Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

kizlar hep bahsediyorum ya akintimi su 2 aydir otururken hep burnuma koku geliyo bole asiri degil ama geliyor iste niye surekli akinti oluyor hic bole olmazdi iltihap oldugunu sanmiyorum hatta eminim hamilelik oncesi bole seyler yasayip hamile kalan varmi yada sebebi ne olabilirr??????

bende bazen dua ediyom sessiz sessiz agliyom esim sikica sariliyor hissediyor sanki😭😭

Canım bendede oluyordu ama yumurtlama donemimden sonra ama nasıl bir koku allahtan adam pek fazla koku almaz doktora gıttım ve tam kokulu halindeyken normal akıntım dısarı değil içe akıyormus fıtıl cerdı bana birde antıbıyotık 10 gün kullandın ilişkide yasak dedi şükür iki aydır gıttı o koku

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar elim ayagım tıtrıyor fabrıkamızda yangın cıktı butun bezler yandı maknler tutustu cıglık atanlar kosturanlar

Allahım ilk sandım bırı maknlere sıkıstı kesın öldu cığlıklar oyle kotuydu kı

En olmadi kulagina okunsun esin kabul etmezse. Gobek adi olsun. Kimlige yazilmasa da. Isterse ilerdd kendisi o adi kullanir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilir canım bakalım hele o gün gelsin de

tabi kuzum ne cins insanlar var yani bir cok sorunla karşılabilir cocugumuz aayy keske kendi isimlerini kendi secseler ne güzel olur nilda yı daha önce hiç duymadım cok değişik geldi bana ama denizin yeride ayrı ya bakalım kısmet bebiş olsunda bi

vuuuuuuuuu o a iyimiş bak

iyi mi kötü mü bebiş olunca görücez bebişim

aaaahh geçmiş olsun umarım can kaybı yoktur cnım

Çok şükür kimseye bırsey olmadı insanlar yanan maknelern tepesıne cıktılr ellerınde yangın tupu ıle canlarını hıce sayıp nasıl bır cesrt ya sen ölebılırsın ben cıkmayın dıye bagrıyorum ama dınleyen kım. Sevgılı patronmzda elı cebınde izledi adamlarn söndurme cabalarını serefsız ya desene cıkmayın bırakın dıye ama yok dermı bu ınsanlar bunu 800 tl maasları gıtmesın dıye yaptı işsiz kalmasınlar fabrka kapatılmasın dıye nelere muhtac kaldık ya 800 tl ıcın ölümü göze alıyoruz

Ay canim gecmis olsun ya. Iyi mi simdi herkes. Sen nasilsin

Ay cnm gecmiş olsun sende bırsry yok dımı

Saolsın ablacım ya cok sukur kımsede bırsey yok bıraz dumandan etkılendık . Ben bırıne bırsey oldu sandm ya ondan korktum herkes abım babam kardesım yasında insanlr aylrdır berber calısyrz herkesı tanırım kı butun işim calısan personelle bırıne bırsey olsaydı sanrım ben kafayı yerdım maknlermz cok tehlıkelı elını bır kaptrsan asla kurtulamazsın içine ceker senı

Ay allah korusun cnm yaa şükür birsey yokmuş

Ay canim gecmis olsun ya. Iyi mi simdi herkes. Sen nasilsin

Saolsın canım herkes ıyı suan adam dumanların ıcınde tekrar calıstrdı makınlerı yanmayanlar calıscak durumdakı maknler calısyr ıscılerde baslarnda hahahah hayata bak ya.

kuzum hergunmu yumurtluyomki anlamadim asiri deil koku esim yok diyo ama bana geliyo cildircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…