- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Tamamdir mine hanimBat 14 OCAK sekerim Z Zeyert1204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdir mine hanimBat 14 OCAK sekerim Z Zeyert1204
Canim bat deilde test gunum 31 aralik
Ovulasyon testi miCanim bat deilde test gunum 31 aralik
Yok canim tup bebekOvulasyon testi mi
Anladım canımkuzum ben bat ne zaman bılmem..olmadı cnkı hıc duzenım .pkoyum ben sogan suyu ıcıyorum ıkı aydır gelıyor.ıkıncı adetım 34.gunde geldı.yanı aralık 14te adet oldum bttı
TamamdirYok canim tup bebek
Peki bat zamanin mi yoksa yumurtlama zamani mıkuzum ben bat ne zaman bılmem..olmadı cnkı hıc duzenım .pkoyum ben sogan suyu ıcıyorum ıkı aydır gelıyor.ıkıncı adetım 34.gunde geldı.yanı aralık 14te adet oldum bttı
Canm ya dogum konrtol hpi kullndiriyolar pkolulara genelde sen kullandinmi soganda iyi geliyo ama..Tüp bebek düsündünmü hic yaşın kac mesela ben asilama oldum cikarken doktor tutmazsa direk tüp dene bosuna vakit kaybetme demisti bana..kuzum ben bat ne zaman bılmem..olmadı cnkı hıc duzenım .pkoyum ben sogan suyu ıcıyorum ıkı aydır gelıyor.ıkıncı adetım 34.gunde geldı.yanı aralık 14te adet oldum bttı
Kizlar 7 ocak benim bat beni de yazinH happycouple : 5 Ocak bluediamond04 : 22 Aralık
@sssedahmettt : 22 Aralık
Melissa81 : kırmızı kart
Minesuu : yumurtlamada
fTMNrsRKY:yumurtlamada
seieda : yumurtlamada
K krkr : kırmızı kart
I imeraFera24 :yumurtlamada
@fyz40 : adet gecikmesi
Canm ya dogum konrtol hpi kullndiriyolar pkolulara genelde sen kullandinmi soganda iyi geliyo ama..Tüp bebek düsündünmü hic yaşın kac mesela ben asilama oldum cikarken doktor tutmazsa direk tüp dene bosuna vakit kaybetme demisti bana..
Peki bat zamanin mi yoksa yumurtlama zamani mı
nladim hayirlisi canim..Hngi doktora gidiceksin ist mu canmkullandım cnm hemde 1sene.braktım gene 3 ay regl olamadım
yasım 26 canım.bnde bırkere asılama oldum ama nasıb olmadı.smdı bakalım yenı bı doktora gdıcem cuma gunu...
nladim hayirlisi canim..Hngi doktora gidiceksin ist mu canm
Tamam canım adet yeni bitmiş yumurtlama donemindesinneyı sordun cnm anlamadım?
Tamam canım adet yeni bitmiş yumurtlama donemindesin
Kizlar 7 ocak benim bat beni de yazin
Insallah bi an once olur uzulme benim hic adet olmayan bi kuzenim var 4 cocugu oldu ve hepsini 3 yada 4 aylikken anladi..Bide ablam bikac ayda bi olur onunda tedavisiz oldu darisi sana bana isteyen herkese insallah..yok cnm manısaya gıdıcem