Canim zikkim net yavasladi tlf da heycnldi silik çıktı o yüzden size gosterim dedim zikkim resim yuklenmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim zikkim net yavasladi tlf da heycnldi silik çıktı o yüzden size gosterim dedim zikkim resim yuklenmedi
Bende kullanyrm canım malesef test silik çıktı resmini yuklemeye calsitim olmadiiiijKizlarrr gunaydinnnn :)) sigara kullanan var mi aramizda ben birde sigarayla mucadele ediyorum stress olunca biri yaniyo biri sonuyooo (
çok mutlu oldum bebiş geliyo inşBende kullanyrm canım malesef test silik çıktı resmini yuklemeye calsitim olmadiiiij
Ay gerçekten mi yaa resim neden ekleyemedm bençok mutlu oldum bebiş geliyo inş
canım dosya yükleden yükleniyorAy gerçekten mi yaa resim neden ekleyemedm ben
Canim deniyorum olmuor aycanım dosya yükleden yükleniyor
İki tane daha aldım şimdi test cnm ewe gecip ypcm dua edin ltfennnncanım dosya yükleye bas ordan zaten resim seçmen için bir ekran çıkcak resmini seçip cevaplaya basınca olur
inş canım dualarımız seninle mutlu haberini bekliyoruz.İki tane daha aldım şimdi test cnm ewe gecip ypcm dua edin ltfennnn
Canim hayırlısı olsun inşallahİki tane daha aldım şimdi test cnm ewe gecip ypcm dua edin ltfennnn
Kzz nediyosun hadi hayirlisi zaten idrar testi silik cikiyo adeti 3 5 gun gecse bile..10 falan gecmesi gerekiyo idrar testi icin belirginlesmesi icin..ay dualarim seninle inşallah vardir bebiş :) kan testi yaptir yine silik cikarsa canimBende kullanyrm canım malesef test silik çıktı resmini yuklemeye calsitim olmadiiiij
Canim ben gebe kaldigimda beyaz akinti vardi adet gelcekmis gibiydi ama gelmedi bilmiyorum sendede oylemi olurKızlar beyaz akıntı başlamış bende yaa adet mi geliyor acaba
İnşallah çıkar canım çok sagol hemen kan vercem yine çıkarsa ay çıksın hepimizde çıksın ikinci cizgiler ++Kzz nediyosun hadi hayirlisi zaten idrar testi silik cikiyo adeti 3 5 gun gecse bile..10 falan gecmesi gerekiyo idrar testi icin belirginlesmesi icin..ay dualarim seninle inşallah vardir bebiş :) kan testi yaptir yine silik cikarsa canim
Yapmadın mi ikinci testiİnşallah çıkar canım çok sagol hemen kan vercem yine çıkarsa ay çıksın hepimizde çıksın ikinci cizgiler ++
Yaptım şimdi canım erken gebelik testini yaptm onda cikmdiYapmadın mi ikinci testi
Hadi ya diğer yaptığın testin adı neydiYaptım şimdi canım erken gebelik testini yaptm onda cikmdi
Bebe TİME di normal gebelik testiHadi ya diğer yaptığın testin adı neydi