Hamile kalmak için pozisyon

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar hamile kalmak icin hangi pozisyonda boşalma olması gerekiyor bilgisi olan var mı ve boşalmadan sonra illa yarım saat yatıp ayakları dikmek mi gerekiyor sadece uzansam da aynı sonucu alabilir miyim

Kızlar hamile kalmak icin hangi pozisyonda boşalma olması gerekiyor bilgisi olan var mı ve boşalmadan sonra illa yarım saat yatıp ayakları dikmek mi gerekiyor sadece uzansam da aynı sonucu alabilir miyim
Bana ayakları dikmek saçma geliyor açıkcası, kalçanın altına yastık koymak daha mantıklı. Ve eğer nasip olmuşsa pozisyon falan bahane her türlüsünü denedim ama nasip olmadı

Haklısın tabi ki Allahın nasip etmesi önemli olan.. ama sormadan araştırmadan duramıyor insan cok isteyince.her yolu deniyor.. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder insallah

Haklısın tabi ki Allahın nasip etmesi önemli olan.. ama sormadan araştırmadan duramıyor insan cok isteyince.her yolu deniyor.. Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder insallah
Aminnn inşallah

Ben o ayak dikme işini deneyeyim bee nolacak ki diyerek bir defa yaptım ondan mıdır bilmiyorum o ay hamile kaldım. Ama nasip değilmiş kalbi atmadı bu ayın başında kürtajla aldılar. Allah vaktinde zamanında sağlıklı gebelik nasıp etsin. O ay bir de hayıt tohumu kullanmıştım

Ben de önümüzdeki ay kullancam nasipse, bu ay da olmadı gibi

Canım 16 ay boyunca denemediğim pozisyon yatmadığım saat kalmadı hiç alakası yok. Bunu asla kimseye söylemeyeceğim çünkü mümkün değil biliyorum demiştim ama gerçek şu ki kafana takıyosan olmuyo ama takmamak da mümkün değil biliyorum. Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen herkese

Aminn

Adetim düzensiz benim aslında evlendikten sonra düzensizleşti 5-6gün hep gec gelmeye basladı ve her seferinde o umut...
Yumurtlama günümü nasıl hesaplayabilirim acaba bilen var mı

Yyaaalllaann o pozisyonlar
Amuda kalkmadigimiz kaldi resmen ama olmuyor zaten spermler cok hizli hareket ediyorlar hedef odakli ister yat ister kalk hiicc farketmez nasibinde varsa kalirsin .

Ümidim hep var bi gün olacak inşallah Allah ümitsizliğe düşürmesin kimseyi ama o ay bu ay değil gibi ya hayırlısı, geçen ay da semptomlarım böyle olmuştu 2 gün gecikmeyle 3. Gün adet olmuştum
Bu ay o ay degilse oburay o aydır bekliyoruz ama yakinlastigimizi düşünüyorum her ay bir adim daha yaklaşıyoruz

Canım ben o ay hiç pozisyona bakmadım hemen kalkıp lavaboya gittim ve üstüne hamile kaldım .. oysa her ay uzanıyordum ayakları dikiyordum ama İşte kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…