- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
Insallah canim guzel haber veririz ikimiz de. Ne zaman yapacaksin sen test?Canimmm inşallah hamilesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim guzel haber veririz ikimiz de. Ne zaman yapacaksin sen test?Canimmm inşallah hamilesindir
Insallah canim guzel haber veririz ikimiz de. Ne zaman yapacaksin sen test?
selam kizlar nasilsiniz
evet cnm dogru cunku hem rahim daha asgida hem de adet kanamasiyla atilmayan yumurtalar olurmus onlar dollenirmis her zaman icin degil tabiki. ama biz takmisiz yumurtlama gunune. Allahbverecek olduktan sonra her hangi bi vakittede nasip ederIyiyiz çok sukur tatlım. Ya ben bi yerde bişey okudum adet bitiminden sonra ilişkiye girmek hamilelik riskini artiriyormus yumurtaliklar calisiyormus o zaman.ne kadar doğru bilemem ama denemek lazım.
ben de iyim cnm adetimin 5. gunumdeyim yarindan sonra maraton basliyi bakalim Allahim nasip etsin :)iyiyiz minesuu sen nasılsın nasıl gidiyor.
Her ay gibi ben de bu ay yine korkuyorm ben yarn adet olacakmis gbi hissediyorm gerci. Hayacanli bekleyis..Adet günümde yapmayı düşünüyorum canım geçmesini bekleyebilecegimi sanmıyorum zor duruyorum zaten :) negatif çıkmasından çok korkuyorum ((
evet cnm dogru cunku hem rahim daha asgida hem de adet kanamasiyla atilmayan yumurtalar olurmus onlar dollenirmis her zaman icin degil tabiki. ama biz takmisiz yumurtlama gunune. Allahbverecek olduktan sonra her hangi bi vakittede nasip eder
Her ay gibi ben de bu ay yine korkuyorm ben yarn adet olacakmis gbi hissediyorm gerci. Hayacanli bekleyis..
inş benim bu ay adetim çok az sürdü 6. gününden başladık çalışmalaraben de iyim cnm adetimin 5. gunumdeyim yarindan sonra maraton basliyi bakalim Allahim nasip etsin :)
benim 5 ocak bakalım bu ay ne olucak ama insan bir müddetten snra takmamaya başlıyormuş onu anladım.Selam kızlar Naber herkes bekleyiş içinde kim ne durumda şimdi kimin batı yakın kimin batı bitip çalışma içinde liste yapalım
Takmamak en guzeli. Hem takmadigin ilk ay hamile kaliyormussun ya insallah bu ay guzel haberi alirsin :)benim 5 ocak bakalım bu ay ne olucak ama insan bir müddetten snra takmamaya başlıyormuş onu anladım.
Selam kızlar Naber herkes bekleyiş içinde kim ne durumda şimdi kimin batı yakın kimin batı bitip çalışma içinde liste yapalım
Haha :) Ay insallah agzindan bal damliyor. Heyecanlandim birden.Bizim bluediamond04 ile ayni 22 aralık salı canım bat. Inşallah 9 ay boyunca batimiz olmayacakkkk
Haha :) Ay insallah agzindan bal damliyor. Heyecanlandim birden.
cnm adetimin 5. gunumdeyim corek otu bal tarcin kuru yapiorm ama tadi cok agir ben bali sevmem ama corek otunu cektirmedim cektirmek gerekio. pisman oldum en azinda agzima alir almaz yutarim hissetmem..bu sekikde bazisini cigniorm bazisi gidio faydasi olckmi bilmiomr presed kullaniorm zaten ovu testide kullaniorm cnm esime 4 lu bal karisimi havuc suyu sklyorm cnm bu ay bakalim ne olck of yaa bunlarla ugrasmayip hamis kalmak istiormAynen öyle canım vakti zamanı Rabbim bilir :) sen bu ay denicek misin bişeyler corek otu kürü dışında? Ovulasyon testi Pressed falan :))) bu arada corek otu kurunun tadı nasıl canım? ? Bide şey yazmışsın esimde sorun var diye esine de keçi boynuzu falan takviyesi yapıyor musun ???
Takmamak en guzeli. Hem takmadigin ilk ay hamile kaliyormussun ya insallah bu ay guzel haberi alirsin :)
Ins ama olmazsada dktora gdcem hormn testleri icn ben daha o testleri yaptrmadim.
Bu ay hic takmadm cnm ne zamn istyrsa o zamn brlkte olyrz.Sadce ovulasyon testi yptrdm oda gcen aylardan elmde oldgu icn.
Aşılama fiyat olarak ne kadar öncesinde verilen ilaçlar cok etkiloyir mu bir de hemorajik kisti oalniniz var miHayirlisi olsun canım bi aşılama yaptirsana hiç yaptrdn mi ben film cektirdim ama hamile kalmdm ) belki sen kalırsın canım