- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
ay hadi ins hamilesindir cnm4 gün gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi ins hamilesindir cnm4 gün gecti
Hadi ya kendi işe gitse hemen uyur benim ki öyle yapar kesinbenimde için acıyor canım sonra geldi ama ne fayda hem kırıldım gurur yaptım hemde saat 2 ye kadar oyaladı beni ve o bugün izinli evde ben suan işteyim
öyle de yapıyor zaten persembe gecesi yorgunmus o gün de bos gecti erken uyudu bu aya umudu kestim yani bebektenHadi ya kendi işe gitse hemen uyur benim ki öyle yapar kesin
)) canım suan evde usta var doğalgaz için eğer erken biterse eczaneye gidip test alcm ama olumsuz olursa da çok uzulcemCanim bugün yapsana varsa çıkar zaten hadi yap yap
Ayy inşallah yaaa tama tüp bebeğe karar vermişken süper olcak ama acaba diyorum içtim ilaclrdanda olur mu boleay hadi ins hamilesindir cnm
Canim hemen ümidini kesme herkes yumurta gününde hamile kalmıyor ki nasip bu işöyle de yapıyor zaten persembe gecesi yorgunmus o gün de bos gecti erken uyudu bu aya umudu kestim yani bebekten
Ne ilacı içiyorsunAyy inşallah yaaa tama tüp bebeğe karar vermişken süper olcak ama acaba diyorum içtim ilaclrdanda olur mu bole
Bitkisel ilaç içiyorum tüp bebek doktrnn verdiği Detox ilaclrNe ilacı içiyorsun
canım suanki ruh halim kocama karsı :)Canim hemen ümidini kesme herkes yumurta gününde hamile kalmıyor ki nasip bu iş
Anladım canım yap canım varsada yoksada kafan rahat olur yoksada üzülme tüp bebek olacakmis nasılsa hayırlısıyla olur inşallah)) canım suan evde usta var doğalgaz için eğer erken biterse eczaneye gidip test alcm ama olumsuz olursa da çok uzulcem
İnşallah canım evin işi bitsin gidip almaya calscam baklmAnladım canım yap canım varsada yoksada kafan rahat olur yoksada üzülme tüp bebek olacakmis nasılsa hayırlısıyla olur inşallah
Ne işe yarıyor bu ilaçlar. Olabilir canım ilaçların etkisiBitkisel ilaç içiyorum tüp bebek doktrnn verdiği Detox ilaclr
Allah büyük canım ilk bebğini tüp bebekle kucağına alıp 2. doğal yoldan hamile kalan 2 kişi var cevremde belki güzel Allah ım sana hiç uğrasmadan ilkinde nasip edicek mucizeni çok meraklandık yap bi test :)Ayy inşallah yaaa tama tüp bebeğe karar vermişken süper olcak ama acaba diyorum içtim ilaclrdanda olur mu bole
Hücre yenileyici dedi doktor canımNe işe yarıyor bu ilaçlar. Olabilir canım ilaçların etkisi
İnşallah iyi sonuç alırsın hiç batta gecikme olmusmuyduİnşallah canım evin işi bitsin gidip almaya calscam baklm
Ayy inşallah Rabbim bana mucizeyi taddirir inşallah sen böyle soyleynce daha çok heycnlndm az kaldı ustalri evde birakip nöbetçi eczane aramaya ckcam:)Allah büyük canım ilk bebğini tüp bebekle kucağına alıp 2. doğal yoldan hamile kalan 2 kişi var cevremde belki güzel Allah ım sana hiç uğrasmadan ilkinde nasip edicek mucizeni çok meraklandık yap bi test :)
Oldu canım daha önce de oldu (İnşallah iyi sonuç alırsın hiç batta gecikme olmusmuydu
:) kıyamam ya Allah ım sevincini heyecanını yarıda bırakmaz ins da bi bebiş haberi alırız senden ama yoksa veya çıkmazsa da üzülücem demişsin üzülmek yok Rabbim den önce hayırlısını istiyoruz hep vardır bi hayır deyip yine umutla bak belki idrarda çıkmaz vs hatta imkanın varsa 2 tane al test daha garanti olsunAyy inşallah Rabbim bana mucizeyi taddirir inşallah sen böyle soyleynce daha çok heycnlndm az kaldı ustalri evde birakip nöbetçi eczane aramaya ckcam:)
Hımm o zaman ne umitlenme ne umitlen Rabbim nasip eder inşallahOldu canım daha önce de oldu (