Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için progestan kullananlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukis26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
1.201
447
43
29
Merhaba arkadaslar bugün adetimin 3.günü kontrolüm varıd hormonlarm güzel cıktı doktor hamilr kalmam için folbiol folik asit ve progestan verdi 10 gün kullan dedi bu progestanı hangi 10 gün kullanacağımı söylemedi hamilr kalmak için progestan kullanan varmı genelde 14.gun yumurtluyorm 28gunde 1 adetm

Progestan tutunma ve düşük önleyici bir ilaç. Bende yumurtlama gununden sonra kullanmaya başlamıştım şükür ki tuttu gebelik hala yine de tedbir icin kullanıyorum. Fitil olarak, agizdan yada fitil doktorunuz nasil olacagini söylemistir diye dusunuyorum. Gunde iki kere kullaniyorum. Genelde bitince dollenme olmazsa âdet kanamasi geliyor zaten

Çatlama olunca mı kullandnz yabi fitik olarak 100 mg verdi sabah 1 aksam 1

Evet sabah akşam fitil olarak kullanıyorum ben. Ama yinede bi doktorunuza ulaşmaya çalışın
Banada fitil olarak sabah aksam 1 dedi şimdi propekdüsü okudum 17gun sonra yazıyor oda catlamaya geliyor dedıgınız gibi şuan hamilemisiniz ilk aydan mı kaldınız progestan ile

Banada fitil olarak sabah aksam 1 dedi şimdi propekdüsü okudum 17gun sonra yazıyor oda catlamaya geliyor dedıgınız gibi şuan hamilemisiniz ilk aydan mı kaldınız progestan ile
Evet aynen öyle, gecen ay kimyasal olunca bu ay gebelik olur olmaz tedbir amacli başlattı doktorum kuzum

Yas kac peki hic cocuk sahibi oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…