- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
inş etmioduray yok ya imkansiz test benimle alay edio resmen. butun vucudum dusman bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş etmioduray yok ya imkansiz test benimle alay edio resmen. butun vucudum dusman bana
canim istemio zaten cnm. sirf cocuk yapmak icin katlaniyorum. bebek gelsin cinsellik biter benim icinKız öyle çocuk mu olur :) o sana işkence gibi gelir insanın canı istemez ki
anam aldatır seni herifin öle şeymi olurcanim istemio zaten cnm. sirf cocuk yapmak icin katlaniyorum. bebek gelsin cinsellik biter benim icin
Gerçekten uygun olmaz dini olarakta uygun değil Minesuu bu durum. Bir nevi bizim görevimiz diger turlu _Turk-loqumu_ nun dediği gibi olur Allah muhafazacanim istemio zaten cnm. sirf cocuk yapmak icin katlaniyorum. bebek gelsin cinsellik biter benim icin
Allah korusun kizz. aldatmaz benim kocamanam aldatır seni herifin öle şeymi olur
Gerçekten uygun olmaz dini olarakta uygun değil Minesuu bu durum. Bir nevi bizim görevimiz diger turlu _Turk-loqumu_ nun dediği gibi olur Allah muhafaza
Evet allah muafaza yoksa aldatir .bebek icin mi evlendik bizGerçekten uygun olmaz dini olarakta uygun değil Minesuu bu durum. Bir nevi bizim görevimiz diger turlu _Turk-loqumu_ nun dediği gibi olur Allah muhafaza
Evet allah muafaza yoksa aldatir .bebek icin mi evlendik biz
valla adama gorevini yapmazsan yaparAllah korusun kizz. aldatmaz benim kocam
yapamaz.valla adama gorevini yapmazsan yapar
Merveaydin kim taniyamadim derken anladim makyajlikiz:))) naptin cok takip edemedim son durum nasil ?Kızlar ya ben daha önce hiç böyle olmadım pede kan gelmiyor ama lavaboya oturduğumda damla damla kan geliyo bu neyin nesi
bisey yok cnm :)Kim ne yapmıs kızlr :)
Tabi ki güvenimiz sonsuz kocalarimza ama genellikle aldatan eşler ya bakimsiz eşi var diye ya da eşi tatmin etmiyor diye biz öyle değiliz kizlar o yuzden sıkıntt olmaz ama dikkatli olalım dünya iyi bir yer değil artık yuvayi dişi kus yapar diye boşa denmemİş herşey bizim elimizdeAllah korusun kizz. aldatmaz benim kocam
Tabi ki güvenimiz sonsuz kocalarimza ama genellikle aldatan eşler ya bakimsiz eşi var diye ya da eşi tatmin etmiyor diye biz öyle değiliz kizlar o yuzden sıkıntt olmaz ama dikkatli olalım dünya iyi bir yer değil artık yuvayi dişi kus yapar diye boşa denmemİş herşey bizim elimizdeAllah korusun kizz. aldatmaz benim kocam
Kesinlikle haklisin canim. ama o is guzellige bakimliliga bakmiyor. yapacak olan yine yapiyor. Allah yuvalarimizi daim edip evlatlarimizla taclandirsin.Tabi ki güvenimiz sonsuz kocalarimza ama genellikle aldatan eşler ya bakimsiz eşi var diye ya da eşi tatmin etmiyor diye biz öyle değiliz kizlar o yuzden sıkıntt olmaz ama dikkatli olalım dünya iyi bir yer değil artık yuvayi dişi kus yapar diye boşa denmemİş herşey bizim elimizde
Aynen ah inşallah kocaman aminKesinlikle haklisin canim. ama o is guzellige bakimliliga bakmiyor. yapacak olan yine yapiyor. Allah yuvalarimizi daim edip evlatlarimizla taclandirsin.
cnm bn sadece şakasına takılıorum allah mutluluğunuzu daim etsin rn kısa zamanda yavrunuzu nasip etsinKesinlikle haklisin canim. ama o is guzellige bakimliliga bakmiyor. yapacak olan yine yapiyor. Allah yuvalarimizi daim edip evlatlarimizla taclandirsin.
Ay canım regl oldum ben yaMerveaydin kim taniyamadim derken anladim makyajlikiz:))) naptin cok takip edemedim son durum nasil ?
bndr regl olucam yada oldum sanırım bilmiorum çok düzensiz gelio bi ara gelio bi ara gelmioAy canım regl oldum ben ya