- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 118
Adet oldum ; ((( çok kötü morelim alt üst oldu başımdan aşşa kaynar su döküldü((((( test de yaptm 2 tane ikisindede pozitifff
Amin burda ben 30 lira veriyorum yeminle erken gebelik testine 15 olsa dokunmaz okadar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Internette gebematik diye bir site var kan tahlili sonucunu yazıyorsun ne hamilelik varmı diye bakıyor.değerin bn düşük mü olup olmadığını bilmiyorum ama sizin için gebemetikten kan tahlili sonucunu yazdım hamilelik var diyor isterseniz sizde Ordan bakabilirsiniz.Kızlar dun adetmden birgun once yani idrar testi pozitf baya belirgn ikiside. Hcg 40. Cokmu düşük? ? Korkuyrm kimyasal gebelik mi die.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ustune gorme yada dusuk olmasin tatlimm ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yk ya olsa anlardm normal adet her zamanki gibi
Günaydın kızlar.
Bundan sonra inşallah kırmızılar gelmez diye dua etmicem. İnşallah bebek vardır diye dua edicem.
bat 14 15 temmuzdu 2 hafta gecikti. hala regl olmadım. yaptığım idrar testleri negatif çıkıyor. silik bile yok. al sana gelmeyen kırmızılar
çok canım sıkkın
merhaba kızlar, 18 aylık evliyim ilk 1 ay haricinde korunmadık, maleseff bebeğim olmadı.
adetlerimde düzensizlikte var, sürekli değişiyor kaç günde bir adet olduğum.
kestiremiyorum artık tarihleri, fakat şu sıralar olmam gerekiyor.
2-3 gündür sağ kasığımda sancı var.. otururken kalkarken yatarken sürekli ağrıyor.(hareket ettikçe)
bazen şiddetli bazen sakin..
ne oluyor anlamıyorum :26:
bende aynı sorunları yasıyorum artı olarak kahverengi akıntılarım oldu 4 veya 5 gün kadar bu ay. acaba mı diyorum ama ümitlenmek istemıyorum. cok üzülüyorumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?