- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Hayirlisi olsun cnm. Beraber obur ay beklicez artik..bndr regl olucam yada oldum sanırım bilmiorum çok düzensiz gelio bi ara gelio bi ara gelmio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun cnm. Beraber obur ay beklicez artik..bndr regl olucam yada oldum sanırım bilmiorum çok düzensiz gelio bi ara gelio bi ara gelmio
Ben internetten siparis verdim burdaki kizlar onerince :) labquick galiba gg'den.Bu ay ovulasyon testi kullanacak olan varmi kizlar bide hangi marka sizce?
Aminn cnm aminnnnn hepimize insallahhh*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
bende netten aldım bu ay cnm aynı marka kullandm 2 gündür testim baya koyuydu öncesi silikti yani dün yumurtam catladı cnm test yaparken mesela su iç sonra wc git ondan sonra sıvı tüketme 3 saat sonra test yap en iyi sonucu veriri cnmBen internetten siparis verdim burdaki kizlar onerince :) labquick galiba gg'den.
olur cnm benmde bat 13 kasımmerhaba, ben de bu ay klomen tedavisi oldum, ilaçlarım yeni bitti. bat 12 Kasım. Hep beraber bekleyelim olur mu?
olur cnm benmde bat 13 kasım
bebişler gelsin inşşş rabim nasip eder mis kokulumuaa ne güzel <3 bekleyelim bakalım, gelmesinler bu ay :)
ya bilmiom içimden bi histe hamilesin dio çünki göğüs ağrım devam edioHayirlisi olsun cnm. Beraber obur ay beklicez artik..
Ben varım canım clearblue digital mor kapak lı olandanBu ay ovulasyon testi kullanacak olan varmi kizlar bide hangi marka sizce?
Aleyküm selam canım hoşgeldin aramiza inşallah burası sana uğur lu gelirde hemen hamile haber ini alırsın.Selamün aleyküm kızlar..
Beni de aranıza alır mısınız?? Kasımda hamile haberi almayı bende çok istiyorum da..
Bat 15 kasım..martta 2. yıl olacak evliliğimizin.. geçen ay doktora gittim hormon testi genel bir ultrason 21.gün progesteron testi herşeyim bakıldı ve normal çıktı.. doktor yaşın küçük olur bebeğiniz stres yapmayın dedi.. Bekliyoruz bakalım hayırlısı..
Aminnn canım inşallah*Yüce Allah'ım mübarek Cuma-ı şerifin hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eyle..
hayırlı cumalarrr *
rabbim bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşşş
Hoşgeldin canım aramıza umarim burada güzel haberleri duyurmak nasip olur sanadaselam kızlar
bende 8 kasımı bekliyorum.
sat 16 ekim.gecen ay 12.gün yumurtam çatladı.doktor usg takibinde.26.gün regl oldum.
bu ay 9.gün yumurtam çatladı sanırım.şehirdışındaydım.
sadece 1 gece çalışabildik.oda yumurtam çatladıktan 1 gece sonra.
inşallah bende kasımda hamile haberimi alırım.