Ah ah nelere medet umduk bunu da yapariz napalim. Zaten kur yapmaktan evde kendime vaktim kalmio valla ya. O kadar zorlaniyrm ki. Calisiyrm. Eve gidiyrm bayram temizligini yapiyrm azar azar. Kosa kosa 1-2 is yapiyrm hoop iftar oluyo. Tam bitti diyrm hade bulasik, camasir,dus. Hadi dinleniyim diyrm incir kurunu kaynat ilit bilmemne. Hadi uyudum diyrm 2saat snra sahur. Yat kalk ise gel valla artik beynim almio hee :))
Ama allah buyuktur. Bunu da denerim. Kac dakika kaynamasi gerek. Ve ne kdr buharina maruz birakmak gerek?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah ah nelere medet umduk bunu da yapariz napalim. Zaten kur yapmaktan evde kendime vaktim kalmio valla ya. O kadar zorlaniyrm ki. Calisiyrm. Eve gidiyrm bayram temizligini yapiyrm azar azar. Kosa kosa 1-2 is yapiyrm hoop iftar oluyo. Tam bitti diyrm hade bulasik, camasir,dus. Hadi dinleniyim diyrm incir kurunu kaynat ilit bilmemne. Hadi uyudum diyrm 2saat snra sahur. Yat kalk ise gel valla artik beynim almio hee :))
Ama allah buyuktur. Bunu da denerim. Kac dakika kaynamasi gerek. Ve ne kdr buharina maruz birakmak gerek?
Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar. Allah hepimize tez zamanda bebis nasip eder insallah. Degerini bilelim diye hemen vermedi. Insallah daha fazla arartmaz verir bu ay hepimize... toplu salavat mi ceksek napsak :))
Benim 1 gun gecti daha gelen yok ins.olmam
bundan bır ıkı ay önce kadın doğumcuda hormon ve smear testlerım yapıldı temız cıktı cok sukur dun kontrol amaclı gıttım ıkı tane yumurta cıktı rahım kendını hazırlamıs dedı ve adetıme 5 gun var alttan muayenede bu ıkı yumurta ne anlama gelıyokı anlamadım yardım lutfennn
Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar. Allah hepimize tez zamanda bebis nasip eder insallah. Degerini bilelim diye hemen vermedi. Insallah daha fazla arartmaz verir bu ay hepimize... toplu salavat mi ceksek napsak :))
bayramdan sonra gidicem doktora bakalım ne dicek
yaaaa hiç sevmiyorum bu cümleyiii
aynen ben de öyle. nolcak bu halimizzzz
Ben artik umudumu kestim Anne olmayi haketmiyorum gibi her ay husran rabbim istemeyenlere nasil cocuk veriyo demek ki kaderimde yok kirmizilar yine geldi yine geldi hic umudum kalmadi insallah sizlerin olur cok agladim bugun ama allahim istemiyo demekki Anne olmami
cnm umutsuzluğa kapılma ne kadar zamandır deniyorsun? stres ve beklenti bizi bitren zaten bu ay bende çok ümitlendim hatta 2 gün geciktim çok dua ediyorum birde ramazan mübarek ay her iftarada her sahurda namazda dualarım hep o yönde bide bunun etkisiyle olacağını histtim 20si akşam misafirim vardı iftarda ftara 2 saat kala kırmıızzı geldi onu görünce bütün moral gitti kimseye de diyemiyorum her ay oldunmu diye sormalarından dolayı moralim bozuldu yüzüm asıldı gitmelerini zor bekledim ve gittikleri gibi kendimi bıraktım ve ağlamaya başladım çok üzüldüm hayal kırıklığı çok kötü ben 5 aydır deniyorum ama ümidini yitirme rabbim dualrımız kabul edecektir buna inanıyorum sadece bizim minnoşlarımız biraz nazlı çıktı . her hayırda şer her şerde hayır vardır misali bizim göremediğimzi hayırlar vardır bundada. rabbşmin hikmetinden sual olmazz oyuzden verme kendini
Bizde uc aydir deniyoruz esim bugun bu yuzden orucunu bozdu bnde dayanamadim agladim oda kendini suclu hissediyor adet sancim yok daha doku gun var bat pembe kahverengi biseyler gelip duruyo gelip duruyo belliki adet olacam
Regl gününe ne kadar var ? 9 mu bu belki yerleşme kanamasıdır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Regl gunume daha 9 gun var canim ve kahverngi yada sulu pembe bir kanama geldi durdu dunde oyle oldu sancim falanda yok
Hadi hayırlısı kuzum inş yerleşme kanamasıdır
banada cevap veren yokmu acaba
Cnm kaynadıktan sonra biraz ılınıcak buhar yakmayacak şekilde oturcaz hatta yorumlarda bir arkadaş yazmış kenarlara minder felan koyun ortayada plastik bi kap içerisindeki suyu o şekilde oturun rahat oluyormuşyaklaşık yarım saat 45 dakika felan yani demekli soğuyana kadar üzerini örtmeyi ınutma buhar dışarı çıkmayacak . Bide ben sadece 1 hafta soğan yaptım etkisini görmedim bu ay bal çörekotu tarçın yapacağım hepsini karıştırıp sabah akşam bi kaşık gün içindede 2 3 tane incir yiyeceğim eşime ceviz ve keçi boynuzu özü karşım şeklimde hazır satılıyor eczanelerde. Yalnız ballı küre adet bittikten sonra mı başlamslıyım bugünmü bilmiyorum gerçi çörek otu almadım genüz çekilmiş olması lazımmış :)
Ben artik umudumu kestim Anne olmayi haketmiyorum gibi her ay husran rabbim istemeyenlere nasil cocuk veriyo demek ki kaderimde yok kirmizilar yine geldi yine geldi hic umudum kalmadi insallah sizlerin olur cok agladim bugun ama allahim istemiyo demekki Anne olmami
isyan etmek yok. sakın.
bu bizim sınavımız. rabbim bizi deniyor demek ki.
o ne isterse o olur. benim bi arkd 10yıl sonra doğal yollarla oldu.
herşeyde bi hayır vardır.
öyle yıkılmak yok.
kafaya takmak yok
durmak yok yola devam :)
canını skma sakın. sen böle yaparsan eşinde üzülür.
e ondan sağlıklı sperm gelmezse hiçbiş olmaz.
hem kendimiz hemde eşlerimiz için yılmak yok.
bizim kadar onlarda baba olmayı hakediyor....
Haklisin canim benim rabbim yardimcimiz olsun hepimiz icin dua ediyorum bugunde cok guzel bir gun umarim rabbim bugunun hatrina hurmetine hepimize naaip eder
Allahım bizlerı bebekle sınama lutfenBen artık hayırlısı buymus deyıp gecemıyorum kızlar Ctesi tatile gitcez bizde inanin hiç içimden gelmıyor eve kapanıp gunlerce aglayasım var
ben bu ay yeni bi yöntem deniyorum bakalım. OLURUNA BIRAKMAK :)
esim sipermiogram testine giricek. onun sonucuna göre oluruna bırakmaya karar verdik.
eğer onda da problem yoksa demek ki tek düşmanımız stress bizim.
sigara alkol yok zaten bizde. bu ay beslenmemize de dikkat edicez.
ve ben folik asit alıcam. ovulasyon testini takip edicem.
ve tadı güzel olduğu için incir kürüne devam edicem.
gerisi artık canımız çektikçe çalışıcaz çekmezse amaan boşver dicez napalım.
stresle bişi olmuo valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?