- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
Evet cnmYani 26 gün mu gecikti regl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnmYani 26 gün mu gecikti regl
Nasıl bekledin doktora gitmeden test yapmadanEvet cnm
12Nasıl bekledin doktora gitmeden test yapmadan
Kanama ne için mis12
.gun yaptigimda 0.100 du sonra bekledim gecen hafta test yaptim ikinci cizgi vardi ama ertesi gun parca dustu ertesi gunde kanamam vardi yani kimyasal gebelik sandim
Onu bilmiorum caraamba ogrenicem doktora daha gidemedim sadece test yaptrdimKanama ne için mis
aaa... yerleşme kananması diyorlar ya olabilir mi acaba canımm.. eğer artmazsa öledir.Kızlar günaydın benim bat 5 kasımdı ama bugün adet başladı galiba leke geldi 2-3 gündür hiç kasık Ağrısı falan yoktu yazmıştım buraya zaten hiç bir şeyle ilgili belirtim yok diye.. Şimdi ağrı da var
ben de :)Hamiş olmayı bekleyenler
1. Minesuu
2. @cicekkokusu
3. @bulut29
4. Ben :)))
5. @nisamelek
6. @merveaydin
bendeeeben de :)
Kızlar günaydın benim bat 5 kasımdı ama bugün adet başladı galiba leke geldi 2-3 gündür hiç kasık Ağrısı falan yoktu yazmıştım buraya zaten hiç bir şeyle ilgili belirtim yok diye.. Şimdi ağrı da var
günaydınn :) bugün nasılsın? var mı ağrı sızı? eşinle paylaştın mı :)günaydın
bende bendeeeHamiş olmayı bekleyenler
1. Minesuu
2. @cicekkokusu
3. @bulut29
4. Ben :)))
5. @nisamelek
6. @merveaydin
aaa... yerleşme kananması diyorlar ya olabilir mi acaba canımm.. eğer artmazsa öledir.
henüz ağrı sızı yokta mide bulantısı ve iştahsızlık var evet söyledim düngünaydınn :) bugün nasılsın? var mı ağrı sızı? eşinle paylaştın mı :)
yerleşme kanaması olmasın bacım ?
bak cnm bnmde öleydi inş gerisi gelmez düzensiz şekilde gelenler adet değilmiş bnmde kanamam vardı ama çok düzensiz sabah varsa akşam yoktuBakalım inşallah öyledir şimdilik devamı gelmedi
inşallah gelmez canımm..Bakalım inşallah öyledir şimdilik devamı gelmedi
evet _Turk-loqumu_ en iyisini bilir bu konuda, enseyi hemen karartma @minnieminniebak cnm bnmde öleydi inş gerisi gelmez düzensiz şekilde gelenler adet değilmiş bnmde kanamam vardı ama çok düzensiz sabah varsa akşam yoktu