- 13 Ağustos 2014
- 19
- 4
- 3
- 33
canım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idrar testi yaptım hemen çıktı koskoyu hemdeeeeSen testı tam olark kac gun once yaptırdın. Bebegın rahme yerlesmesı 3 ıle 10 gun arası suruyormus canım yerlestkten snra gebelik hormonu salgılıyrmus vücut anck o zamn testlerde cıkıyrmus
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idrar testi yaptım şimdi hamileyim hemen koyu kırmızı renk çıktı çok şükürrrrrrrrrrrr
tebrik ederim :) senın adınaçok sevındım darısı başımıza :)))hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idrar testi yaptım şimdi hamileyim hemen koyu kırmızı renk çıktı çok şükürrrrrrrrrrrr
tebrik ederim :))) bişey sorabilir miyim.5 gün geçtı galiba değil mi adetin ... pekı senınde adet olacakmışsın gıbı sancın oluyormuyduhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idrar testi yaptım şimdi hamileyim hemen koyu kırmızı renk çıktı çok şükürrrrrrrrrrrr
allah razı olsun rabbim olmayana da versin inşallahTebrik ederim rabbim gönlünüze göre vermiş hayırlı hamilelik dönemi geçirmenizi hayırlı evlat olmasını dilerim çok sevndim :)
hemde nasıl hala var ben adet olucam ağrım var diye bebek olacağını hiç düşünmedim taki 1 saat önce test yapana kadar çünkü sürekli karın ağrım var kasıklarımda batma oluyor hamile değilimdir diyordum hani ağrılar adet ağrısı gii olunca günüm geçincede olurum diye bekledim eşimden test istedim işten gelirken gelir gelmez yaptım sonuç bu şimdi ağrım var korkuyorum ama normal diyorlar bebek olmasını çokda istiyordumtebrik ederim :))) bişey sorabilir miyim.5 gün geçtı galiba değil mi adetin ... pekı senınde adet olacakmışsın gıbı sancın oluyormuydu
çok teşekkür ederim allah razı olsuntebrik ederim :) senın adınaçok sevındım darısı başımıza :)))
ben 5 aydır bekliyorum.bugun adet olmam gerekıyordu olmadı sancı gelip gidiyor ama inşallah benım de gelmez de bende hamıle olurum. :) bir hafta önce kan testı verdım negatıftı.. bugünde ıdrar testı yaptım kendım yıne çıkmadı ama yıne de umut edıyorum ,iştehemde nasıl hala var ben adet olucam ağrım var diye bebek olacağını hiç düşünmedim taki 1 saat önce test yapana kadar çünkü sürekli karın ağrım var kasıklarımda batma oluyor hamile değilimdir diyordum hani ağrılar adet ağrısı gii olunca günüm geçincede olurum diye bekledim eşimden test istedim işten gelirken gelir gelmez yaptım sonuç bu şimdi ağrım var korkuyorum ama normal diyorlar bebek olmasını çokda istiyordum
Çok ama cok sevındım kuzum :) Allah sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın :) Darısı tum ısteyenlerın basınacanım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm idrar testi yaptım hemen çıktı koskoyu hemdeeee
Ahhh kuzum bılsek nedenı zaten. Ben artık gebelik testı bıle yapmıyrm nede olsa olmuyr boşa testle uğraşmayayım dıyorum :)anlıyorum bende 5 aydır uğraşıyorum olmuyor ..benımle bir isteyenlerın hemen oldu neden olmuyor anlamıyorum ...inşallah senın de olur bır an önce allahım nasıp eder inşallah sana da...
bende hemen yapmadım bekledim üzülmemek için aslında dünde yapmayacaktım ama eşim istedi yaptım ve çıktı rabbim isteyene de versinmrb hanimlar
benimde adettim 2 gundur gecikti adet agrilarim var arasira, simdi masalsumeyye'nin yorumunu okuyunca acaba hamile olabilirmiyim? suan test yapmak istemiyorum eger iki gun daha gecerse ve gelmezse test yapacam... hayirlisi bakalim
benimde 6 gün gecikti herkes hamilesin dedi ama ben üzülmek istemedim çünkü ondan önceki aylarda olmamıştı6. Günüm bugün hala yk bişey noluck böyle bu kadr gecikti eger adet olursam kafayı yerimmmmmmm bn(((((
çok sevindim ikimizin bebeği aynı gün :)Kızlarrrrr hamileyimmmmmmmmmm
benim dün olması gerekiyordu olmadı buugn de hıc gelcekmiş gibi değil...gıdıp bir daha kan testı mı yapsam dedım (en son bır hafta önce yaptırmıştım)ama cesaret edemiyorum yıne aynı şey olacak diyeAhhh kuzum bılsek nedenı zaten. Ben artık gebelik testı bıle yapmıyrm nede olsa olmuyr boşa testle uğraşmayayım dıyorum :)
yanlış hatırlamıyorsam üşüyordum demiştın değilmi.... benim sadece ayaklarımın altı sızlıyor... aynı şey mı acaba . 1 gun gecıktı de heveslenmemeyyım dıyorum olmuyorhemde nasıl hala var ben adet olucam ağrım var diye bebek olacağını hiç düşünmedim taki 1 saat önce test yapana kadar çünkü sürekli karın ağrım var kasıklarımda batma oluyor hamile değilimdir diyordum hani ağrılar adet ağrısı gii olunca günüm geçincede olurum diye bekledim eşimden test istedim işten gelirken gelir gelmez yaptım sonuç bu şimdi ağrım var korkuyorum ama normal diyorlar bebek olmasını çokda istiyordum
Ögrenmenın tek yolu test canım karar senınbenim dün olması gerekiyordu olmadı buugn de hıc gelcekmiş gibi değil...gıdıp bir daha kan testı mı yapsam dedım (en son bır hafta önce yaptırmıştım)ama cesaret edemiyorum yıne aynı şey olacak diye((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?