- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
H happycouple : 5 Ocak bluediamond04 : 22 Aralık
Desaa : 22 Aralık
Melissa81 : 23 Aralık
Minesuu : 7. Gün
fTMNrsRKY : 11.gün
Gunaydin cnm alttan vajinal muayenede bakiyolar diye biliyomgünaydın kızlar bugün kontrolüm var yumurtalara bakcaklar nasıl bakıo yumurta takibi yapran varmıydı
Gunaydin canim eline saglik..hakkimizda hayirlisiHayırlı sabahlar olsun inşallah
İnşallah canim..Hadi bakalım canlar inşallah hayırlı haberler alırız hepimizde
Ben yumurtlarma baktrmstim vajindan bakyorlar ultrasonda goremedgni sylmsti doktorgünaydın kızlar bugün kontrolüm var yumurtalara bakcaklar nasıl bakıo yumurta takibi yapran varmıydı
Vajinal ultrasonla canım yumurtalarınin durumuna görev tedavisin basliyorgünaydın kızlar bugün kontrolüm var yumurtalara bakcaklar nasıl bakıo yumurta takibi yapran varmıydı
Hadi bakalım canlar inşallah hayırlı haberler alırız hepimizde
Kizzz cift cizgi yaaa buu ..anaamm hadi inşallah acaba kandami baktirsan canimKızlar 10 dakka sonra böyle olmus
Kizzz cift cizgi yaaa buu ..anaamm hadi inşallah acaba kandami baktirsan canim
Baya belirgin cnm ins hamilesindir.Kızlar 10 dakka sonra böyle olmus
Kızlar 10 dakka sonra böyle olmus
benim hemen cikmisti canim yalniz sakin predictor almayin hep yanlis cikio ona gorecnm benm hamilesindr inş :)
10 dk sonra çktysa güven ama 10 dkdan daha fazlalarda hata payı çıkıo Minesuu ve ben bunu yaşadık erken gebelik testlerinde bide kana baktr hemen balım