İnsallahhhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy inş canımBenden sonra evlenen yakın arkdsım hamıle ve benden sonra evlenen halamın cocugu dogdu bıle yanı artık gelıcekse gelsın nedır bu canım ömrüm bebiş bekleyerk mı gecıcek
Yumurtlama 6 gün önceydi ovulasyon takibi yapıyorum. Şüpheli ilişkiden 2 gün sonra başladı bu batmar zaten
aynen benimde benden 1 yil sonra 2yil sonra 3 yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu kimisinin 2.si oldu ve 4.yilimizdayiz suan evlenip hamile kalanlar var 4.yilimizda boleemillet 3.yapiyo 4 senede rabbimin vardir bildigi biz onlari gordukce icimiz aciyor rabbim kullarini bukadar acitmaz elbet olacak
benim bazı yaşıtlarımın torunu oldu bene diyonuz siz
valla canim benimde yakindir :)ole olmaya 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😢😢😢😢😢😢�😧😢
Allah yardımcımız olsun.
Selam Kizlar naber nasilsiniz ? :))
Selam Kizlar naber nasilsiniz ? :))
aynen benimde benden 1 yil sonra 2yil sonra 3 yil sonra evlenenlerin cocuklari oldu kimisinin 2.si oldu ve 4.yilimizdayiz suan evlenip hamile kalanlar var 4.yilimizda boleemillet 3.yapiyo 4 senede rabbimin vardir bildigi biz onlari gordukce icimiz aciyor rabbim kullarini bukadar acitmaz elbet olacak
Kuzum sen naptın ya torun falannn kac yasındasın kıbenim bazı yaşıtlarımın torunu oldu bene diyonuz siz
Bıraktıgın gıbyız bea canım nasl olsun sen nasılsınSelam Kizlar naber nasilsiniz ? :))
Elbet olacakta işte ahh bu zaman hemen gelsede olsalar
Kuzum sen naptın ya torun falannn kac yasındasın kı
36 yaşındayım
bi arkadaşımın 35 yaşında torunu oldu.
hadi bakalım müjdeli haberle gel inşallah
canımmm 210.49 cıktı betA HCG ULTRASONLA dA bakıldı kesemsı bısı var cokcok ufak suan dedı.bu arada bat ımı da yanlıs hatırlıyormusum dr ısrar edınce farkettım dogru soyluyor.ıyıce unutkanlıgım var bu ara zaten.
Bugun Istanbula donup ıyı bır dr bulmak ıstıyorum. 4 haftalık sanıyoruz
AYY çok sevindim. tebrik ederim. darısı başımıza inşallah. bize de dua et.
canımmmmmmmmmm Insallahh sonu dıgerı gıbı olmaz aynı seylerı ne ben ne bır baskası hıc yasamasın..sızlerede tattırsın devamını getırsın rabbım hepınıze tskr ederm
canımmm 210.49 cıktı betA HCG ULTRASONLA dA bakıldı kesemsı bısı var cokcok ufak suan dedı.bu arada bat ımı da yanlıs hatırlıyormusum dr ısrar edınce farkettım dogru soyluyor.ıyıce unutkanlıgım var bu ara zaten.
Bugun Istanbula donup ıyı bır dr bulmak ıstıyorum. 4 haftalık sanıyoruz
Gözünüz aydin cok sevindim Rabbim saglikla kucaklamanizi nasip etsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kötü şeyleri çağırma. onu hiç aklına bile getirme. farzet ki ilk bu
nası l getırmıyım dr a o bebegımın evraklarıyal gıttım basıma bu bu geldı dıye...oda bunu tamamen unut kafandan sıl dedı aldı elımden ultrason fotolarını ve dıger evrakları..
Allahım bagıslasın ınsallah bekleyen ısteyen herkese nasıp etsın.
gordugun gibi 😕😕sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?