Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Adet oldum ; ((( çok kötü morelim alt üst oldu başımdan aşşa kaynar su döküldü ((((( test de yaptm 2 tane ikisindede pozitifff

Bence doktora gorun. Tutunma kanamasi olabilir. Madem pozitifse bebek vardir o zaman. Ve suan dusuk tehlikesi yasio olabilirsin. Doktor bi ilac verir tutunur canim. Bence git hmn bi doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin burda ben 30 lira veriyorum yeminle erken gebelik testine 15 olsa dokunmaz okadar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gitti gidiyordan aldım 5tanesi 29 liraya labquick ultra erken gebelik testi diye bir sey acaba farkli mi ?

Benim Çok bilgim yok ama internette okumuştum üstüne görme diye bi durum var.testlerin ikisi de pozitif çıkmış.üstüne görme adetten biraz daha farklı oluyormuş.adetinin bi bitmesini bekle moralini bozma lütfen.bende çok istiyorum hamile kalmak ama moral çok önemli bu olaylarda.adetin eskisi gibi mi oluyo yoksa biraz farklılık varmı ona dikkat etmen gerek.bayanların çoğu üstüne görme kanamasını adet sanıp hamilelik olmadığını sanabiliyormuş.benim bi tanıdığımda hamile kalmış ama üstüne görme olmuş adet olduğunu sanıp hamilelik düşünmemiş.ama adeti biraz daha farklı olmuş.sende bi bak bakalım adetin nasıl seyrediyor.dediğim gibi moralini bozma Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Kızlar dun adetmden birgun once yani idrar testi pozitf baya belirgn ikiside. Hcg 40. Cokmu düşük? ? Korkuyrm kimyasal gebelik mi die.

Kızlar dun adetmden birgun once yani idrar testi pozitf baya belirgn ikiside. Hcg 40. Cokmu düşük? ? Korkuyrm kimyasal gebelik mi die.

Internette gebematik diye bir site var kan tahlili sonucunu yazıyorsun ne hamilelik varmı diye bakıyor.değerin bn düşük mü olup olmadığını bilmiyorum ama sizin için gebemetikten kan tahlili sonucunu yazdım hamilelik var diyor isterseniz sizde Ordan bakabilirsiniz.

ızlar adetime 10 günüm var.Yarım saat önce bisikletle markete gittim 15 20 dk kullandım çok zorlandım bacaklarım çevirmedi resmen.Eve zor attım kendimi baygınlık geçirdim çarpıntı falan. Tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Bu ay yumurtlama dönemimde çalıştık gebelik olabilir mi ? Bu kadar erken belirti olut mu ? Acile gitsek kan testinde sonuç çıkar mı ?

LH 3,69 mIU/mL
FSH 3,63 mIU/mL
PROLAKTIN 7,16 ng/m
değerlerim bunlar çıktı lütfen yorumlarmısınız
lütfennnn bir açıklama yaparmısınız bunlar ne anlama geliyor

Kızlar neredesiniz ya tatile gittim diye giremedim kimse kalmamış yaaa

Burdayiz canim merak etme :))

Bende yeni uye oldum siteye. Hamile klmk istiyorum ama olmuo .s 11aylik evliyim herkes erken daha olur diolar ama cnm cok sklio

Bende 2 senelik evliyim 1 senedir hiç korunmuyoruz fakat basaramıyoruz. polikistik overim var düzensiz adetlerim.. ama hazirana kadar 3 ay günü gününe adet gördüm sasırdım da ayrıca. iki ay oldu adet görmüyorum tekrar. kahverengi akıntım oldu su iki ayda 4 gün sürdü. yumurtalıklarımda sancı hissediyorum ara ara agrılarımda oluyor batma gibi. bilmiyorum ki acaba yine hayal kırıklıgına ugrar mıyım? yada RABBİM bi mucize mi gerceklestirdi ?? Bi fikriniz var mı arkadaslar...??:2:

benim kırmızılar geldi

selam millet ben geldim tatil b3rbatti hic girmiyorum bile okonuya (( ama kotusu daha kotusu adet oldum sat 30 hazirandi ayin 27 sinde bir damla pembe kan geldi ve yikildim vee kesildi bu boyle 3 gun peceteye gelen acik pembe vcde geliyo ama cok az ayin 30 u geldiginde tam esime umutlenmis bir sekilde olablir derken ayaga kaklmamla kan ((( yikildim ve 2 gun asiri yogun kanamam oldu kesildi suandaa az az geliyor cok tuhaf tam iste bu sefet oldu ilac yaradi demistim okadarda hissetmistim ben butun umitlerimi kaybettim elbet olucak bigun ama ben bu surecte gucumu kaybettim

merhaba kızlar, 18 aylık evliyim ilk 1 ay haricinde korunmadık, maleseff bebeğim olmadı.
adetlerimde düzensizlikte var, sürekli değişiyor kaç günde bir adet olduğum.
kestiremiyorum artık tarihleri, fakat şu sıralar olmam gerekiyor.
2-3 gündür sağ kasığımda sancı var.. otururken kalkarken yatarken sürekli ağrıyor.(hareket ettikçe)
bazen şiddetli bazen sakin..
ne oluyor anlamıyorum :26:

bende aynı sorunları yasıyorum artı olarak kahverengi akıntılarım oldu 4 veya 5 gün kadar bu ay. acaba mı diyorum ama ümitlenmek istemıyorum. cok üzülüyorumm (

bende aynı sorunları yasıyorum artı olarak kahverengi akıntılarım oldu 4 veya 5 gün kadar bu ay. acaba mı diyorum ama ümitlenmek istemıyorum. cok üzülüyorumm (

bende o da yok.. aynen ümitlenmek istemiyorum çünkü önceki aylarda stresten adetimi geciktiriyordum. Bu sefer adet olacam diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. Psikolojik olarak gecikiyor, yaşanmış ve onaylanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…