Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bengeldİm canlarım nasılsınız ben İyİm Çok ŞÜkÜr ama kasıklarımda kasılmalar oluyo helede sabaharı
beryalcİm notunu okudum canım Çokkk teŞekkÜrler
canım inş. çok yakında hmiş kalırsın ama daha yaşın genç ben 34 olcam eylülde ahhh ahh nerde benim gençliğim..hihoyyytbiz 10 aylık evliyis bu ay karar verdik ama çok bulanıo midem ama bana kesinlikle psilojik gelio hee yaşımda 2 ay önce 20 oldum
hoşgeldin canım..nasılsın?Bengeldİm canlarım nasılsınız ben İyİm Çok ŞÜkÜr ama kasıklarımda kasılmalar oluyo helede sabaharı
beryalcİm notunu okudum canım Çokkk teŞekkÜrler
hoşgeldin canım..hihoyyyt hihoyyytgeçmiş olsun güzelim dikkat et kendine..güaydın kızlar nasılsınız ben idare ederim bide grip olmuşum bu sıcakta nefes bile alamıyorum
canım hoşgeldin..nasılsın?hihoyyytcnm sen ne zamandır bebek ıstıyosunkac yasındasın ne kadarlık evlıdsın
canıım sen yinde git doktor öyle olmaz..üzme bizi..:gitme:beryalcim doktora gitmedim dün akşam hastaneyi gidip tekrar kan verdim aldığım sonucu kendim değerlendiriyorum gitmekte istemiyorum çünkü çoooooooook yıkıldım
beryalcim doktora gitmedim dün akşam hastaneyi gidip tekrar kan verdim aldığım sonucu kendim değerlendiriyorum gitmekte istemiyorum çünkü çoooooooook yıkıldım
:gitme::gitme::gitme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:gitme::gitme::gitme:
canım iltihap ağrı yapar seninkisi özellikle bundan ağrıyor olabilir..ama adetin ağrılı olması yada olmaması iltihapla ilgili değil..çünkü benim hep ağrılı olur adetim düzenlildir..hiçbirşeyde yok..ithihap kist vs..ama bence önce itihap kurusun ondan sonra bebiş dene bence..en iyisi dr la konuş tabi.. onlar daha iyi bilir..kaydirigubbakcemile5kızlar birşey sorucam iltihap olduğunda adetler illaki ağrılımı olur. benim nerdeyse hiç ağrımaz ne önceden nede olduğumda sadece ilk günü biraz rahatsız hissederim kendimi o kadar.
valla scubacım benım adetlerım hep ağrılı olur ilk oladet oluşumdan buyana kadar hap aynı geçen doktorda iltihap olduğunu öğrendim ama ondanmı ağrıodu bilmiom
kızlar izmir smayra tüp bebek diye biyer armış eğer aşılamam tutmazsa gitmeyi düşünüyorum