Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktorlar bakıyo eğer yumurtalıklar hamile klmaya uygunsa o ay hamile kalacakmış gibi düşünüp o ilacı veriyo bende kullandım hamile kalmadan önce ve çok etkili oluyo.rahmi hazırlıyo bebeğe.rahim ince ise kalınlaştırıyo .kalın ise inceltiyo.ve bebişin tutunmasına zemin hazırlıyo.yahu kızlar hamile kalmadan neden düşük ilacı kullanıyorsunuz valla bilmiyorum biriniz cevap versin
canım selam beryal ben .liisstteeccii aarkkaaaddaaşş bbeenniiddee kkaayyddettt son adetim 25mayıs klomenkullandım ve çatlatma iğnesi vurudu bu kaddeeerrrrlülülülülülü
sağol tatlı kuşumlisteci arkadaş değil arkadaşımızın adı "beryal" canım benim :))
vildancım hoşçakal..yemek için geç bile kalmışsın koş koş koş koş koş..
selam canımslm kızlarrrrr
canımmmmmmmm ösledik nerdesin bakimmeraba kızlar......opuyorumnanaktan uzun zamandır giremiyorum işler çok yoğun bildiğiniz gibi değil valla.bunaldım çok feci kafamçokkarıştı arada girmeye çalıştım biraz geçmişi okuyup takip edeyim dedim ama olmadı.bayağı değişiklikler olmuş forumda falan.neyse sizleri çok özledim valla :1hug: umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bebişli haberler veriyosunuzdur hergün......ama bu kadar yoğunluğun arasında bizde çalışmalara başladık bakalım hayırlısı inşallah benimde güzel haberlerimi alırsınız alkisalkisalkis
günaydın kızlar.
benim regl 27.28 günleri geliyordu bugün 29 hala bişey yok dün akşam üstü midem bulandı.
az önce de.ama adet şişliği de var. test yaptım dün negatif çıktı.umutla bekliyom.strestenmi gecikti acaba. hemen belli olmama ihtimali de varmış.çatlıycam meraktan.
canımteşekkür ederim benimde dualrım sizlerle..:Saruboceq: :Saruboceq:işallah 4 gün sonra çok güzel haberler alırsınız canım dua edicem senin içinde
canım beim gün saymak çok zor bilmem mi..bende 4 gün var ..bekliyorum..bende de hala ir değişiklik yok..hiç bir belirti de yokkkfisfisfisoff ya benim adetime daha 12 gün falan var nasıl beklicem ben şimdiden belli eden bişi yokmu
buradayız canım:)hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytarkadaşlar nereye gittiniz
canım bende 1 haftadır normalden fazla uyuyorum ama sabah zor uyanıyorum..hele pazar günü tarih yazdım hayatımda gece 1 öğeln 1 e kadar uyumuşum. 3-4 gündür 11 de yaıyorum 7,20 de zor kalkıyom valla..miskinleştim mi ne..annem duysa hayatta inanmaz ben pazar günü bile eg geç 9,30 da ayaktayımdır..ne oluyoooo bana..fisfisfis laelaelaelaelaecanım ya dün benim içimde birşeyler oluyor gibiydi. bu gün şimdiye kadar hiç birşey yok. geceleri uyuyamıyorum sıcaktan gündüzde haliyle bitkin oluyorum. bide bu beklemek beni öldürecek. belli olsada dr dan randevu alsam offf. sen adet olmazsın inşallah. seni bekliycem test yapmak için. geçsin günler....
acrinsu bende dua istiorummopuyorumnanaktan
iyiyim tatlım sen nasılsın .hoş geldın aşk böcüğüm nasılsın cncm
canım tam gün olarak şöyle diyim adet olduğun günü 1 diye say .10 uncu gün başlayın ilşkiye bir gün ilşki de bulunun bir gün ara verin böyle devam edin bir dahaki adetine kadar .herkese günaydın öpüyorum kocaman kocaman kızlar sizi
ya bişey sorucam kafama takıldı şimdi benim bu ay yumurtlama dönemi bu ayın 24 ile 29 arası ben 24 e kadar eşimle birlikte olmasamda 24 mi başlasam yoksa öncesinde de birlikte olsam farketmez mi
kolay geldin tatlım.günaydın canım hiç halim yok ama temizlik yapıcam sayfa açık kalıcak ben arada bakarım. sen nasılsın nohutum nasıl yokmu günaydın öpücüğü ŞenizŞeniz
burdayıs tatlımarkadaşlar nereye gittiniz
slm kızlar nasılsınız ya bana dr bu ay klomen verdı.5 gun ıc dedı ılac bıtıtıkten 2 gun sonrada gel yumurtalıklara bakalım dedı bılgısı olan varmı
canım bende 1 haftadır normalden fazla uyuyorum ama sabah zor uyanıyorum..hele pazar günü tarih yazdım hayatımda gece 1 öğeln 1 e kadar uyumuşum. 3-4 gündür 11 de yaıyorum 7,20 de zor kalkıyom valla..miskinleştim mi ne..annem duysa hayatta inanmaz ben pazar günü bile eg geç 9,30 da ayaktayımdır..ne oluyoooo bana..fisfisfis laelaelaelaelae
hoşgeldin canım .kasılmalar normal merak etme .fazla ayakta kalma .bol bol su iç.Bengeldım canlarım nasılsınız ben ıyım Çok ŞÜkÜr ama kasıklarımda kasılmalar oluyo helede sabaharı
beryalcım notunu okudum canım Çokkk teŞekkÜrler
güaydın kızlar nasılsınız ben idare ederim bide grip olmuşum bu sıcakta nefes bile alamıyorum
abyosun+, berru89, beryal, mercanayse, RELAX, scuba+ sizler nasılsınz
güaydın kızlar nasılsınız ben idare ederim bide grip olmuşum bu sıcakta nefes bile alamıyorum