• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için sık ilişki mi tek ilişki mi gün aşırı ilişki mi

İyi bir yumurtlama takibiyke tek ilişkide yeter.. En önemlisi herkesinde hemfikir olduğu şey stres.. Sabırlı olun bebek için değil kendiniz için birlikte olun esinizi simartin o sizi simartsin mutluluk hormonu herşeyi daha iyi hale getirir.. Genellikle doktorlar gün aşırı oneriyolar ama bende tek ilişkide gebe kalanlardanim..

Bende adetim bitince kullanmayı planlıyorum allah izin verirse inşallah.

cam bir bardağa sperm koyuluyor:oops: şırıngayla çekiliyor ayaklar yatak başlığına yaslanıp havaya kaldırılıyor ,kalça altına yastık koyuyosun şırıngayı rahmine yerleştirip yavaşca içine boşaltıyosun dikkatli ol dökülmesin
yani normal yaptığımız işi şırıngayla yapılıyo inşallah olur

İyi bir yumurtlama takibiyke tek ilişkide yeter.. En önemlisi herkesinde hemfikir olduğu şey stres.. Sabırlı olun bebek için değil kendiniz için birlikte olun esinizi simartin o sizi simartsin mutluluk hormonu herşeyi daha iyi hale getirir.. Genellikle doktorlar gün aşırı oneriyolar ama bende tek ilişkide gebe kalanlardanim..
tamamen nasip yaaa biz de gün aşırı yaptık ama olmadı bu ay da devam ama stres yapmayacam inşallah

Doktorum bana gün aşırı ilişkiyi tavdiye etti ve nitekim de o şekilde hamile kaldım.spermlerin birikmesi için zaten beklemek gerekiyor.Ayda bir ilişkiyle de şansın çok zor canım hem spermler eskiyor hem şandın azalıyor.Allahtan hayırlısını dile inşallsh olur.

tamamen nasip yaaa biz de gün aşırı yaptık ama olmadı bu ay da devam ama stres yapmayacam inşallah

Allahım hayirlisiyla bi an evvel nasip etsin inşallah.. Akintini takip et emi bacım böle sümük gibi şeffaf yoğun geliyor yumurtlama gününde.. Bide şöyle bi yanılgı var herkeste hani ilişkiye girdin hop sperm yumurtaya ulaştı sn o an hamile kaldin filan değil bu is 48 saat senin rahminde canlı olarak kalabiliyor o spermler yani gün aşırı yapiyosun o bi gun bosa gidiyor zannetme sn günlük islerini yapmaya calisirken o ara o hücreler snn yumurtanın zayıf yerlerini bulmaya çalışıyor.. Ole bi sure yatmak belini havaya kaldırmak ne bilim ayakları dikmek filan fasa fiso o spermler direk yukarı tırmanıyor zaten çünkü hepsi yasamak için bi savaş halinde milyonlarcasi gidiyor oraya snn yattığın kalktigin umurlarinda değildir inan :halay:

2 YADA 3 GÜNDE BİR YETERLİİ BENDE O ŞEKİLDE HAMİLE KALDIM ZATEN SPERM 2-3 UC GUN CANLI KALIYO HERGÜN İLİŞKİYE GİRİLİRSE SPERM KALİTESİ DÜŞER

Allahım hayirlisiyla bi an evvel nasip etsin inşallah.. Akintini takip et emi bacım böle sümük gibi şeffaf yoğun geliyor yumurtlama gününde.. Bide şöyle bi yanılgı var herkeste hani ilişkiye girdin hop sperm yumurtaya ulaştı sn o an hamile kaldin filan değil bu is 48 saat senin rahminde canlı olarak kalabiliyor o spermler yani gün aşırı yapiyosun o bi gun bosa gidiyor zannetme sn günlük islerini yapmaya calisirken o ara o hücreler snn yumurtanın zayıf yerlerini bulmaya çalışıyor.. Ole bi sure yatmak belini havaya kaldırmak ne bilim ayakları dikmek filan fasa fiso o spermler direk yukarı tırmanıyor zaten çünkü hepsi yasamak için bi savaş halinde milyonlarcasi gidiyor oraya snn yattığın kalktigin umurlarinda değildir inan :halay:
inşallah tşk ederim yazın için bu ay hasta olduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım manyağa bağladım elimde olan bi şey değildi kocam şok oldu adam ne yapacağını bilemedi:KK43:

allahın veresi varsa birde o çocugun dogup bu dunyada kısmeti varsa tek ilişki yetiyor ,
rabbim tez günde hepimize nasip etsin inşallahhhhhhh

inşallah tşk ederim yazın için bu ay hasta olduğumda hıçkıra hıçkıra ağladım manyağa bağladım elimde olan bi şey değildi kocam şok oldu adam ne yapacağını bilemedi:KK43:

Ah canım benim.. Niye uzuyorsun kendini boşuna Rabbim zamanını bilir gönlünü ferah tut.. Düşünsene ne çocuğun olmaz senin denilenler çatır çatır doğuruyor sabırlı ol bolca dua et ve kafandan cıkart çocuk mevzusunu.. Dediğim gibi çocuk için birlikte olma esinle.. Hayırlısı olsun hakkında..

Valla hic bu duzeni sallamadigimiz ay oldu :KK66:
nasip olacağı varmış biz doktora gittik eşimin sprm hareketsizliği var onun için sallayamayız dikkat ediyoruz gün aşırı olmasına sıkıntı edecek bi şey yok dedi doktor ama bakalım inşallah tez zaman da hayırlı sağlıklı salihin evlat nasip eder isteyen herkese bize de :dua:

nasip olacağı varmış biz doktora gittik eşimin sprm hareketsizliği var onun için sallayamayız dikkat ediyoruz gün aşırı olmasına sıkıntı edecek bi şey yok dedi doktor ama bakalım inşallah tez zaman da hayırlı sağlıklı salihin evlat nasip eder isteyen herkese bize de :dua:
Amin insallah canım, emin ol zamani gelince olucak sabir ve dua ;)

arkadaşlar Nasıl hamile kaldınız veya hamile kalmak için hangi yöntemleri deniyorsunuz. Paylaşın lütfen birbirimize yol gösterelim :)
Canım ben gğn aşırıyı da denedim her gün de :) ama son ayımda yumurtlama dönemim den önceki günü yumurtlama gününğ ve sonrasını degerlendirmiştik 3 gün üst üste yani öncesi de sonrası da nerdeyse 1 2 kere en fazla oldu diyebilirim

Back