• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için sık ilişki mi tek ilişki mi gün aşırı ilişki mi

Malesef. Biz 3 sene korunmamamiza ragmen hamile kalamayinca tüp bebek yaptik cok sukur onun sonucunda hamileyim. Ama tüp bebekten once yumurta takibi döneminde doktorumun telkin ettigi sekliyle en iyi hamile kalma yontemi olan bu gun asiriyi denemistik. Tutanlarinki cok etrafimda da. Benim kismet olmadi o sekilde ama bende pko esimde de sperm yavasligi vardi. Yani bizim olasiligimiz daha da dusuktu. Zaten tup bebek icin de cok zaman kaybetmedik 3 seneden sonra. Umarim hic bu tedavilere gerek kalmadan Allah gonlune gore nasip eder.
Amin Allah razı olsun. İnşallah hamileliğiniz çok güzel geçer hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bir gun yap bir gun bekle gun asiri yani. Bu arada esine ceviz findik keciboynuzu yesin spermler guclensin. Iliskiye girerken yani o bosalma sirasinda poponun altina yastik koy belin biraz daha asagi olsun. Bacaklarini yukari kaldir. Esin ustunden cekilimce bacaklarin yukarida kalkik dursun hatta 20 dakika felan bacaklarini duvara fln yasla oyle bekle hemen kalkma yokanma. Bu ikinci hanileligim cok sukur ikisindede bu sekilde 2. Aylarimda hamile kaldim. Rabbim hayirlisini versin
Aaa Cidde'n mi maşallah o kadar etkiliyse bende deniycem. Ceviz fındık dışında bi de eşinize kahve içirin diyorlar o da etki ediyormuş

Bu tamamen kismet isi. Programsiz sekilde tek iliski ile hamile kaldim...

Ama saglikli degil. Sperm bekledikce kalitesi azalirmis.

gün aşırı yap bencede canım bide ben telefonuma p.c diye bir program indirdim adet dönemlerimi işaretliyorum ve orada yumurtlama günün ve hangi günlerde şans yüksek orta düşük gösteriyor

gün aşırı yap bencede canım bide ben telefonuma p.c diye bir program indirdim adet dönemlerimi işaretliyorum ve orada yumurtlama günün ve hangi günlerde şans yüksek orta düşük gösteriyor
Bendede pepapp var cnm :)

ekranda p.c diye görünüyor period calendar adı canım görüntüsü pembe çiçekli ajanda
Onu eklemiştim sanırı. Ben neyse bi daha yukleyim iki programıda deneyim tekrardan :)

Canım ben ilk kızıma sık ilişki ile hamile kaldım. Hatta şöyle söyleyim yeni evliydik balayındaydık . İkinci kızıma yumurtlama günü tek ilişki ile hamile kaldım. Önemli olan doğru zamanda ilişki bence sayısı yada sıklığının bi önemi yok. Yumurtlamaya denk getir yeter . Tabi birde Allah'ın dilemesi ol demesi lazım bol dua et

Yani diyorum ki seker:)

Benimki tek iliskiden oldu ama bu tamamen tesaduf.

Cunku iliski arasi 2-3 gunden fazla oldugunda sperm kalitesi dustugu icin gebelik sansi azaliyor.

Sen kizlari dinle:) gun asiri iyidir
Sanırım öyle yapıcam:) teşekkür ederim

Hanimlar her gün iliski veya gun asiri demissiniz ama her iliskide tek bi kez mi olmasi gerekiyor

Back