Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee alincim sen neler yaptın anlat bakalım nasıl geçti günlerinn... daha gidecekmisin...
sultancım kız büyüttüm göbişi valla hemde nasıl çıktı varya darısı sana olsun kız seninde göbişin büyüdüğünü görürüz inşallahh
tabi listedeki bütün kızların göişlerinin çıkması dileğiyle öpüldünüz
alincim nasılsın canım üzüldüm aşılamanın kalmasına ama hayırlısı böyleymiş inşallah kistler fazla uğraştırmaz seni de bebişine daha erken kavuşursun
nasılsınız kızlar berbat bir hafta sonu geçirdim bel ve kasık ağrısından yataktan kalkamadım doktordan randevu almaya çalışıyorum ulaşamıyorum dua edin kızlar
alincim hoş geldin herşey nasip kısmet bende yaz sonuna kadar bebek olayına ara verdim tedavim başlıcak önce kendi sağlığımız tatlım biz iyi olalımki doğacak bebeklerimizde sağlıklı dünyaya gelsin dimi ya
süarcım hoşgeldin nasıl dinlenebildinmi tatil yaramıştır umarım
sultancım hafta sonu sen ne yaptın bakalım bir gelişme varmı kendine dikkat et
clairecim sen nasılsın bakalım her şey yolundadır umarm
ve listemizin bütün tatlı şekerleri nasılsınız bakalım hepinizi çok özlemişim
SİZLERİ SEVİYORUM
Maşaallah benim yeğenime şişirsin annesininin göbüşünü. Sen izinli misin hayatım?
Belenaycım Allah hakkımızda hayırlısını versin. Benim bebiş planlarımda yaz sonuna kadar ertelendi. Galiba iyide oldu. Bu ay kendi evimizi almayı planlıyoruz. Bebişe hazırlık yapacağız kocişle. Herşey en iyi şartlarda olsun istiyoruz...