• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bebisim1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
4.187
0
66
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar.....İnşaallah yeni topiğimiz hepimize hayırlı,uğurlu gelir.İnşaallah hepimiz sağlıklı,sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bilerek ay ismi vermiyorum......

Her ay hüsrana uğramak o listelerde hep kırmızı kalmak hoş değil.....

O yüzden bizim topiğimizin listesi devamlı....

Yani kimse kırmızı kalmıyor......

Topiğimizde annelerimiz bol moralli ve bol bebişli olsun İnşaallah.....

Son düzenleme:
Bu topikten İnşaallah bol bol hamilelik haberleri alırız,daha sonra da İnşaallah doğum haberlerini....

ben eylülde karar verdim canım kasımdada hamile olduğumu ögrendim ama malesef düştü doktorun verdiği süre bitti bu ay tekrar deniycez Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin hepimize inşlhh

ben eylülde karar verdim canım kasımdada hamile olduğumu ögrendim ama malesef düştü doktorun verdiği süre bitti bu ay tekrar deniycez Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin hepimize inşlhh

Geçmiş olsun canım,İnşaallah bu sefer sağlıklı bi hamilelik gelir.

Moralini bozma hep yüksek tutmaya çalış.Benim bi arkadaşım bi kaç arayla 3 defa düşük yaptıktan sonra hamile kaldı ve maaşallah geçen temmuzda da bi oğlu oldu.

biraz kuruyorum kafamda bende işte ne biliym ya hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda sağlıklı olsun yeterki

merhaba arkadaslar ben 1 yildir hamis olmak istiyorum ama olmuyor uzun suedir takib ediyorum kulubu buraya ama yeni yeni katildim insallah ugurlu gelir hayirli haberler veririm allah hepimizin dualarini kabul etsin ins:34:

Back
X