• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
2,5 yıldır vajinismus hastasıydım. Yeneli daha bir kaç hafta oldu. Doktor gözetiminde bu süreci atlatım hiç bir şekilde kanamam da olmayınca tereddütte kaldım.
Doktorum en az 3 ay boyunca çocuk düşünmemi istemedi ama ben istiyorum bu yüzden de korunmasız olarak ilişkiyi gerçekleştiriyoruz. Bu konu da bilgi eksikliğim çok fazla sizlerden tavsiyeleriniz bekliyorum.
Mesela hala kayganlaştırıcı kullanıyorum ama su bazlı acaba bu sperm kalitesini gerçekten düşürüyor mu ? Ama daha yeni yeni alıştığım için kolayca ıslanamıyorum.

2,5 yıldır vajinismus hastasıydım. Yeneli daha bir kaç hafta oldu. Doktor gözetiminde bu süreci atlatım hiç bir şekilde kanamam da olmayınca tereddütte kaldım.
Doktorum en az 3 ay boyunca çocuk düşünmemi istemedi ama ben istiyorum bu yüzden de korunmasız olarak ilişkiyi gerçekleştiriyoruz. Bu konu da bilgi eksikliğim çok fazla sizlerden tavsiyeleriniz bekliyorum.
Mesela hala kayganlaştırıcı kullanıyorum ama su bazlı acaba bu sperm kalitesini gerçekten düşürüyor mu ? Ama daha yeni yeni alıştığım için kolayca ıslanamıyorum.
kayganlasitirici krem tukuruk vs gibi seyler sperm kalitesini düşürdüğünü okudum doktor sitelerinde.degisik geldi banada.birde hamile kalmak istiyorsan yumurtlama gunlerini bul adetten 14. gunde oluor adetin duzenliyse degilse yumurtlama testi al eczaneden yada isi olcer ile her sbhb ölçüp artisa gore bul yada akintin varsa o sekilde.o gunlerde yap birde iliskiden hemen sonra kalkma denilior

Adet takip uygulamaları ile de adet tarihlerini girip doğurgan olduğun dönemleri görebilirsin o günde öncesinde sonrasında ilişki yaşayıp ilişkiden sonra ayaklarını biraz yükseğe yada karnına çekip biraz bekle birde günde 1kaç kez ilişki yaşamak ve gerginlik de iyi gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin

Adet takip uygulamaları ile de adet tarihlerini girip doğurgan olduğun dönemleri görebilirsin o günde öncesinde sonrasında ilişki yaşayıp ilişkiden sonra ayaklarını biraz yükseğe yada karnına çekip biraz bekle birde günde 1kaç kez ilişki yaşamak ve gerginlik de iyi gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet bir uygulamayı kullanıyorum ortalama döngüm 35 gün sürüyor adet düzenim de normal özellikle 14 gün sonrasını değerlendireceğim. İnşallah nasip olur

Ben de vajinismusu yeneli 10 ay oldu ve ilk günden beri hep denedik olmadi. Hâlâ da olmuyor. Denemediğim şey kalmadi. Ilk zamanlar esimin spermlerinde harektsizlik vardı sukur 3 ay sonra düzeldi. Ama vajinismus olup hemen hamile kalanları da biliyorum. Insallh istiyorsan biran önce Allah sana hayirli bir evlat nasip etsin. Ve benim gibi bekleyenlere de kurban olduğum kucagina evlat nasip etsin.

Back