• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için sık ilişki mi tek ilişki mi gün aşırı ilişki mi

Canım ben gğn aşırıyı da denedim her gün de :) ama son ayımda yumurtlama dönemim den önceki günü yumurtlama gününğ ve sonrasını degerlendirmiştik 3 gün üst üste yani öncesi de sonrası da nerdeyse 1 2 kere en fazla oldu diyebilirim
Ve sonuç pozitif mi oldu

Rabbim bize de tez zamanda nasip etsin biz de gün aşırı adetim dün bitti hayırlısı , yarın öğretmen mülakatım var dua eder misiniz geçen sene çok çalıştım

Selam hanimlar ...
Aranizda sogan suyuyla hamile kalan oldumu :/
Benim adetim bu ara cok duzensiz nezmn icmem gerekio ..
7. Gúnú oldunu biliorum fakat bidaki adetimden oncede yapmam gerekiyomus ama nezmn olucami bilemiorum kesin olarak..
Simdiden tsklerrrr

Bu programı indirin zaten size hamile kalabileceğiniz günleri söylüyo bu sekilde en azından günleri bilip ona göre ilişkiye girerseniz daha doğru olur haftada 1 ile olucak bişey değil bu program çok yardımcı oluyo bilgileri doğru girin sadece yeterli gerisi allaha kalmış

Eklentiler

• IMG_8280.PNG
    IMG_8280.PNG
    131,6 KB · Görüntüleme: 99
Selam hanimlar ...
7. Gúnú oldunu biliorum fakat bidaki adetimden oncede yapmam gerekiyomus ama nezmn olucami bilemiorum kesin olarak..
Simdiden tsklerrrr
Beeeen :) adetten hemen sonra 10 gün sabah aksam kaynatıp içtim

arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)
Adetin bittikten 2 gün sonra 2 gün arayla ilişki en iyi yöntem tecrübeyle sabit 4 senelik evliyim 4 sene korundum bebek düşündüğümuzun 2. Ayı hamile kaldım kontrol için doktora gittiğimde doktor demişti adet bittikten 2 gün sonra 2 gün arayla diye

Arkadaşlar merabalar ben yeni üye oldum hamilelik belirtisi ile adet belirtisi arasında nasıl farklar var tecrübelerinizi almak istiyorum. Hamilelik belirtisi ilk nasil oluyo nasil anladiniz lutfen yatdim edin

Ja cooook kotu migdem bulandi denedim demin yapamicam esime keciboynuzu kúkú icirdim .. Sadece o fayda etmezmi acebA
Ben onu da denemiştim ama insan alışıyor sabret ne var ki 10 gün boyunca sogan suyu nu içtiğim ay hamile kaldım Allahın izniyle

Selam hanimlar ...
Simdiden tsklerrrr
benim arkadaşında sizin gibiydi o da adetin bitiminden başladı 10 gün yakın yaptı o ay hamile kaldı nasip

Hanimlarrr
Gün asiri iliski derken bunun tam anlamiyo ne iluyo ?? Acarmisiniz bunu bana lütfennn
Ve faydasi varmi gercekten bir yil olcak ve halen bebis yok ramazanada yaklasdik.
Adetim son iki aydir fazla aralikla oluyo hesaplamada da kafam karisiio net bi yumurtlama günümü hesapliamiorum...
Rabbim herkeze nasip etsin cok zoooor yaaaa

arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)
Adet bitiminden sonra düzenli ilişkiyle kalma sansınız daha yüksek.Yumurtlama gününden önceki ve sonraki günlerdede hergün ilişki şart çünkü spermin canlı kalma süresi ortalama 48 saat diye okumuştum bir yerde.o sürede sizde yumurtlamaya denk getirirseniz hamile kalabilirsiniz.

Hanimlarrr
Gün asiri iliski derken bunun tam anlamiyo ne iluyo ?? Acarmisiniz bunu bana lütfennn
Ve faydasi varmi gercekten bir yil olcak ve halen bebis yok ramazanada yaklasdik.
Adetim son iki aydir fazla aralikla oluyo hesaplamada da kafam karisiio net bi yumurtlama günümü hesapliamiorum...
Rabbim herkeze nasip etsin cok zoooor yaaaa
Yumurtlama tarihinizi hesaplayıcı programlar var onlardan bir tanesini akıllı telefonunuza indirin onların hesabı doğru çıkıyor bende oradan takip ediyordum.Gün aşırı ilişki dedikleri şeyde bir gün birlikte olup ertesi gün olmayıp,onun ertesi günü tekrar birlikte olmaktır.

Yumurtlama tarihinizi hesaplayıcı programlar var onlardan bir tanesini akıllı telefonunuza indirin onların hesabı doğru çıkıyor bende oradan takip ediyordum.Gün aşırı ilişki dedikleri şeyde bir gün birlikte olup ertesi gün olmayıp,onun ertesi günü tekrar birlikte olmaktır.

Cok Teskler ben cok farkli anlamisim:)
Bi Programm hangisi aceba ismini söleyebilirmisin

Adet bitiminden sonra düzenli ilişkiyle kalma sansınız daha yüksek.Yumurtlama gününden önceki ve sonraki günlerdede hergün ilişki şart çünkü spermin canlı kalma süresi ortalama 48 saat diye okumuştum bir yerde.o sürede sizde yumurtlamaya denk getirirseniz hamile kalabilirsiniz.
Bu ayı kaçırdım bi sonraki denemeler için yazdıklarınızı dikkate alıcam çok teşekkür ederimm

Back