- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Evet canım bugün beşinci gün ilk uc gunde test yaptım hepsi çok silik çizgi çıktıadet geciktimi kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bugün beşinci gün ilk uc gunde test yaptım hepsi çok silik çizgi çıktıadet geciktimi kaçıncı gün
tatlım 5 ten yüksek oldumu değer gebelik var diyorlar ama takip etmek gerekiyor..inşallah hayırlısıyla yükselir seninde değerin.geç döllenmiş olabilir normalde adet gecikmesi olunca 3 4 haftalık oluyo 300 500 ama dediğim gibi inşallah geç döllenmedir sen dikkat et kendine ve dr tarfından takip ediliyosan önereceği ilaçlara başla :)Evet canım bugün beşinci gün ilk uc gunde test yaptım hepsi çok silik çizgi çıktı
Bende yarin yapcamyarin sabah 7 de hepiniz burda olun test yapcm ben gebertirim burda olmayani
sabah 7 de burda bulusalimm senin bat kac cnm ?? var mi belirti herhangi bisiy ???Bende yarin yapcam
Kuzum dun 10. Gundu yaptim test aksam yaptim negatif cikti yarin tekrar yapcam varsa cikar herhalde belirtiye gelirsek her ay gibi bu ayda belirti var tabi yine kirmizilari gorucem kesinbide 3 kere kan geldigini gordum ruyamda iki ruyayi yerlesme kanamsi olarak gordum digeri de adet kanamasiBende yarin yapcam
adet kani gormek bebege yorulur cnm.insallah vardir. benim hic belirtim yok. ama umutsuzim bendee hayirlisi olsunKuzum dun 10. Gundu yaptim test aksam yaptim negatif cikti yarin tekrar yapcam varsa cikar herhalde belirtiye gelirsek her ay gibi bu ayda belirti var tabi yine kirmizilari gorucem kesinbide 3 kere kan geldigini gordum ruyamda iki ruyayi yerlesme kanamsi olarak gordum digeri de adet kanamasi
Amin canim ben oglen kalkiyorum tembelim biraz testi yaptigimda yuklerim buraya insallah ikimizde pozitif goruruzzadet kani gormek bebege yorulur cnm.insallah vardir. benim hic belirtim yok. ama umutsuzim bendee hayirlisi olsun
insallah cnm ben de oglen uyaniorm ama yarin buyuk gunAmin canim ben oglen kalkiyorum tembelim biraz testi yaptigimda yuklerim buraya insallah ikimizde pozitif goruruzz
Hadi hayirlisi olsun prolaktine baktirdin mi tekrardan düşmüş mü ?insallah cnm ben de oglen uyaniorm ama yarin buyuk gun
Adet günün yakin mi ? Belki icerde bi misafir kendine yer ariyordur ondan olmasinKızlar benim bugün sol kasigim çok agriyor belim bile vuruyor ağrısı. Yumurtlama günüm de bitti. Niye acaba
cnm yarin son ilacimi icicem adet olursam 3. gun tkrar gidicm hormonlara bakticm doktor gel demisti sen de durumlar nasil ??Hadi hayirlisi olsun prolaktine baktirdin mi tekrardan düşmüş mü ?
sen de silik cikmisti demi canim ???Bat bugundu hala gelen giden yok
Benim kan testi sonucu 15 çıktı sizce nasıl
Benim bitti ilac coktan adetin 3.gunü igneye basladim dr bakalim demedi bende hic hatirlatmadim artik kolum delik desik oldu diye umarim düsmüştür ama ilac cok etkili diyor herkes hemen dusmustur diyorlar ..Bakalim cteside catlatma ignemi vuruldum gerisi takdir-i ilahi canim..cnm yarin son ilacimi icicem adet olursam 3. gun tkrar gidicm hormonlara bakticm doktor gel demisti sen de durumlar nasil ??
Adet günün yakin mi ? Belki icerde bi misafir kendine yer ariyordur ondan olmasin