Hamile kalmak için tavsiye verir misiniz

bengisublg97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
74
12
3
27
Merhabalar , 4 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk planı yapıyoruz fakat bir türlü olmadı hormon testim de fsh yüksek çıkmıştı 4.haftam dostınex kullanıyorum rahimde bir problem yok tüplerin açık dediler sadece sağa deviye birazcık ama problem değil hsg normal oldu 2 ay önce yaptırdım eşimde de testte sınırda çıktı tam değerleri folik asit kullanıyorum ilişki nasıl olmalı sadece ovulasyon döneminde mi olmalı kaç günde bir olmalı neler yapmalıyım tavsiye verir misiniz bu süreç üzücü olmaya başladı çünkü çevreden de sürekli tepki geldikçe iyice moralim bozuluyor

Canım hiç moralini bozma. Bende 3 yıldır bekliyordum çok şükür oldu. Beklemek çok zor biliyorum ama herşeyin bir zamani var buna çok inanıyorum. Olduğunda bekledigin tüm yıllar ugraslarin çıkıp gidiyor aklından. Değerlerin düzeldi mi bunları takip et. Benimde eşimde sperm hız problemi vardi ve sperm sayısı da düşüktü çok şükür takviyelerle yükseldi. Çevredeki insanlara bakma onlar sürekli konuşacak. Bir çocuk yapsan ikincisi nerede diye bu sefer oradan darlayacaklar. Aktarlar bu durumlar için macun yapıyorlar yada bu durumlarda kullanılan bitkiler var. Hangi aktara gitsen yaparlar. Ama kullanmadan önce doktoruna danış mutlaka belki ilacinla ters etki yapabilir. Doktora danışmadan bişey kullanma. En kısa sürede sağlıklı hayırlı bir çocuğun olur inşallah dualarım seninle

Önce düşünmeyi bırak, kafanı dagit biraz rahatla, stresle, moral bozukluğu ile olmaz bu iş, ovulasyon takip edicem diye kendini germe, görev gibi yapma o işi, akışına bırak regliden sonra iki üç günde bir korunmadan deneyin, sürekli takiptense stres yapmaktansa rahat deneyin oraya odaklanmayın, inşallah tez vakitte sağlıcakla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…