- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
5 gun var canimbnce öyle deme kırmızıyı görmeden ümit kesilmez adetin ne zamndı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gun var canimbnce öyle deme kırmızıyı görmeden ümit kesilmez adetin ne zamndı.
nereye gidion kizzz yunurtlamadan bata kadar herkes burda sonra behlul kacarr olmuyo yani bileeeBüyük ihtimalle kimyasal zaten gitmeye gerek yok bence yakında olurum adet benim morallerim yerinde değil zaten kızlar topikte olmam bu aralar haberiniz olsun görüşürüz sonra InsAllah herkesz hayırlı haberler alır inşaAllah kendinize çok iyi bakın fatmanur kaçar
yok cnm kirmizilari bekliom ben de napiyim. sen nasilsin nasil gidio bebisli hayatolsun cnm o değil bebğim olur böle güzel şeyler DDD sen nasılsın varmı gelişme
5 gun var canim
CNMMM MİNESU BEN SENDEN UMUTLUYOM SEN BU AY DERSİNE ÇOK ÇALIŞTIN :dd5 gun var canim
cok cnm sanmiorm hic bi belirtim yok gogusler falan sismedi aslinda 1 hfta kala agrimaya baslarlardi ama yarin bi hun siserler heraldee benden umut yok ocaga insallah. dualarinizi eksik etmryin. sende canini skma cuma doktoruna sor aklindakileribence hamişsinn
kiz calismakla olmuyo ister kusumm Allahin dedigi olur napiyimmCNMMM MİNESU BEN SENDEN UMUTLUYOM SEN BU AY DERSİNE ÇOK ÇALIŞTIN :dd
allah nasip etceği zamanı biliyor cnm tabi ben böle me desem boş onuda biliyom ben sımdı ıs cıkısı eve kacar yemek falan 9 dan sonra yazarım cnm benım kaçlmıyom biyere sen hamiş olana dek hıhkiz calismakla olmuyo ister kusumm Allahin dedigi olur napiyimm
sagol cnm eksik olma ben hamis olana kadar senin ki dogar gorusuruz cnmallah nasip etceği zamanı biliyor cnm tabi ben böle me desem boş onuda biliyom ben sımdı ıs cıkısı eve kacar yemek falan 9 dan sonra yazarım cnm benım kaçlmıyom biyere sen hamiş olana dek hıh
cnm ben sana ne dedim 14 15 gunlerde ciftleseck kacinci gunundesin 12 miydi ??Minesuu canım galiba ben daha yeni yumurtluycam biraz daha rengi belirginlesio demi
Evet tatlım 12. Gunumcnm ben sana ne dedim 14 15 gunlerde ciftleseck kacinci gunundesin 12 miydi ??
2 gunun var daha cnm. bak okadar diodun yunurtladim diyer biz biliozz isi inandiramadim seni hadi hayirlisi iyi calis dersineEvet tatlım 12. Gunum
Calisiom kız bi gün durup bigun yapiom yeter herhalde hergun adamın canı cikio :))2 gunun var daha cnm. bak okadar diodun yunurtladim diyer biz biliozz isi inandiramadim seni hadi hayirlisi iyi calis dersine
ben 1 kere yapiodum cnm.oda sabahlari. senin yaptigin saat gayet guzel boyle debam et iyi yumurtlamalarCanım günde bir kere yapsam olur demi saat 5 de yapiom testin yetmiycek 2 kere yaparsam bir kerede olur demi
Ben güzelim bu ay kimyasal geçirdimKızlar ben bi duşuk bide kimyasal gebelik bi rahatsızlığımmı var acaba başına bole şeyler gelen biri varmı yada tanıdığı
Sağol canım :)ben 1 kere yapiodum cnm.oda sabahlari. senin yaptigin saat gayet guzel boyle debam et iyi yumurtlamalar