JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Hamile kalmak isteyenler (kaç kişi kaldık ?)ARŞİV
KIZIM OLACAK!!!! Kayıtlı Üye
sağol canım üşütmüşüm yatıyorum sen nasılsın
♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye
sağol canım üşütmüşüm yatıyorum sen nasılsın
iyiyim ama diyet yaptığım için heralde halsiz düştüm
kızımı okuldan aldım gelirken başım döndü gözlerimin önü karardı sarhoş gibi oldum:bbo:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kızlaaaaaaar çok mutluyum adet oldum ama koyu renkli ve az akıyo sizce neden?siz yazın ben gelcem birazcık işim var. :lepi:
ilk günü normal az gelmesi yarın fazlalaşır niye bu kadar sevindin hastalandığına bebiş istemiyor musun sen
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt kızlaaaaaaar çok mutluyum adet oldum ama koyu renkli ve az akıyo sizce neden?siz yazın ben gelcem birazcık işim var. :lepi:
iyi canım sevindim senin adına
yadelde öyle olmuştu normal ilk gün koyu renkli ve az gelmesi sen sonrasına bak
vildan yadel yok kaç gündür msn yide açmıyo merak ettim ecrinde annesinde heralde daha
valla canım biliyosun bende msn yok kimsenin ama yadeli bende merak ediyorum dün bi 5 dakikalığına girmiştim yadeli gördüm mesaj yazmadan çıkmış
birşey yoktur inş. canım kocan geç mi gelcek bugün
slm benide listeye alırmısınz
sinem aramıza hg canım ne kadardır bebek istiyorsun kaç aylık evlisin
slm benide listeye alırmısınz
tabi alırız canım ama umut listemizi takip eden arkadaş ortalarda yok
bi arayım bakıyım bulabilirsem eklerim seni canım
bulamadım listeyi ben sen buldun mu vildan
kafamçokkarıştıbulamadım yaw umut listesini nereye saklamışlarsa :uhm:
bende bulamadım belenay sayfa numarasını yazıyodu o bulur inşallah
UMUT LİSTESİ annemannem &ayla& AYŞECANDAN acem_kızı aglayankedi aguden aybala42 ayşegül19 alew2187 alin amway amor_amor anatolia_tb anqelim arnavutgüzeli84 azra arda arzu aslı Asigecelerr_85 atmosfer aum AN.GEL anadoluesk BaHHaR BAYANHEYECANLI 60 belenay beyaAZz blackrose23 bengüsu BENNU34 benssenb belçika beyz@ bebişiiim bidenem bilgen35 binbirgece biopelin bitirici bucuarda beyaz46 butterfly2020 biricik claire cano77 cananisa casablanka_05 ceyda atalar ceyda_79 ceylanmelek cerence cerensesil cemre822 ÇAKILTAŞI çakirs deasy delimavi_reyhan denmur deren_26 Deruğur deryacam deryam76 didipırçık deryaa1 dilaranil dileknur derinlik Ecrin_Ceylin edali368 efsane30.. elifecan E.L.İ.F.T.G. elizabethtown elfida elitu emiy enise85 entersan esen97 eseraras Esra Naz esrasoner esrarengiz79 evrimmm esra naz enikazya elifffffff ezgiciik fatma kurban FATOŞGÜL. fatoş1982 fındık80 figen26 filiz027 fleeflame firuzem firdevs2006 ggaye gonca778 gökçe23 gökmel gözek gözlüklü guccirush gulomin Gül,beyazgül gülcannnnn gülten gönülyarası günbatımı greys.85 GASLAN gamze22106 gamze1977 hamiyet doğru hanife 15 hatice27 hazall24 hilalnur hnaktar hülliş hülya cancan Hüzün_yılı honey53 hassas16 hazalk ILGAZ jasmin666 innocence interhat iiissil imran88 kaçar61_1 kamelya62 kamişko kardelen_32 karagözlü kardelen_32 keyzi kevser14 kuba kubaba kudra kuka kurnaz krispi kaya layd_pacino laren lajoconde limon liligum livaza loveactually lusin lücian lica42 leylim maat MY.ANGEL medura mazbut mahinur marveyn maviruya mehay mekselina86 merves *mehlika* meyra basman minikserçe minos miki. miss polat moke morgül moon sunn mum ağacı melekt melek23 mehril merveburc minehayat misssielif mogan mumudihaba maisa mine_ibo MadLen nbatur55 nal nix nergiz78 nergis55 nazlııı nesgül nesli 33 nesliii1983 neslihan 38 nevergiveup18 nevinırmak nevrosky nina55 nur_elnur NURSİMA nisafidan ogs oburşirin okyanus83 orkide76 ozlemacar ozna orkidenn okyanus84 özgürce özgürcüm özlemimsin özkan-bilgen özoşum83 papatya_1979 pembekordon perçe peteknur pıtırcık pink rose parıl papri psoriasis rabiş rabis80 reyyan86 rockwell roscitak rodal rufeyde serra Sabire Kara sarı şeker _sedaa_ shekerkiz sselda selcenuguz selenbeyazit seleney selinx sevdagül _sevcan_ serdi sinem25 sultan49 supremunvale sbnmfrh smhsmh SILAYA silgi simay_86 sinemiran semoş427 surcu Lisan sulh_ibracı su misali35.5 süpriz_mucize s.d.34 seherkan seagirl26 shimina sebago soslufustuk tatli.cadi tavşanlı tuba_cüneyt tugbakork tramissu1986 umudumsensin umutvar vezikül.. vidan83 vildangel violette yaren07 yarencan. y.m.i.n yakaryos yasgom yasemennnn yasemin84 yasese yastev yazgülün yazel yasmin1982 yeeeeer yelda85 YORUKCE yumurtalı ıspanak yumyum yüksek sadakat ysnbdk ylmzhatice yadel z@z@ zencefill zeko zerrinn zeyno:) zeynoyan zeynepSav zuhal turan zu66 xyxy sinem 25 listeye eklendi hg sinem
LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ .............................................. ........................................HAMİLE(2) g sezen............................................. ....................................HAMİLE (4) hilal1975......................................... .......................................HAMİLE(5) tatlımelek........................................ .......................................HAMİLE(6) hasret............................................ ........................................HAMİLE(7) gülen............................................. .........................................HAMİLE(8) sefil............................................. ...........................................HAMİLE (9) zeynoo24................................... .............................................HAMİL E(10) eda&Cemil......................................... .....................................HAMİLE(11) ecetuna........................................... ........................................HAMİLE(12) BuRCuCuKkK........................................ ..................................HAMİLE(13) dilruba_diba...................................... .......................................HAMİLE(14) travon............................................ ..........................................HAMİLE(1 5) nazlımelek........................................ .......................................HAMİLE(16) vahşi kedi.............................................. ..................................HAMİLE(17) roselenda......................................... .......................................HAMİLE(18) y_onay............................................ ........................................HAMİLE(19) kançiçeğim........................................ ......................................HAMİLE(20) ilayda51.......................................... .........................................HAMİLE (21) gözdenc........................................... ........................................HAMİLE(22) cucan............................................. .........................................HAMİLE (23) *sennur*.......................................... .........................................HAMİLE (24) ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434..............................................................................................HAMİLE(87) candy.....................................................................................................HAMİLE (88) daisy16..................................................................................................HAMİLE(89) başak35................................................................................................HAMİLE(90) kıymetlim...............................................................................................HAMİLE(91) cennet kuşu...........................................................................................HAMİLE(92) okyanus84.............................................................................................HAMİLE(93) hakca....................................................................................................HAMİLE(94) DOĞUM YAPAN HAMİŞLERİMİZ nazlımelek........................... ....................İKİZ(ERKEK) Süar.............................................. ..........KIZ(ZEYNEP) estetik26......................................... .........KIZ tatlımelek........................................ ...........ERKEK gülen............................................. ............ --- asortie........................................... ........... KIZ(EYLÜL darısı bize kızlarr:Saruboceq:
tebrik ederim canım bulmuşsun
:lepi:buldum nihayet:lepi: eksikler olabilir herkes kontrol etsin kendini lütfen olmayanları yazılmayanları veya unutulanları ekleyelimkaydirigubbakcemile5
firvescim hastalanmadım daha bugün 6.gün geçeli