Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

kızlar bilginiz varmı kimyasal düşükten sonraki adet ne kadar geç olur ya (5 haftalık düşmüştü).bugün 6 gün geçti 7.günüm adet yok ara ara batmalar oluyo o kadar sizce hamilemiyimdir yoksa kmyasal düşükten dolayımı? 3 gün geçtiğinde test aldm yaptm negatif çıktı hastane bile yok şuan bulundugum yerde ümitlenmekte istemiyorum açıkcası

Aminnnnn... Küçükmüşşün canım ya ama bu yasta zor seyler yasamıssın neysekı hepsı gerıde kalmıs Nerde yasıyorsun pekı çalısıyrmusun

Evet ablacım kucuk yasta baya badireler atlattim :) izmirde yasiyorum universiteden sonra calistim ama evlrndikten 6 ay sonra hastalaninca biraktim iyilesme surecinde alinan ilaclar bedeni calisir durumda birakmiyo malesef ki bu kisa kadar dinlendim sonra tekrar denedim ama olmuyo muhasebeciyim o stresler bana iyi gelmemeye basladim biraktim vee 6 aydir butik kurabiye ve pastacilik yapmaya basladim vee cook cook mutluyum isimden hic bi egitim almadim ama elimden geldigince yaptim simdide yavas yavas taninmaya basladim :))

Neyyy ablamı ama ya ben 25 yasındayım kardeşcım :) :) Bende evlenmeden once ızmırde yasıyrdum neresındesın ve bende izmirde muhasebclk yapıyrdum evlendım aydına geldım Bılmezmıyım stresını ya ay 24 oldumu hele offf amannn pastamı ham ham hammm dukkan senın mı canım yern nerde

Bi kac kez abla yazilinca dedim sanirim ablasin cok uzaga gitmemisin ama yakinsin gene izmire canin ben ucyolda oturuyorum hemen metro nun duraginda :)) aynen muhasebeciligin stresi cok daha onve arkas holdingte calismistim bende ama bu isimi daha cok seviyorum daha dukkan acmadim canim bebek istiyoruz smdi yatirimi bebek icin yapiyorum bi sure ama dukkan acmayi cok istiyorum hatayda acicam kismet oluraa smdi evden yapiyorum internetten satiyorum simdi adimi yazardim ama reklama falan girmesin :/

Eklesene tatlım benı özelden yazarmısın ınternet adresını :) Yok aramızda tek ablma Gulşah ablamız yanlş htrlamyrsam 33 yasındaydı Ben izmirde Bornvada ıdım ucyol azcık uzak dusuyr ama bızde metroya yakındık İzmiri cok ozluyrum ınan kı Aydın kucuk yer hıc bısey yok İnş dukkanda acarsın canım tatlı kurbyelrının tadına bakmaya gelırız bızde Ama ınternt sıtenı mutlaka ıstıyorum

Aaaa senın fotolarnda varmıs pek yakısıyrsunuz maşallh

Canım hiç bır bılgım yok ınan kı yardımcı olmak ısterdım ama

16haziran 14.97

18haziran 30.54

20haziran 66.97
23haziran 217 kızlar beta hcg değerlerim nasıl sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa senın fotolarnda varmıs pek yakısıyrsunuz maşallh

Bornova uzak ama 2side mevki yerler tabi aydin kucuk yer izmir gibi degil ama napcan esin icin katlanican imkani olsa keske izmire tasinsaniz :)) ekledim canim yazicam simdi evet resimlerimiz vardi canim tesekkur ederiz aminn

Bornova uzak ama 2side mevki yerler tabi aydin kucuk yer izmir gibi degil ama napcan esin icin katlanican imkani olsa keske izmire tasinsaniz :)) ekledim canim yazicam simdi evet resimlerimiz vardi canim tesekkur ederiz aminn

Sen kaç yaşındasın cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gördum tatlım ve bayıldım tam yemelık cok tatlı bende yapmak ıstyrum boyle pastalar cok kıslandım senı bak :) Hadı banada tarıf ver kocam hep der ellerınle pasta yap dıye ben bıskevut pudıng dok tamam :)

Tesekkur ederim canim :) ben mutfakta olmaktan cok keyif alan biriyim o yuzden zevkle yapiyorum hepsini vereyim tatlim yap kocisini sevindir :))

Tesekkur ederim canim :) ben mutfakta olmaktan cok keyif alan biriyim o yuzden zevkle yapiyorum hepsini vereyim tatlim yap kocisini sevindir :))

Evlılık yıldonumumuze cok az kaldı aslında bı suprız yapsam ıyı olur demı tatlım :) Ama bunları yapmak ıcın seker hamurunu falan nerden bulcam yada nasıl sekıl vercem kı zor mu yapmak

hamiş ne yaa.. şuna hamile yada gebe diyin. cok ukalaca iğrenç bi kelime olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…