Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu C life macundan almayı düşünüyorum aranızda kullanan oldu mu hiç çok olumlu sonuçlar alanlar var.

Merhaba hanımlar dilerim isteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı evlatlar ikram eder 1 evladı olan anneyim 5 yıl sonra tutturabilmistim onu da :) oğlum şimdi 6 yaşında ve kardeşi olsun çok istiyor eşim bir bebek daha istiyor e tabi bende çok istiyorum ama olmuyor tedaviye de gitmedim bıkmışim çünkü belli geçen ay 21 ağustosta adet oldum çokta iyi değerlendirdik 1 ayı siklus aralığı 28 gündür ama son 6 aydır 24 güne düştü 13 ile 17 eylül arası adet bekliyordum fakat olmadı 19 eylül de sabah peçeteye 1 2 damla kahverengi leke geldi çok az adet başlıyor sandım bu saat oldu hala gelmedi en ufacık bir leke dahi yok sabah test yaptım tek çizgi ama ilk gebeligimdeki gibi belim çok ağrıyor testi 2 3 gün sonra tekrarliyim mi yoksa kist oldu da ondan mı geciktim böyle giderse haftaya kadın doğuma giderim ama başına böyle birşey gelen var mı merak ettim

Ben de 1 yılın ardından ovulasyon testi deneyerek 2.ayda hamile kaldım şuan 7 aylık hamileyim 😊 Sizlerde ovulasyon testiyle doğru günleri değerlendirerek gebelik şansını yükseltmey deneyebilirsiniz.
Ovulasyon testini nasıl yapiyorsunuz eczanedenmi alıyorsunuz ve ne zaman yapılıyor yazabilirmisin mümkünse

Ovulasyon testini nasıl yapiyorsunuz eczanedenmi alıyorsunuz ve ne zaman yapılıyor yazabilirmisin mümkünse

Ben internettem aldım toplu bir şekilde. Adet bittikten 3 gün sonra başladım. Gebelik testi gibi idrarla yapılıyor. Öğlen 12 - 16 arasında yaptım. Yumurtlama gördüğüm günleri değerlendirdim. Youtube de bununla ilgili videolar var ordan daha detaylı bilgilenebilirsiniz :)

Yaa çok teşekkürmederim bilmiyodum ben kara kara düşünüyodum randevuyu nasıl yapıcam diye 🙈 evleneli 4 sene oldu. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyodum hiç üstüne düşmemiştim bu konunun. E bide kilolu hamile kalmak iyi değil diye heo bi zayıflama çabası. Onu da beceremedim tabii. Zaten bence doktorunda ilk söhyleyeceği şey bu olucak. Gerçi yaz başından beri bi 7 kilo verdim. Bikaç hafta bırakmıştım diyeti ama bu hafta yeniden başladımm1.2kg daha vermişim.. hala 20 kiloya yakın fazlam var. Sizce çokmmu zararlı kilolu gebelik. Ne düşünüyosunuz bu konuda. Gerçekten bende çok isterim bütün fazlalıklar gittikten sonra bişeyler denemeyi ama 28bitti 29a girdim eşim 34 yaşında kasımda 35 olacak. Ben zayıflayana kadar yaş geçiyor yani.
Canım benim çok kilolu hamilelik geçiren tanıdıklarım mevcut bir sıkıntı yaşamadılar aksine çok zayıflarda daha problem oluyor diye biliyorum benimde fazlam var ama kiloyu çok dert etme derim ayrıca psikolojin çok önemli oluruna Bırak düşünmediğinde oluyor bende çok bekledim sonra saldım saldığım ay hamile kalmıştım inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻

Merhaba kızlar, igne ile korunuyordum bu ay bıraktım ve adetim 1 gün geçti evde gebelik testi yaptım negatif çıktı kan da gebelik testi yaptirmalimiyim sizce ? Vücudum da farklılıklar hissediyorum ama negatif çıkması üzdü beni 😐 hamile olduğumu düşünüyordum hevesim kaçtı böyle olunca

Canım benim çok kilolu hamilelik geçiren tanıdıklarım mevcut bir sıkıntı yaşamadılar aksine çok zayıflarda daha problem oluyor diye biliyorum benimde fazlam var ama kiloyu çok dert etme derim ayrıca psikolojin çok önemli oluruna Bırak düşünmediğinde oluyor bende çok bekledim sonra saldım saldığım ay hamile kalmıştım inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻
Bugün sonunda adetimin 2.günü yapılması gereken hormon testleri yapıldı. Doktor her şeyin gayet normal direkt klomen başlamak istemiyorum önce bi 3 ay kadar glukofen deneyelim eğer olmazsa başka yolları deneriz dedi. O kadar umut verdi ki size anlatamam. Şimdi eczaneye gittim glukofen olmadığı için glifor verdiler. Yani gittiğim 4 eczanede de yoktu glukofen mecbur kalıp aldım artık. Ama şimdi içime bi kurt düştü acaba o daha mı etkiliydi diye. Gerçi eczanedeki kadın yeminler etti inanın bire bir aynısı sadece firmalar farklı korkmanıza geek yok dedi ama ne bileyim sizce de öyle midir acaba

Dün adetin 2.günü yapılması gereken hotmon tahlillerim yapıldı bugün doktora gösterdim sonuçlarımı herşeyin fazlasıyla normal eşin gitti mi doktora dedi evet gitmişti 2 yıl önce onda da bi sorun yoktu ama yeniden gidecek o da dedim. Folic 1 verdi bide glifor verdi 850mg biraz insülin direncim varmış hemde yumurtalarının gelişmesine yardımcı olacak bu bu tedaviyi 3 ay kadar bi deneyelim bence bu yolla gebe kalacaksın ama olmazsa 3 ay sonra başka bi tedavi deneriz dedi. Her gün en az 1 saat yürüyüş yap yumurta gelişimin için çok önemli dedi. Bende durumlar böyle kızlar.

Merhaba arkadaslar dun regl olmam gerekirdi olmadim bugun surelab diye bi marka gebelik testi aldim ve boyle cikti sizce gebemiyim

Eklentiler

• 5E4CEEB8-AEED-4FB5-B84E-18211A3F0969.jpeg
    5E4CEEB8-AEED-4FB5-B84E-18211A3F0969.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 75
Dün adetin 2.günü yapılması gereken hotmon tahlillerim yapıldı bugün doktora gösterdim sonuçlarımı herşeyin fazlasıyla normal eşin gitti mi doktora dedi evet gitmişti 2 yıl önce onda da bi sorun yoktu ama yeniden gidecek o da dedim. Folic 1 verdi bide glifor verdi 850mg biraz insülin direncim varmış hemde yumurtalarının gelişmesine yardımcı olacak bu bu tedaviyi 3 ay kadar bi deneyelim bence bu yolla gebe kalacaksın ama olmazsa 3 ay sonra başka bi tedavi deneriz dedi. Her gün en az 1 saat yürüyüş yap yumurta gelişimin için çok önemli dedi. Bende durumlar böyle kızlar.
Çok sevindiiimmm ama sana şunu söylebilirim glifor muhteşem bir ilaç kesinlikle devam etmelisin 🙏🏻🙏🏻 Efsane kilo verdiyor ve yumurta İÇİN çok etkili çok sevindim senin adına inşallah her şey daha iyi olur 🙏🏻

Merhaba arkadaslar dun regl olmam gerekirdi olmadim bugun surelab diye bi marka gebelik testi aldim ve boyle cikti sizce gebemiyim
İlk olarak çok erken canım 1 hafta bekle derim ben
Ama şuan ki sonuca göre hamilelik gözükmüyor ikinci çizgi mevcut değil ama erken gebelik testi al istersen onda dene birde 🙏🏻

Çok sevindiiimmm ama sana şunu söylebilirim glifor muhteşem bir ilaç kesinlikle devam etmelisin 🙏🏻🙏🏻 Efsane kilo verdiyor ve yumurta İÇİN çok etkili çok sevindim senin adına inşallah her şey daha iyi olur 🙏🏻
Ay zaten bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Hatta normalde elimden gelse yürümemek için tuvalete gitmem onu bile aştım her gün sabah akşam 1er saat yürüyüş yapıyorum. Normalde ben çok geç yatar, çok erken kalkardım artık ona da dikkat ediyorum. Sabah sekizde uyanıyorum gece 12 bucukta uyuyorum. Vücut düzeni için uyku çok önemli diye okumustum biyerlerde 🤗 inşallah rabbim isteyen herkese verir canım yaa

Ay zaten bende baya dikkat ediyorum yediğime içtiğime. Hatta normalde elimden gelse yürümemek için tuvalete gitmem onu bile aştım her gün sabah akşam 1er saat yürüyüş yapıyorum. Normalde ben çok geç yatar, çok erken kalkardım artık ona da dikkat ediyorum. Sabah sekizde uyanıyorum gece 12 bucukta uyuyorum. Vücut düzeni için uyku çok önemli diye okumustum biyerlerde 🤗 inşallah rabbim isteyen herkese verir canım yaa
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorjm en önemlisi umutsuzluğa yer açma kalbinde 🙏🏻

Bende istiyorum bu ayı değerlendirdik henüz 6 gün oldu beklemedeyim belirti yaşıyorum lakin erken olduğu için psikolojik diye düşünüyorum nasip artık yazarım sonucu buraya

X