Günaydın canım...
Çok zor zamanlar gecırmıssın gercekten ama sımdı saglıngnın yernde olmasına sevındım. Adetten snra tabıkı daha net cıkar senı uzmek ıstemem ama bu deger dusuk canım yukselcegını pek sanmıyorum. Ama inş hamişsindr
Gunaydin canim evet deger cok dusuk zaten daha ilk deneme o yuzden uzulmucem bu ay olmazsa 2 gun kaldi zaten geriye adet belirtilerim var gbi zaten keske bi mucize olsada tutmus olsa
Günaydn ablacım :)
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
Gunaydın canım ....
O zamn mujde sana son 5 güncük kaldı :)
Ayyyy kıyamam ya bılınc altımıza oyle yerlesmıs kı bebişler ruyalrmz bıle onlarla Rabbım gonlune gore versın ınş...
İnsanlarrrrr... Bosver tatlm sen aklı basında bı ınsansın sonucta bunları sende dusundun ve oyle bebek ıcın kararınzı verdınz herkes aklını kendıne saklasın... Sen ne okuyrsun pekı
Aynı biz ya senle cok ortak noktmaz cıkmaya basladı ben hep takımlı pıjamlara bakrm esıme derım bırde evde boyle daltonlar gıbı gezcez :)
Gunaydın cnm benim nasılsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabıkıde canım benm ılk deneme hıc uzulme benm bu ay 4 ayım olcak. İnş olur canım Rabbım istese taşa bıle can verir. Benmde bat 28 hazıran ne reglı belırtlerm var hamişlık tamamn notr vucudum
Gunaydın tatlım...
Üzüldum senın adına ama sen uzulme canım olacak elbet azıcık daha kaldı gecen her zamn bebegımzın gelıs tarıhının yakınlastıgını anlamına gelıyr
Gunaydın canım ....
O zamn mujde sana son 5 güncük kaldı :)
Gunaydın cnm benim nasılsın
Çok enerjık ve mutluyum ablacım eşimle 2 guncuk kısa tatılımzden snra tek sorun işe gelmemdı. Daha 1 yılım dolmadı dıye yıllk ıznım yok da artık ctesı pazar tatlmı degerlendyruz eşimleSen nasılsın ?
Allah hepimize nasip etsin insallah canim bakarsin 2 3 gun sonra hepimizden haberler gelicek vallahi 5 temmuz dogum gunum gecen sene tedavim bitti yeniden dogdum bu srnede bebis haberini alsam bu benim 3. Dogumum olur :)))
Gunaydın tatlım...
Çok enerjık ve mutluyum ablacım eşimle 2 guncuk kısa tatılımzden snra tek sorun işe gelmemdı. Daha 1 yılım dolmadı dıye yıllk ıznım yok da artık ctesı pazar tatlmı degerlendyruz eşimleSen nasılsın ?
Olsun canım oda guzel benimde bir yılım dolmadı izin tatil yok hafta sonu çalışıyorum tek çarsamba izinliyim eşim cumartesi pazar evde ben işte gezme sansımız hiç yokhaline şükret cnm benim
Olsun canım oda guzel benimde bir yılım dolmadı izin tatil yok hafta sonu çalışıyorum tek çarsamba izinliyim eşim cumartesi pazar evde ben işte gezme sansımız hiç yokhaline şükret cnm benim
Çok şukur bugunmeSenın ısın daha kotums ablacım ya ne iş yapıyrsun kı carsamba iznin var.
Çok şukur bugunmeSenın ısın daha kotums ablacım ya ne iş yapıyrsun kı carsamba iznin var.
Kuaförde çalışıyorum cnm benim
Ahh bebisler ahh sizin popoyu issirmak sart oldu :)
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Kuaförde çalışıyorum cnm benim
Hayalımdekı meslektı ya Kuafr olcam yada Okul Öncesı Ögretmenı olmak ıstemıstım hepOla ola İnsan Kaynakları Sorumlusu oldum Bır fabrkada calsyrum
Hayalımdekı meslektı ya Kuafr olcam yada Okul Öncesı Ögretmenı olmak ıstemıstım hepOla ola İnsan Kaynakları Sorumlusu oldum Bır fabrkada calsyrum
Olsun cnm sürekli çalışmayı düşünüyormusun tatlım
Olsun cnm sürekli çalışmayı düşünüyormusun tatlım
Süreklıden kastın nedir ablacım bebiş olunca calıscakmısın dıyorsan bebegım 1 yasına gırene kadr calısmayı dusunmuyorum yasını doldurduktn sonra annem bakar ben calısırım dıye dusunyrm ama bebegımı bırakabılrmıyım o kısmından emın degılım :44:
Süreklıden kastın nedir ablacım bebiş olunca calıscakmısın dıyorsan bebegım 1 yasına gırene kadr calısmayı dusunmuyorum yasını doldurduktn sonra annem bakar ben calısırım dıye dusunyrm ama bebegımı bırakabılrmıyım o kısmından emın degılım :44:
Evt canım bebek olduktan sonrayı demiştim ama bence calış en guzeli zaten emin ellere bırakacan bebişinide mevlam en kısa zamanda bebiş versın sanaaa
Evt canım bebek olduktan sonrayı demiştim ama bence calış en guzeli zaten emin ellere bırakacan bebişinide mevlam en kısa zamanda bebiş versın sanaaa
Ben evde yapamam zaten ablacım lise bıttı işe basladım hem okudum hem calıstım yıllar olmus babamdan harclık almayalı smdı eşimden almakta koyar acıkcası. Sadce 1 yıl calısmak ıstemyrm bebegımn ılk admlarını ılk kelımesını ılk gulusnu kacırmak ıstemedgım ıcın o daAnnem saglklı olursu o bakack malesef kaynanam bakabılck durumda degıl hasta kendısı e yasıda var. Annemde bakarım dıyor ama erkek olursa kosa kosa kacar sanrım ablamnda 3 tane oglu var artık erkek gormek ısteycegını sanmıyrum
Ben evde yapamam zaten ablacım lise bıttı işe basladım hem okudum hem calıstım yıllar olmus babamdan harclık almayalı smdı eşimden almakta koyar acıkcası. Sadce 1 yıl calısmak ıstemyrm bebegımn ılk admlarını ılk kelımesını ılk gulusnu kacırmak ıstemedgım ıcın o daAnnem saglklı olursu o bakack malesef kaynanam bakabılck durumda degıl hasta kendısı e yasıda var. Annemde bakarım dıyor ama erkek olursa kosa kosa kacar sanrım ablamnda 3 tane oglu var artık erkek gormek ısteycegını sanmıyrum
Bende öyle cnm hep çalıştım ama hamile kalırsam eşim tamamen işi bırakacaksın dıyor asla çalıştırmam diyor bakalım zaman neyi gösterir cnm bilmiyorum ama calışmak isterim
Ayyy süper olurmus ya inş ama inş çok çok inşşşş hamiş olursun hatta bu haberı tam 5 temmuzda alırsınKırıtık soruyu soruyorum hazırmısın Kaç yasına gırıceksın tatlım ?
Bende öyle cnm hep çalıştım ama hamile kalırsam eşim tamamen işi bırakacaksın dıyor asla çalıştırmam diyor bakalım zaman neyi gösterir cnm bilmiyorum ama calışmak isterim
Sen işin geregı butun gun ayaktasındr ama abla e bıde spreyler falan bebek ıcın zor olmaz mı ? Benm eşimde aynı bebegmzı sen buyutcen işe gıtmenı ıstemyrum dıyıp duruyr ama ınsan calısmaya alısınca evde oturmak zor gelıyr evlendım 1 ay calısmadım dedım evıme evlılıgme alısayım bı sure calısmayacgım ayrıldm ısımden 1 ay anca kalabıldm evde
Insallahhh insallah hepimiz bebislerimize kavusalimmhazırım söylüyorum 24 e giricem :))
Sen işin geregı butun gun ayaktasındr ama abla e bıde spreyler falan bebek ıcın zor olmaz mı ? Benm eşimde aynı bebegmzı sen buyutcen işe gıtmenı ıstemyrum dıyıp duruyr ama ınsan calısmaya alısınca evde oturmak zor gelıyr evlendım 1 ay calısmadım dedım evıme evlılıgme alısayım bı sure calısmayacgım ayrıldm ısımden 1 ay anca kalabıldm evde
Öyle oluyor cnm ben oğlumu emziriyordum işede gidiyordum anneme bırakıp hem ihtiyacım vardı hemde evde durmaktan skılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?