- 14 Temmuz 2014
- 96
- 6
- 13
Canım fotoda net cıkmamıs ıkıncı cızgı ama zaten foto aldatr sen gorduysen kesın vardır cunku pozıtf sonucta yanılma payı yokmus testlerde negtfte oluyrmus
Kuzum nasılsın
Bu kadar silik cikti iste canim sence bukadar silik olmasina ragmen varmidir biseyler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim yaa sen ne kadarlik evlisin varmi bebis
Canım fotoda net cıkmamıs ıkıncı cızgı ama zaten foto aldatr sen gorduysen kesın vardır cunku pozıtf sonucta yanılma payı yokmus testlerde negtfte oluyrmus
canim valla dun gece agridan kivrandim yaa pek iyi degilim davul gibi sisti karnim cok sancilandim simdi isteyim oturuyorum ama biraz daha iyiyim sen nasilsin??bakimm
11 aylık evlıyım canım ahhh nerde bebiş daha yok 5 aydır korunmuyruz
Cemrekara gormus canim ama nasil gozukmedi anlayamadim:)
aa bn niye fotoyu goremiyom link yok ki sadece yazisi var eklenti diye ama tiklanmi
Cemrekara gormus canim ama nasil gozukmedi anlayamadim:)
Telden gırdıgın ıcın olabılır elegım
Valla bende ıyı degılm kanamam gelıyr ya ama cok az akıntı ıle berbr pecete ıle sılınce farkedılıyr neden oluyr anlamadım gıttı. Sen klomenden dolayı boyle oldun dımı
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben için doktora çıktım bebek için ultrasyon ve kan tahlilime baktı ulrasyonda yumurtalıklarımda bşi yok ama kan tahlilinde guatr çıktı ama değerler düşük müş yani herkeste görülebilir dedi 25 mg eutrox verdi . arkadalar bllgisi olan varmı konularda doktora sordum yok bşi dedi . yani ilerde guatrım değerleri yükselirmi? dye soramadım .. acil yorumlarınızı bekliyorum çok üzldün evham yaptım kızlar yardım
evet tatlim klomenin 15.gununde agrim 16.gununde agrim oldu simdide ara ara var ya yumurtalar buyudu yada catladi bilmiyorum sen niye oyle oldunki adetine daha var kacinci gunun bu gun yumurtan mi catladiki
Bu kadar silik cikti iste canim sence bukadar silik olmasina ragmen varmidir biseyler
Bugun 18. gunum canım daha cok var reglıme kur yaptgım aylr boyle gelıyrdu ama bu kez uzun surdu . Yumurtlk catlayacgında kan mı gelırmıs kı hıc duymadım
valla canım gözükmüyor ama foto sonuçta sen gördüysen vardırr ınsallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?