- 13 Ekim 2012
- 1.311
- 218
Zamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaaBiz iyiyiz cnm herkes hamile bi Minesuu yla ben pinekliyoz burda :) sen naptın bebiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaaBiz iyiyiz cnm herkes hamile bi Minesuu yla ben pinekliyoz burda :) sen naptın bebiş nasıl
Ooo ben temelli ümidi kesim o zmn 9 unda olmam lazım dün yaptm neqatif neyse Allahtan ümit kesilmez tekrar tebrik ederm cnm Rabbim saqsalim kucaqına almayı nasip eder İnşallah :KK:İlk
İlk cnm Minesuu bak dedi dunde bugünde umitsizdm ama silikte olsa bişy var sanki 11inde adetm cnm inş olmam ve bu severki bebişim beni bırakmaz
Seninde mi bulantılarla başın dertte :) @gvn1907 de öyle qaribim oda bulantı çekiyo qeçer İnşallah en kısa zamanda. İnşallah bizimde tez zamanda qelir çok bekletmezZamani gelen hamile kaliyor canim gelecek insallah sizede :) ben bulantilarla ugrasiyorum yaa
Dualarim seninle canım ve diğer isteyenlerinle olacak InsAllah
saol cnm benim Annesiym i de unutma olur mu ikimz kaldik cunkuDualarim seninle canım ve diğer isteyenlerinle olacak InsAllah
Dedim ya isteyen herkese dua ediyorum inşallahsaol cnm benim Annesiym i de unutma olur mu ikimz kaldik cunku
alacaksin cnm ondan eminim ben hemdn paylas sabahNe olur sen de dua et yarın pozitif sonuç alayım yine
Yaptığım zaman paylaşırımm inşallah ne zaman yaparım bilmiyorum biliyorsun şehirde oturuyorum ben çarşıya ne zaman gidersek yapıcam hemenalacaksin cnm ondan eminim ben hemdn paylas sabah
insallah hayirli haberlerle gel cnm iyi gecelrYaptığım zaman paylaşırımm inşallah ne zaman yaparım bilmiyorum biliyorsun şehirde oturuyorum ben çarşıya ne zaman gidersek yapıcam hemen
Sağol canım iyi gecelerinsallah hayirli haberlerle gel cnm iyi gecelr
Beklemek çok kötü yaaaaaa hemen öğrenmek istio insan en iyisi adet geçince yapmak hayal kırıklıkları yaşamamak (Korkudan test yapamiyorim yarın yapayım net olsun