Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
panikkk yoookkkk bu ay bağırcaz inş hamişiiizzzz diyeee :))))))Yok canim hala bişey yok
panikkk yoookkkk bu ay bağırcaz inş hamişiiizzzz diyeee :))))))
kızlaarrrr bilgis olan cevap verebilir mi?kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ben size bişi sorcam ya ayın 17 siydi sanırım tam hatırlamıyorum ovulasyon testi yaptım 2 defa çift çizgi çıktı aksam ki daha silik ondan sonra hep yaptım çıkmadı bişi dün aksam yine orta silik çift çizgi bu ne sizce 2 defa mı yumurtladım :)
cnm silik cikmasi normal zaten vucuduuzda IH HORMONU daima var sadece IH zirvede oldugu gun iki cizgi ayni koyuluktaa oluyor. diger zamanlar silik oluyor yardimci olabildim umarimkızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ben size bişi sorcam ya ayın 17 siydi sanırım tam hatırlamıyorum ovulasyon testi yaptım 2 defa çift çizgi çıktı aksam ki daha silik ondan sonra hep yaptım çıkmadı bişi dün aksam yine orta silik çift çizgi bu ne sizce 2 defa mı yumurtladım :)
Canim ben de o testten hic yapmadim bilmiyrum onun icinkızlaarrrr bilgis olan cevap verebilir mi?
cnm koyulasmis yarin catlar ya da diger gun. silik ciktigi gun catlamis oluyor cnm degerlendir 3 gunKızlar bakın bugünde yptm koyu daha çk Minesuu gozun çıkmasın iyi bişyler sole falımda bakt :) bebek isteyenlerin ovulasyon falına bakılır
adetine kaç gün var canım.kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ben size bişi sorcam ya ayın 17 siydi sanırım tam hatırlamıyorum ovulasyon testi yaptım 2 defa çift çizgi çıktı aksam ki daha silik ondan sonra hep yaptım çıkmadı bişi dün aksam yine orta silik çift çizgi bu ne sizce 2 defa mı yumurtladım :)
Canim iki cizginin de kopkoyu olmasi lazimkızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ben size bişi sorcam ya ayın 17 siydi sanırım tam hatırlamıyorum ovulasyon testi yaptım 2 defa çift çizgi çıktı aksam ki daha silik ondan sonra hep yaptım çıkmadı bişi dün aksam yine orta silik çift çizgi bu ne sizce 2 defa mı yumurtladım :)
Canim sonuna kadar katılıyorum yazının bebek isterken mutlaka hayırlı evlat diye istemeliyizKızlaaar bunu okuyun :)
Canim tam bilmiyorum ama bazi aylar hic yumurtlamadigimiz gibi mantik yurutursek belki 4 5 yumurtan vardi ve belki 2 kere catlayabilir diye dusundum ben..yumurta takibi yaptiran arkadaslar sanirim daha net bilgi verir.cunku bazisi 20 olunca bazisi 16 da kalabiliyo..kızlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum yoğunluktan ben size bişi sorcam ya ayın 17 siydi sanırım tam hatırlamıyorum ovulasyon testi yaptım 2 defa çift çizgi çıktı aksam ki daha silik ondan sonra hep yaptım çıkmadı bişi dün aksam yine orta silik çift çizgi bu ne sizce 2 defa mı yumurtladım :)
Canim tamda dun gece yatarken bunu okudum bende cok istiyoruz yanip tutusuyoruz ama tabikide herseyin hayirlisi Allah bize katlanamayacagimiz acilar vermesin..vardir herseyde bir hayir ben gebe kalmadan once meryem suresini okumustum.cok icten ve cok dorukta isyedim ve bos gebelik yasadim..Allah ol dedimi hersey olur..vatana millete ailemize hayirli saglikli evlatlar versin rabbim..inşallahKızlaaar bunu okuyun :)
cnm koyulasmis yarin catlar ya da diger gun. silik ciktigi gun catlamis oluyor cnm degerlendir 3 gun