Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Tm bende cok erkenden olmusmudur demeye basladim haklisin :) herseyin hayirlisi allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin ins hayirli bi zamanda :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tm bende cok erkenden olmusmudur demeye basladim haklisin :) herseyin hayirlisi allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin ins hayirli bi zamanda :sly:

Amin canim ins.
Insan bekleyince herseyi ona yoruyo.
A onceden boyle bisi yoktu simdi niye oldu diye :) biraz da psikolojik galiba. Bnde cok etkileniyrm bole. Bu aralar havuc suyu ic her aksam 1bardak. Taze skilmis olarak hazrla yemekten 2saat snra. Bebegin tutunmasina yardim ediyormus canim.

Tm iceyim :) aynen dedigin gibi kiprigim düşşe acaba hamileyim ki falan :))) Allah yardimiz olsun ins

Tm iceyim :) aynen dedigin gibi kiprigim düşşe acaba hamileyim ki falan :))) Allah yardimiz olsun ins

Artik esimde bana uymaya basladi. Gazim oluyo az gobegim sisiyo bebek mi var yokss diyo :) sabah kalkiyrm of midem bulandi diyorum kesin bebek var diyo :))
Nolcak bizim bu halimiz bilmiyrm :)

Kocalarin dengeside bozuldu :))))))) ay hic bilmiyorum :)

Benim de yumurtlama günüm 27 si olarak hesaplamistim ama 28. Oldu :) adet donemlerimiz ayni demekki bakalim bu hafta gecsin pazartesi günü erken gebelik testi uygulamayi düşünüyorum :):)

Vuvvvvv :)))) Hadi bakalim ins tuttururuz :))) heyecan yaptim simdi ben zannediyordum bi tek o gunu kocamla biz bekliyoz sende varmissin

Vuvvvvv :)))) Hadi bakalim ins tuttururuz :))) heyecan yaptim simdi ben zannediyordum bi tek o gunu kocamla biz bekliyoz sende varmissin

Arkanizdan da ben geliyrm bat 17 agustos. Of bns daha cok var ama...

Slm bayanlar benimde bat ayın 3 allahım inşallah olmam yarabbim bu gece ruyada test yapmışım görüyorum iki çizgi çıkıyor çok seviniyorum ama bir uyandım rüya anca rüyada görürüm dedim(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet baya varmis olmazsa diger ayimiz var ya umutsuzluga gerrk yok her ay bi umut bize :) Bacim yavastan geledur sende:sly:

Evet strese gerek yok olmadı agustos da var :) sen ne zaman test yapmayı planliyorsun :sly: insallah cift cizgiyi goruruz hepimiz

Senin baya az kalmis ben olsam bugün erken gebelik testleri var yaparim dayanamam

Senin baya az kalmis ben olsam bugün erken gebelik testleri var yaparim dayanamam

Her ay yapıyorum cnm bu ayda yapmayacam dedim bekleyim dünya param gidiyor testlere sonuda hüsran

Bende yapmiycam yaa sinir oldum erken gebelik 15 lira hep boşa gidio :))) Ins gecikme olursa yapcam olmazsa kazi calismalarina devammm ins hayirlisiyla olur en kisa zamanda hepimizin :)

Amin burda ben 30 lira veriyorum yeminle erken gebelik testine 15 olsa dokunmaz okadar :)

Evet baya varmis olmazsa diger ayimiz var ya umutsuzluga gerrk yok her ay bi umut bize :) Bacim yavastan geledur sende:sly:

Umutsuzluk yokk. Umudumuz tam, heyecanimiz tam... :)

Kızlar bugün 4. Gün hala adet olmadım. İlk günler adet sancim vardı bu iki gundur baş dönme ve bulantim var. Daha test yapmadım hamile olabilirmiyim acaba?

Adet oldum ; ((( çok kötü morelim alt üst oldu başımdan aşşa kaynar su döküldü ((((( test de yaptm 2 tane ikisindede pozitifff

Adet oldum ; ((( çok kötü morelim alt üst oldu başımdan aşşa kaynar su döküldü ((((( test de yaptm 2 tane ikisindede pozitifff

Ustune gorme yada dusuk olmasin tatlimm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…