- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Hayırlısı olsun canım üzülme belki tam çıkmıyorBebe TİME di normal gebelik testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım üzülme belki tam çıkmıyorBebe TİME di normal gebelik testi
bilemedim canım ya bakalım beklide artık olmayı beklicem 2 3 daha beklerim sonra bi Dr a giderimHayırlısı olsun canım üzülme belki tam çıkmıyor
Canm enfeksiyon varmydi.Enfeksiyonu olanlar bu karisimi kullnmasin diyolar.Arkadaslar bisey sorcam corekotu kurunu yapiyorum 6 gun oldu bugun. Suan karnim cok agriyor kurden olabilirmi kullanan arkadaslar varmi icinizde.
Canım ya acile gidince ne diycem hemen yaparlar mı yani kadın doğuma görün demezler miHayırlı günler kızlar. Bence hiç beklemeyin gidin hastanenin aciline orda kan testi yaptırın. En azından belirsizlikten ve stresten Kurtulmuş olursunuz.
Canım ya acile gidince ne diycem hemen yaparlar mı yani kadın doğuma görün demezler mi
Anladım Canım yarını bekleyeyim bugün evde değişim yarın da olmazsam gider yaptırırım artık tşk ettim inşaallah hayırlısıYok canım gebelik testi yaptırmak istiyorum de kan alırlar zaten hemen.sonuç pozitif çıkarsa doktora görün derler.imkanın varsa özelin acilinde yaptırırsan daha çabuk çıkar sonuç. Inşallah hamilesinizdir canimmm
Anladım Canım yarını bekleyeyim bugün evde değişim yarın da olmazsam gider yaptırırım artık tşk ettim inşaallah hayırlısı
cnm sigara kullananlardanim ne yazikkiKizlarrr gunaydinnnn :)) sigara kullanan var mi aramizda ben birde sigarayla mucadele ediyorum stress olunca biri yaniyo biri sonuyooo (
cnm benim de 5. gun corek otu kurunu kullaniomr devam etmicm kist yapmasindan korkuyorm sol kasigimda batma olustuArkadaslar bisey sorcam corekotu kurunu yapiyorum 6 gun oldu bugun. Suan karnim cok agriyor kurden olabilirmi kullanan arkadaslar varmi icinizde.
Ben de sigara kullaniyorum ((cnm sigara kullananlardanim ne yazikki
Canim be bende beş gün oldu kullanmaya başladım Minesuu nn dq benim de kasık ağrım olmaya başladı bıraktık bugün kist mist olur birde Allah korusunArkadaslar bisey sorcam corekotu kurunu yapiyorum 6 gun oldu bugun. Suan karnim cok agriyor kurden olabilirmi kullanan arkadaslar varmi icinizde.
Gelmezse adet kan testi ver yaptır en doğru net sonuç dr çıksanda kan testi isteyecwkbilemedim canım ya bakalım beklide artık olmayı beklicem 2 3 daha beklerim sonra bi Dr a giderim
Yaptgm test canım ilk yaptgmCanim hangi test bu
Çizgi göremedim deYaptgm test canım ilk yaptgm
Hehe diyene bak sen ne durumdasn canim belirtiler ne durumdaHayırlı günler kızlar. Bence hiç beklemeyin gidin hastanenin aciline orda kan testi yaptırın. En azından belirsizlikten ve stresten Kurtulmuş olursunuz.