Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar benim kasiklarim fena agriyo bebis da yerlesmedimi ne sanciyo hep kasiklarim bilgecim seninde karin agrin kasik agrin varmi
hoş geldin canımhihoyyytben geldim canim
hatılayamadım valla..:bbo:aynen katılıyorum..1 saattir yapamadım yemeğimi kaydirigubbakcemile3 bu arada bişey sorucam limoonn bugün test yapıcaktı haberi olan var mı?
hoş geldin canımhihoyyythihoyyytSLM HERKESE ÖPÜCÜKLERLEopuyorumnanaktan
hoş geldin canımhihoyyytkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 nasılsın?aslm canım opuyorumnanaktan
bende folik asit aldım ama günde 1 kullanıyorum..oranı farklı sanırım:)laelaelaelaelaetamam canım ondan 3 tane alman gerekiyor. oranları farklı oyüzden ben az kullanıyorum. sabah öğle akşam demişti sanırım beryal oda aynısını kullanmış canım 3. ay bitince bırakacaksın. 2 kutu yeter sanırım toplam
bilge cnm uzme kendini elinden geleni yap bebisin icin seni suan herkezden iyi anliyorum insan tuhaf oluyo bi baska ama belki dusmuyo belki annesini bırakmıcak sende folic plus iciyomusun cnm
ben folbiol içiyordum bıraktım
güzelim sanırım ilk zamanlar herkes böyle olmuştur..bende kendimi öyle hissettim..ama şimdi hepinizi tanımaktan çok mutluyum..şimdi cevap yazmaya yetişemiyorz değil mi..opuyorumnanaktanben buraya ilk takılmaya başladığımda herkes birbirini tanıyordu benim yazdığım mesajlar arada kaynıyordu kimse cevap yazmıyordu çok üzülüyordum sonra uzun bir süre girmedim o yüzden olabildiğince herkese yazmaya çalışıyorum
evet canım dr onu verdikaydirigubbakcemile2abyosun sen folbiol mu kullanıyorsun
canım sen hep burada kal..gitme bir yere olur mu..kızarım vallaklava:elimden geldiğince yazıyorum işte
evet canım dr onu verdikaydirigubbakcemile2
:çok üzgünüm::a015: