- 1 Aralık 2018
- 316
- 162
- 26
- Konu Sahibi patatessss
Bir buçuk yıl olduSiz ne kadar zamandır deniyosunuz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk yıl olduSiz ne kadar zamandır deniyosunuz canım
Ovulasyon testini nasıl yapiyorsunuz eczanedenmi alıyorsunuz ve ne zaman yapılıyor yazabilirmisin mümkünseBen de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim Sizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
Matofini nedirMaşşalah yeni yeni evlileriz genelde hep büyükler var burda ondan dedim matofini çok öneriyorlar
Ovulasyon testini nasıl yapiyorsunuz eczanedenmi alıyorsunuz ve ne zaman yapılıyor yazabilirmisin mümkünse
Canım benim çok kilolu hamilelik geçiren tanıdıklarım mevcut bir sıkıntı yaşamadılar aksine çok zayıflarda daha problem oluyor diye biliyorum benimde fazlam var ama kiloyu çok dert etme derim ayrıca psikolojin çok önemli oluruna Bırak düşünmediğinde oluyor bende çok bekledim sonra saldım saldığım ay hamile kalmıştım inşallah güzel haberler alırsınYaa çok teşekkürmederim bilmiyodum ben kara kara düşünüyodum randevuyu nasıl yapıcam diye evleneli 4 sene oldu. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyodum hiç üstüne düşmemiştim bu konunun. E bide kilolu hamile kalmak iyi değil diye heo bi zayıflama çabası. Onu da beceremedim tabii. Zaten bence doktorunda ilk söhyleyeceği şey bu olucak. Gerçi yaz başından beri bi 7 kilo verdim. Bikaç hafta bırakmıştım diyeti ama bu hafta yeniden başladımm1.2kg daha vermişim.. hala 20 kiloya yakın fazlam var. Sizce çokmmu zararlı kilolu gebelik. Ne düşünüyosunuz bu konuda. Gerçekten bende çok isterim bütün fazlalıklar gittikten sonra bişeyler denemeyi ama 28bitti 29a girdim eşim 34 yaşında kasımda 35 olacak. Ben zayıflayana kadar yaş geçiyor yani.
İlaç kuzuMatofini nedir
Allah bağışlasın. Ben çok umutluydum bilmiyorum Iyi hissetmiyorum kendimiKizlar siz aylardan bahsediyorsunuz :) ben 4 yilin sonunda kaldim :) sabir isi
Ben neler yasadim bi ben bi Allah bilir vardir her iste bir hayrAllah bağışlasın. Ben çok umutluydum bilmiyorum Iyi hissetmiyorum kendimi
Bugün sonunda adetimin 2.günü yapılması gereken hormon testleri yapıldı. Doktor her şeyin gayet normal direkt klomen başlamak istemiyorum önce bi 3 ay kadar glukofen deneyelim eğer olmazsa başka yolları deneriz dedi. O kadar umut verdi ki size anlatamam. Şimdi eczaneye gittim glukofen olmadığı için glifor verdiler. Yani gittiğim 4 eczanede de yoktu glukofen mecbur kalıp aldım artık. Ama şimdi içime bi kurt düştü acaba o daha mı etkiliydi diye. Gerçi eczanedeki kadın yeminler etti inanın bire bir aynısı sadece firmalar farklı korkmanıza geek yok dedi ama ne bileyim sizce de öyle midir acabaCanım benim çok kilolu hamilelik geçiren tanıdıklarım mevcut bir sıkıntı yaşamadılar aksine çok zayıflarda daha problem oluyor diye biliyorum benimde fazlam var ama kiloyu çok dert etme derim ayrıca psikolojin çok önemli oluruna Bırak düşünmediğinde oluyor bende çok bekledim sonra saldım saldığım ay hamile kalmıştım inşallah güzel haberler alırsın
Çok sevindiiimmm ama sana şunu söylebilirim glifor muhteşem bir ilaç kesinlikle devam etmelisin Efsane kilo verdiyor ve yumurta İÇİN çok etkili çok sevindim senin adına inşallah her şey daha iyi olurDün adetin 2.günü yapılması gereken hotmon tahlillerim yapıldı bugün doktora gösterdim sonuçlarımı herşeyin fazlasıyla normal eşin gitti mi doktora dedi evet gitmişti 2 yıl önce onda da bi sorun yoktu ama yeniden gidecek o da dedim. Folic 1 verdi bide glifor verdi 850mg biraz insülin direncim varmış hemde yumurtalarının gelişmesine yardımcı olacak bu bu tedaviyi 3 ay kadar bi deneyelim bence bu yolla gebe kalacaksın ama olmazsa 3 ay sonra başka bi tedavi deneriz dedi. Her gün en az 1 saat yürüyüş yap yumurta gelişimin için çok önemli dedi. Bende durumlar böyle kızlar.
İlk olarak çok erken canım 1 hafta bekle derim benMerhaba arkadaslar dun regl olmam gerekirdi olmadim bugun surelab diye bi marka gebelik testi aldim ve boyle cikti sizce gebemiyim
Ay zaten bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Hatta normalde elimden gelse yürümemek için tuvalete gitmem onu bile aştım her gün sabah akşam 1er saat yürüyüş yapıyorum. Normalde ben çok geç yatar, çok erken kalkardım artık ona da dikkat ediyorum. Sabah sekizde uyanıyorum gece 12 bucukta uyuyorum. Vücut düzeni için uyku çok önemli diye okumustum biyerlerde inşallah rabbim isteyen herkese verir canım yaaÇok sevindiiimmm ama sana şunu söylebilirim glifor muhteşem bir ilaç kesinlikle devam etmelisin Efsane kilo verdiyor ve yumurta İÇİN çok etkili çok sevindim senin adına inşallah her şey daha iyi olur
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorjm en önemlisi umutsuzluğa yer açma kalbindeAy zaten bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Hatta normalde elimden gelse yürümemek için tuvalete gitmem onu bile aştım her gün sabah akşam 1er saat yürüyüş yapıyorum. Normalde ben çok geç yatar, çok erken kalkardım artık ona da dikkat ediyorum. Sabah sekizde uyanıyorum gece 12 bucukta uyuyorum. Vücut düzeni için uyku çok önemli diye okumustum biyerlerde inşallah rabbim isteyen herkese verir canım yaa