Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Yaaa bak boyle dedin cokk sevindimmm... allah isteyen herkese hayirli evlatlar bersin insallahhhh

canım allah yardımcın olsun gerçekten çok ama çok zor bu durum .. inşallah en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip olur .. dragos ta fatih hastanesi var bilmiyorum hiç gittin mi orasının çok iyi olduğunu söylüyorlar ..

kızlar 14.30 da randevum var tekrar gidiyorum ben baktırmaya...
sat 1 temmuz hala olamadım regl...
ne hissediyorsunuz sizce hamile miyim ben?
ayyy bi hissinizi söylesenize yaa

his olarak değil ama senin için çok dua edicem ..umarım hamişsindir .. hayırlı haberlerini yazıcaksın buraya bizde tebrik edeceğiz inşallah

kızlar bende bu ay klomen kullandım ve c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ertesi gün çok fazla ağrı hissettim bu aydan bende çok umutluyum

kızlar bende bu ay klomen kullandım ve c.tesi günü çatlatma iğnemi oldum ertesi gün çok fazla ağrı hissettim bu aydan bende çok umutluyum

inşallah canım .. bende sırf bu hamilelik için üye oldum buraya burda bayaaa içim rahatlıyor ..allahın izni ile en kısa sürede hamiş olucaz inşallah

inşallah canım .. bende sırf bu hamilelik için üye oldum buraya burda bayaaa içim rahatlıyor ..allahın izni ile en kısa sürede hamiş olucaz inşallah

kim bile bilir ki bundan 9 ay sonra anne olacağımızı burda bütün hamilelikle ilgili sorularımızı çözeceğimiz herkes için çok dua ediyorum

Dragos'ta oturuyor annem. Oraya da gideyim. Doktor önerin var mı?

Ya ne kadar iyisin. Buraya üye oldum krem yüzünden dolandırıldım diye konu açtım. sonra asıl alanıma geldim bak ne güzel umut oldun bana. Teşekkür ederim binlerce kez.

birde maltepe üniversitesi tıp fakültesinin kadın doğum bölümü var orasıda çok iyi http://www.maltepe.edu.tr/hastane-360 bu sayfadan göz gezdire bilirsin .. fiyatlarıda gayet normal öyle uçmuyorlar .. fatih ünv ve burda ssk falan da geçiyor tüm tedavilerde .. ben şuan daha 1 aydır deniyorum bu iki hastaneyede gidiyorum evime yakın olduğu için oralarda bir sürü tedavi için yada tüp bebek için gelenleri görüyorum hepside çok memnundu bu 2 hastanede öyle çok meşhur değil en azından ben medyada çok duymadım ama gördüğüm kadarı ile anadolu yakasında baya popülerler denemeye değer kaybedecek biseyimiz yok ki ...
bu siteye bende tecrübeli hamişlere danışmak için benim gibi bebiş isteyip uğraşanlarla dertleşmek için üye oldum iyikide olmuşum sizler gibi harika insanlarla tanışabiliyorum

Ya nasıl güzel oldu bu öneriler. Ben de son söylediklerini şimdiden hissediyorum bacım Benim 11 ay oldu ve artık çok sinir bozucu oluyor. İlaçların verdiği zarar, aldırdığı kilo 52 kiloyu geçmeyen ben 58-59'dan aşağı inemez oldum. Güzel haberi bi alayım 100 kilo olayım

Bitkisel bir karışım yazılmış sağ olsun bir arkadaş tarafından. Onu deneriz artık. Benim de karnımda ağrı var. Adet olmadan öncekiler gibi. Hep bir umut bekliyorum ama bakalım :) Hamile olduğumu bir öğreneyim, hayatımın en güzel anı olacağına eminim.

Kürtajdan 80 gun sonra adet oldum sonra korunmasız ılışkı oldu 12. Gunu ılk gebeliğimde oldugu gıbı pembe bise damda kan geldı ondan 1 hafta sonrada kasıklarımda ve belimde ağrılarım var acaba tekrar hamıle kalmıs olabılırmıyım işk gebelikliğimdeki belirtilere aynı cunku belirtiler cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…