• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler bu süreçte yardımlaşalım. Deneyimleriniz, bilgileriniz ve önerilerinizi bekliyorum.

Bende kafayı yemek üzereyim 3 senedir evliyim 2,5 oldu sanırım istiyoruz en başta pcos görünüm dediler rahim filmi istendi cektirmedim bekledim, bu sene inat ettim film çektirdim meğer rahimde perde varmış iki ay önce histeroskopi oldum 6 ay doğal dene bekleyelim dedi doktorum ama içim içimi yiyor iki ay oldu tik yok omega3 içiyorum pcos için şase vitamin kullanıyorum kilomda çok yok 😭
Adetiniz ne durumda

Rahimde perde ameliyatı oldum bende doktor 3 ay bekle dedi ben 1 yıl bekledim korunmayı bıraktım 2. Ayda ovülasyon desteği ile hamile kaldım tavsiye ederim
Artık inancımda kalmadı tupumun teki de tıkalıydı eğer 6 ay olmazsa hormon ilacı ile yumurta çoğaltırız filan dedi artık beklemekte çok yoruyor 😭

Benimde yaşım 32 9-10 aydır bebek istiyoruz hormonlarimda skıntı yok güzel esiminde sperm testi güzel. Başlarda 3_4 ay ovulasyon testi kullandım folik asit kullandım ama şuan hiç bişey kullanmıyorum macun aldım hayıt macunu bu ay regl olursam ona başlamayı planlıyorum bitkisel bir macun. Reglim de düzenlidir ama yinede kullanicam macunu cunku yorumları çok iyi...Tabi her şey rabbimin elinde 🤲🏻 nasip...geç kaldım şu bu diye düşünmekte iyi bişey değil stres yaratır

Back
X