Haklısın. Tabi ben yeni üye oldum pek anlamıyorum. Arkadaşlarıma yardımcı olmak amacıyla paylaşmak istedim yer yanlış olabilir bunun sebebi de yeni üye olduğum için pek anlamıyorum kusura bakmayın :)
Ne münasebet, gayet de yeri. Paylaşımın için teşekkürler. Ne reklam ne de yersiz. O kadar çok gereksiz başlık var ki... Mantıklı şeyler okumak ii geldi. Şükür durumum var, okuyabildim :) Okuması gereken de çok kişi var, nerde istersen orda paylas, alakası olmayan okumaz olur biter.
Ne münasebet, gayet de yeri. Paylaşımın için teşekkürler. Ne reklam ne de yersiz. O kadar çok gereksiz başlık var ki... Mantıklı şeyler okumak ii geldi. Şükür durumum var, okuyabildim :) Okuması gereken de çok kişi var, nerde istersen orda paylas, alakası olmayan okumaz olur biter.
Evet başlık var büyük harflerle, ilgisi olmayan okumasın mümkünse yorumda yapmasın neticede benim gibi olupta düşünceden hamile kalamayanlar için güzel bir paylaşım. :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet başlık var büyük harflerle, ilgisi olmayan okumasın mümkünse yorumda yapmasın neticede benim gibi olupta düşünceden hamile kalamayanlar için güzel bir paylaşım. :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamile kalamamak bir yana, gayet yolunda giden cinsel hayat işkenceye dönüyor. Kesinlikle normal hayatı sürdürmek, hesap kitap yapmadan oluruna bırakmak lazım. "Çok çalıştım çok denedim" demek istemiyorum ben Sevdigimiz guvendigimiz ve mutlu oldugumuz anlarda gelsin bize bebeklerimiz
Aynen öyle haklısın Can'ım bu ay ben baya saldım artık rahat davranıyorum. Bunulaf olsun diye söylemiyorum gerçekten öyle zaten nasipten bir adım öteye gidilmez derler ya hah kesinlikle öyle biz stres yapıyoruz resmen eşimize de kendimize de Rabbim hayırlısını versin inşAllah cümlemize Sağlıklı hamilelik sağlıklı çocuk Mutlu bir yuva âmin
Kesinlikle çok doğru eskiden insanlar yunurtlama günümü bilirmiş ovulasyon testi mi bilirmiş.benim babaannem hamile olduğunu bile anlamamis.Baskalari söylüyormuş.biz ise saat gibi kendimizi kurmaya çalışıyoruz.bu yazı iyi geldi
Kesinlikle çok doğru eskiden insanlar yunurtlama günümü bilirmiş ovulasyon testi mi bilirmiş.benim babaannem hamile olduğunu bile anlamamis.Baskalari söylüyormuş.biz ise saat gibi kendimizi kurmaya çalışıyoruz.bu yazı iyi geldi
Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi
Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi