Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktoa git görün istersen .biliyorsun adet düzensizliğinin bir çok sebebi olabiliyo.bence vakit kaybetme ve hemen git kontrole.
canım bizim bebişlerde gelsede artık bizide uyutmasalar opuyorumnanaktangunaydinnnnnnnn kızlarr:CüvCüv: scuba teyzesi senin su minik yaramaz beni gece uyutmadi her iki sate cise kaldiriyo agri veriyo da simdiden beni yoruyo -tatlicadiarzu-
tamam canım eğer tutmazsa değerlendiririm onlarıda
allah gönlüne göre versin güzelim..en kısa zamanda hamiş kalırısın inş. :Saruboceq:.bizde halaylar çekeriz burda..ben hamiş kalsam amuda bile kalkçam ama..sırnaşık şeyya abyosuncum benımde detlerim düzenlidir 28 günde olur geçen gittim doktora bebek çalışmalarına başlamadan bı doktora görüneyim die kan tahlili yapıldı doktor herşey normal dedi ama iltihap var dedi hap ve fitil verdi ama kullanmıorum bebek düşündüğümüz için eşim ağustosta askere gitcekti kasıma kaldı o askere gitmeden hamiş olmak istiorum ozaman bebişim olursa beklemek daha kolay olur bebişimle uğraşırım offf off
kızlar idrarla yapilan testler gercekten cok iyiler yani benim hamileligimi 5 gun onceden cikardi hemde adet gecmeden idrarda cikan kankada cikti yani teste inanin
canım benim 4 günüm var.ama bekliyyeim diyorum..yoksa moralim bozulur..laelaelaelaelaeo güne kadar umutla yaşıyayım bari..ama sol kasığım çok ağrıyor yaaaa nedir buuukızlar idrarla yapilan testler gercekten cok iyiler yani benim hamileligimi 5 gun onceden cikardi hemde adet gecmeden idrarda cikan kankada cikti yani teste inanin
yok valla kalkcam amuda bi hamiş olduğumu öğrensem..olmadı benim kociş kalksın amuda..zaten sevnçten uçaryaaainş. canım ya inş. bence sen yinede hamiş kalınca amuda çıkma hehkaydirigubbakcemile2
senağlama senağlama senağlama kendine iyi bak güzelim..opuyorumnanaktannese şekerlerim ben kaçıorum kardeşim gircek nete nese akşama grşrz hepinizi öptüm
inş. canım ya inş. bence sen yinede hamiş kalınca amuda çıkma hehkaydirigubbakcemile2
scuba cnm ismini unutum mor bir kutu hamile kadin var uzerinde turk malı gecen almıstım oburu yapancidi kapa aciliyo cisine tutuyon onlar guzel dik onuru damla koymali da iyi