12. Gün doktora gideceğim bakalım yumurta oluşmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?