- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.241
Stres yapiyormusun sende çunku bende kesin olarak o etkiliyor diye dusunuyorum hem sorununda yok ne gzelEvet her şey normal, pko vs hiç bir şey yok ama olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapiyormusun sende çunku bende kesin olarak o etkiliyor diye dusunuyorum hem sorununda yok ne gzelEvet her şey normal, pko vs hiç bir şey yok ama olmuyor
Herkeste varr o malesef kendimize engel olamiyoruz ama baska seylerle mesgul ol gerekirse o arkadaslarinla bir süre görüsmeArkadaslarimin bir çoğu hamile ve sürekli bebeklerinden bahsederlerken nasıl stres olmayayım
Sebebini soyleme insanlarr algisi çok farkli çünkü stres yapmamaya calışAraya mesafe koymaya çalışıyorum bu defa da bir sorun mu var diyorlar, sebebini söylesem kıskançlık olarak adlandirilacak ama değil, bu bambaşka bir duygu, maalesef insanlar bunu anlamayacak kadar benciller.
Belki vücut kendini alistiriyordur gebe kalmak için bellide olmazHanımlar merhaba, bende size bir şey danışmak istiyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz, çünkü google da buna dair bir bilgi bulamadım, ben 4 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadi, yarım da küçük değil doğrusu, 43, 4 tüp bebek denemesi başarısız. Sogan suyu denemek istedim ve yeven ay yaptım. Bu ay adet günüm 8 şubat olmalıydı ama 6 şubatta önce kahverengi uzun bir akıntıdan sonra normal adet oldum. Bu arada adetten 12 gün önce bel,kaşık ağrısı goguslerde aşırı şiş ve hassasiyet başladı, o kadar kötüydum ki galiba bu sefer oldu dedim ama regl oldum. Regl ile birlikte tekrar sogan suyuna başladım fakat regl olmama rağmen goguslerim hala şiş ve yürürken bile ağrıyor, rahim kısmında baskı hissediyorum ve 2 gündür de kabiz ve gaz oluyor. Sogan suyu bana yan etki mi yapıyor acaba, neden böyle oluyordur, biraksam mi ne yapsam. Botle durumlar yaşayan varmi aranızda, yardım lütfen.
Bilmiyorum ama bugün bıraktımBelki vücut kendini alistiriyordur gebe kalmak için bellide olmaz
Kan verdim malesef negatifTekrar test yaptın mı belki kuruma çizgisidir
Noldu canım yokmu bi gelişmeKan verdim malesef negatif
Yok canim suanlik tedaviye basladimNoldu canım yokmu bi gelisme
Ne tedavisiYok canim suanlik tedaviye basladim
Tüp Bebek falan yaptirmayi dusunmuyomusunYok canim suanlik tedaviye basladim
Hanımlar merhaba, bende size bir şey danışmak istiyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz, çünkü google da buna dair bir bilgi bulamadım, ben 4 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadi, yarım da küçük değil doğrusu, 43, 4 tüp bebek denemesi başarısız. Sogan suyu denemek istedim ve yeven ay yaptım. Bu ay adet günüm 8 şubat olmalıydı ama 6 şubatta önce kahverengi uzun bir akıntıdan sonra normal adet oldum. Bu arada adetten 12 gün önce bel,kaşık ağrısı goguslerde aşırı şiş ve hassasiyet başladı, o kadar kötüydum ki galiba bu sefer oldu dedim ama regl oldum. Regl ile birlikte tekrar sogan suyuna başladım fakat regl olmama rağmen goguslerim hala şiş ve yürürken bile ağrıyor, rahim kısmında baskı hissediyorum ve 2 gündür de kabiz ve gaz oluyor. Sogan suyu bana yan etki mi yapıyor acaba, neden böyle oluyordur, biraksam mi ne yapsam. Botle durumlar yaşayan varmi aranızda, yardım lütfen.
Ben de de aynı etkiyi yaptı galiba hormonlarımı bozdu sizde durumlar nedir ağrısız başıma dert açtımmmmm yürürken göğslerimi ağrıyor dururken bile kaşık ağrılarım var yumurtlama ile başladı benim de sizin durumlar ne şuan hormon testi va yaptırdınız mıHanımlar merhaba, bende size bir şey danışmak istiyorum, umarım yardımcı olabilirsiniz, çünkü google da buna dair bir bilgi bulamadım, ben 4 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadi, yarım da küçük değil doğrusu, 43, 4 tüp bebek denemesi başarısız. Sogan suyu denemek istedim ve yeven ay yaptım. Bu ay adet günüm 8 şubat olmalıydı ama 6 şubatta önce kahverengi uzun bir akıntıdan sonra normal adet oldum. Bu arada adetten 12 gün önce bel,kaşık ağrısı goguslerde aşırı şiş ve hassasiyet başladı, o kadar kötüydum ki galiba bu sefer oldu dedim ama regl oldum. Regl ile birlikte tekrar sogan suyuna başladım fakat regl olmama rağmen goguslerim hala şiş ve yürürken bile ağrıyor, rahim kısmında baskı hissediyorum ve 2 gündür de kabiz ve gaz oluyor. Sogan suyu bana yan etki mi yapıyor acaba, neden böyle oluyordur, biraksam mi ne yapsam. Botle durumlar yaşayan varmi aranızda, yardım lütfen.
Yok cnmTüp Bebek falan yaptirmayi dusunmuyomusun
Bende diyetisyene gidiyorum bakalim kilo vereyim işe yaricakmi
Femara basladimNe tedavisi