Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Canim bu bahsettigin iliski sonrasi meni ise akacak haliye. Yercekimi var kuzum akmamasi anormal zaten. Sperm o meninin icinden hizla hareket eder. Cikan sey meni cocukla alakali degil. Yani sen iliskiden sonra 15 dakika cenin pozisyonunda yat sonra kalk cikan ciksin.

cenin pozisyonu doktorların dediği diz dirsek pozisyonu mu acaba?

şekildeki gibi mi :44:

Eklentiler

• $diz-dirsek-pozisyonu.jpg
    $diz-dirsek-pozisyonu.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 23
merhaba kızlar bende 11 Aylık evliyim .. Bende bebek istiyorum .. aslında eşim erken olduğunu düşünüyor ama ben çok istiyorum.. Olursa da üzülmeyecek biliyorum ama cesaret edemiyor. Ama ben kararımı verdim Allah iizn verirse şuan regl dönemimin 2. günü biter bitmez çalışmalara başlıycam :)):21:

o ne ya :))))ben ilk kez duydum
Valla bende burda okudum yumurtlk kalıtsnı artıryrmus vucuttakı ılthbı artyrmus faln ıste 5 gun ıctım akıntımla berber hafıf hafıf kan gelmeye basladı bende bıraktım ne zamn kur yapsam kanamam oluyr zaten anlamadım gıttı

isler ev bide yumurrtalama donemim klomenin etkisi var oyle kosusturmaca hep
Bu aralar bende cok yorgun hısedyrm kendımı bol kosturmacalı :9:

Yok canım yarın alacam hiç çarşıya çıkmadım .Bir aksam Annemlere bir aksam kayınvalidemlere yemeğe gidiyoruz eve nasıl geldiğimi bile bilemiyorum :/

Ama dıyım tadı kotu sankı camur ıcıyorsun gbı kokusuda oyle

Merhabaaa bende istiyorum bebek artik gecen ay 15 inde hastalandim buay daha olmadim aksam test yaptim ikinci cizgi cok silikti sabah tekrar yaptim biraz daha netti ama adet belirtileri gibi belirtilerde var sizce hamile olabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabaaa bende istiyorum bebek artik gecen ay 15 inde hastalandim buay daha olmadim aksam test yaptim ikinci cizgi cok silikti sabah tekrar yaptim biraz daha netti ama adet belirtileri gibi belirtilerde var sizce hamile olabilirmiyim

silik cizgi hamilelik :) umarim kan tahlilindede cikar kan testi yapsana

Günaydn arkadaşlaaar :) aranzda ateş ölçme yöntemini bilen var mı ?? Benm ateşim bu sabah 36.8 adetime 2 gün kaldı ne diosnuz ??

💕✨

Hemen kan testine git canm bence hamilesin.çünkğ silik bile olsa ikinci çizgi varsa gebelik var demektiir :)

💕✨

İkinci cizgi var test yanlistir dedim ama 3 kez yaptim yani ayyy kizlarr insallahh

Hemen kan testine git canm bence hamilesin.çünkğ silik bile olsa ikinci çizgi varsa gebelik var demektiir :)

💕✨

Bu kadar silik cikti iste canim sence bukadar silik olmasina ragmen varmidir biseyler

Eklentiler

• $1405412586833.jpg
    $1405412586833.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydn arkadaşlaaar :) aranzda ateş ölçme yöntemini bilen var mı ?? Benm ateşim bu sabah 36.8 adetime 2 gün kaldı ne diosnuz ??

💕✨

Gunaydın canım ateş ölcmeyı gecen ay yaptım ben gerckten dogru cıkıyr aynı anda ovulasyn testıde yaptım. Hergun aynı saatte atesımı ölctum ve aynı saatte ovulasyn testımı yaptım atesımın 0,5 arttıgı gun ovulasynda 2 cızgı koyu cıktı . Ama ateş ölcmeden once yorma kendını ve ayakta ölçme uzan

Ama bu kadar silik cikti canim bak yinede varmi diceksin bakalim

Canım fotoda net cıkmamıs ıkıncı cızgı ama zaten foto aldatr sen gorduysen kesın vardır cunku pozıtf sonucta yanılma payı yokmus testlerde negtfte oluyrmus

Back