- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
İnşallah canım inşallahaltaylimm MissMervee cicekkokusu Z Zeyert1204 @_Turk-loqumu_ inşallahhhepimiz hamiş olupp temmuz anneleri topiğinde buluşuruzz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahaltaylimm MissMervee cicekkokusu Z Zeyert1204 @_Turk-loqumu_ inşallahhhepimiz hamiş olupp temmuz anneleri topiğinde buluşuruzz...
cicekkokusu sen ve ben aynı tarihler heralde bizde peşpeşe hamis haberi vercezBitti Can'ım ama yarın tamamen biter yine ara ara leke geliyor
Anladım canım. Sende beklemedesin ovulasyon testi ilemi yumurtlama gününü tespit ettin peki ?Gecen cumartesi pazar günü adet bitiminden sonra korunmasiz iliski oldu ben kasik agrilarini 1haftadir cekiyorum yumurtlama gunum gecen carsambaydi 11.gun 25 gunde bir adet oluyorum
Evet Can'ım bide biz aynı gün kırmızı gördükcicekkokusu sen ve ben aynı tarihler heralde bizde peşpeşe hamis haberi vercez
Ay hem de topic sahibini unutmusuz ( kuzum ksura bakma ben takip edemiyorum bazen masalah kalabaligiz :))ben yokken neler olmus boyle ne guzel haberler boyle @_Turk-loqumu_ ve @mavis_61 cok cok tebrik ediyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin. altaylimm cicekkokusu ve MissMervee siz beni unutunnn dualarina beni almayin emi kendi aranizda gruplasin kustum sizeee konusmuyorum
Eee test sonucun ne dio cnm bgn ivulasyon gunumu?ya bugun esimle kibrisa gidecektik antyadan ne yazikki ucak iptal oldu yarina almak zorunda kaldik degistirdik. bugun 14. gunum yumurtladimmi yumurtlamadimmi hic bikmiorm hergun ovu testini yapiyorm bakalim. bunarada cunartesiye kadar yokum kibrista olacagim beni unutmayin geldigimde hepinizden hamilelik haberini duymak istiyorum. ona gore calisin :)
Ewet canım çarşamba oldu benimde bugün bitti bende testle takip etcem kaciriyorum sonra yawwEvet kizlar
MissMervee altaylimm
Ayni gun regl olmustuk sanirim.. carsamba oldum ben dun de bitti. Sizin de ayni demi ? Yaklasik olarak bat 27 kasim falan ama yumurtlama testini yapicam ona gore belli olur insallah duzenli olur bu ay..
Canım gecen ay o programa göre ben yumurtlama tarihini kaçırdım gec adet olunca yumurtlama gec olmus tabiki program nerden bilsin demi. O sefer isi garanti altina alcam vallaHayir testle degil belkide daha gec veya daha erken oldu tam bilmiyorum bi program indirdim telefonuma ona gore tahmin ediyorum sadece
Evet ben de netten siparis vermistim geldiler.. insallah saglamdirlar labquic siparis vermistim.Ewet canım çarşamba oldu benimde bugün bitti bende testle takip etcem kaciriyorum sonra yaww
Bende 10. Gün baslicam teste hadi hayırlısıEvet ben de netten siparis vermistim geldiler.. insallah saglamdirlar labquic siparis vermistim.
10.gunden itibaren takip etcem bakalim ne zaman yumurtlucam
Can'ım bende onu kullanıyorum hani adetimizi giriyoruz ya o zman zaten belli oluypr ona göre öne veya geriye gidiyor yumutlama bınarada benim kuzenim hamile bana dedi ki adetin bitiminden itibaren say 14. Gün ve o hafta ilişkiyi aksatma olay bitince ayaklarını duvara daya ve kalkma dedi. Onlar da ikinci denemede tuttu bide bizim oralarda kedi hindi nöbet şekerlini çekip yerler o rahimi temizliyor ufak kistleri bile onu da yemişti ondan olabilirCanım gecen ay o programa göre ben yumurtlama tarihini kaçırdım gec adet olunca yumurtlama gec olmus tabiki program nerden bilsin demi. O sefer isi garanti altina alcam valla
Evet Can'ım benimde bugün bitti yarın çalışmalara başlıyoruzEvet kizlar
MissMervee altaylimm
Ayni gun regl olmustuk sanirim.. carsamba oldum ben dun de bitti. Sizin de ayni demi ? Yaklasik olarak bat 27 kasim falan ama yumurtlama testini yapicam ona gore belli olur insallah duzenli olur bu ay..
Cnm.bitiminden itibaren sayilmaz, adetin ilk gununden itibaren dongu baslar.Can'ım bende onu kullanıyorum hani adetimizi giriyoruz ya o zman zaten belli oluypr ona göre öne veya geriye gidiyor yumutlama bınarada benim kuzenim hamile bana dedi ki adetin bitiminden itibaren say 14. Gün ve o hafta ilişkiyi aksatma olay bitince ayaklarını duvara daya ve kalkma dedi. Onlar da ikinci denemede tuttu bide bizim oralarda kedi hindi nöbet şekerlini çekip yerler o rahimi temizliyor ufak kistleri bile onu da yemişti ondan olabilir
Canım işte 14. Günden sonraki günler girmek lazımBen de doktora gittigimde bana 10 12 ve 14. Gunler iliskiye gir demisti. Ama ben takvimden bakiorm simdi , benim son 3 ayim soyle : 18 - 16 ve 20. Gunler yumurtlamisim...
Yani doktor eksik soyledi...
Bence 10 12 14 16 18 20 :)) bunlar iliski gunlerimiz olmali kizlar, sayisal loto gibi
Birinci yazacaktım Can'ım telefon kendi düzeltiyor aklı sıraCnm.bitiminden itibaren sayilmaz, adetin ilk gununden itibaren dongu baslar.
Tmm cnm :) ben de bilmezdim bu isleri valla 2 aydir ogrendim...Birinci yazacaktım Can'ım telefon kendi düzeltiyor aklı sıra
Bende Can'ım ya :) kadın olmak zorTmm cnm :) ben de bilmezdim bu isleri valla 2 aydir ogrendim...