- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sut hormonu falan varmis doktor onlara bakalim dedi adetin 3.gel bakalim dedi.Hormon testi ben bu ay da cok erken adet olsaydim yapturacaktim. Doktor oyle demisti. Bu seferlik gerek kalmadi ama yine de ne var ne yok diye yaptirmayi dusunebilirim.
cnm adetimin 5. gunumdeyim corek otu bal tarcin kuru yapiorm ama tadi cok agir ben bali sevmem ama corek otunu cektirmedim cektirmek gerekio. pisman oldum en azinda agzima alir almaz yutarim hissetmem..bu sekikde bazisini cigniorm bazisi gidio faydasi olckmi bilmiomr presed kullaniorm zaten ovu testide kullaniorm cnm esime 4 lu bal karisimi havuc suyu sklyorm cnm bu ay bakalim ne olck of yaa bunlarla ugrasmayip hamis kalmak istiorm
Selam kizlar iyi akşamlar :) benimde bat 4 gün kaldi.. hakkimizda hayirlisi
insallah cnm. Allahim hepimize nasip etsin minnak ayaklilarimiziRabbim emeklerini boşa cikarmasin canım benim
Ay inşallahinsallah cnm. Allahim hepimize nasip etsin minnak ayaklilarimizi
Yok canım cikamdm dışarı alamadm yarın alcam olmazsam şancim var sabaha kadar olmazsam olmam artikCanim ne yaptın aldinmi test
Aşılama ilaçlar 800 tl hastaneye 350 tl ödedim cnm özel de yaptrdm hepAşılama fiyat olarak ne kadar öncesinde verilen ilaçlar cok etkiloyir mu bir de hemorajik kisti oalniniz var mi
2.5 yıldır olmadı canım Aşılama da yaptrdk olmadı bide tek yumurta var benim o yuzden
neden tek yumurta var cnm esinde sorun varmiydi harekette v.s ?? ne merakliyim ya kusura bakma cnm2.5 yıldır olmadı canım Aşılama da yaptrdk olmadı bide tek yumurta var benim o yuzden
Hayırlısı olsun inşallah canımYok canım cikamdm dışarı alamadm yarın alcam olmazsam şancim var sabaha kadar olmazsam olmam artik
Önemli değil canım eşimde problem yok canım yumurtm biri 4 yaşında ters dönmüş alınmış başka bi problemmz yok çok şükür vajinusmus DIŞINDAneden tek yumurta var cnm esinde sorun varmiydi harekette v.s ?? ne merakliyim ya kusura bakma cnm
Inanirmisin dün benim aklıma geldi onu kabul edecek koca lazimkendi asilamanizi kendiniz yapin kizlar siringayla
Aynen canım hyilrsi artık kısmet bakalim yarına kadar beklicezHayırlısı olsun inşallah canım
Canım bende evlendiğim ilk ay vajinusmus yaşamıştım. O duyguyu biliyorum çok şükür bende kalmadı ama inan hepsi kuruluktan başka hiç bir sorun olmuyor bana inanÖnemli değil canım eşimde problem yok canım yumurtm biri 4 yaşında ters dönmüş alınmış başka bi problemmz yok çok şükür vajinusmus DIŞINDA
Ama işte o kuruluk bitmiyor aşılama yaptirdim üç kez Dr bana kendini çok skiyosun kasiyosun hiç birşey yaptırmiyorsun diyor baygın olduğum haldeCanım bende evlendiğim ilk ay vajinusmus yaşamıştım. O duyguyu biliyorum çok şükür bende kalmadı ama inan hepsi kuruluktan başka hiç bir sorun olmuyor bana inan
Canım seni çok iyi anlıyorum arkadaşların önerdiği preseed kuruluğu yok ediyor. Sadece iki saniye dişini sıkarsan bütün sorunun ortadan kalkacak. Sen sıkınca daha çok acıyor bu sefer daha çok korkuyorsundurAma işte o kuruluk bitmiyor aşılama yaptirdim üç kez Dr bana kendini çok skiyosun kasiyosun hiç birşey yaptırmiyorsun diyor baygın olduğum halde