- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
Sabah ilk testini bekliyos bakalım okEşimle dikildk başına inceeeeee bi çizgi ne gorduk ne gormedk :) yarın bi yapın hele gondersem hiç goremezsiniz yrın atcam bakımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk testini bekliyos bakalım okEşimle dikildk başına inceeeeee bi çizgi ne gorduk ne gormedk :) yarın bi yapın hele gondersem hiç goremezsiniz yrın atcam bakımda
Biliyorum kuzum.. Ama böyle stres bebeği daha etkiler sen sakin olmaya bak.. Koyulaşır daha çok erken adetin bile geçmedi demekki hcg 100 üzeri ki böyle çıknışYa bilmiyorumm biraz daha koyulaşsaaa..aklımm hep bebişte..delirck gibiyimm.. Canım sende bırakma bak hamiş kalınabilio diğer ayda önemli olan tutunması..
Evet canım var bildiğin ama çok silik :) hafi gözün aydın sabah ilk idrarla daha belli olırAlın kızzz buyumuş az önceki gibi değil :) var galiba
Trip mi attın bacısı :) iyi ki varsınızO zamn bizimkinide gormesinler paylaşmıcam bende saçma değilmi sencede iyice sinir oldumm
Var çizgi şimdi böle silik olması gayet normallBiz bile ışıkta çk az goruyoz nasıl gorrcez baklm yarn yaparm yine :) saç saç paraların
Evet canım var bildiğin ama çok silik :) hafi gözün aydın sabah ilk idrarla daha belli olır
cnm cok sukur durumumz iyi insaaat sirketimiz var para sorun degil zatn ben dogal yoldan olsunn jstiorm zaten doktor 1 yil gecsin dioAman sen çalışmaları bırakma da inşalalh hemen kalırsın kız durumunuz iyimi aşılama yaptır hareketli olanları seçip öyle sana aşılıyorlar gebelik daha çok artıyor o şekil bş araştırma yap baken
hamissin cnm tebrik ederimAlın kızzz buyumuş az önceki gibi değil :) var galiba
Canm tebrik ederm qününe ne kadar var daha önce yapmışmıydın tesr ilkmi?İnş canm baklm sabahı bekleyelim dandik bi test ama yanıltmaz inş
Minesuu aqzına tükürim seninn bu topiqi açarken bi ikimizemi dua etmedin nan senncnm cok sukur durumumz iyi insaaat sirketimiz var para sorun degil zatn ben dogal yoldan olsunn jstiorm zaten doktor 1 yil gecsin dio
beni deeee1cicek3bocek bacım ateş ölçerim yokki yarn test yapcam ama adet sancm iyice qelmeye başladı beni çıkarn qözden bu ay qel artık annecim ya üzülüyorm valla artık
ne bilim bacimmm Allah herkese versinMinesuu aqzına tükürim seninn bu topiqi açarken bi ikimizemi dua etmedin nan senn
Amiiinn bizde baqıralım burdaa hamileyimm diyeee Bu ayy İnşallahne bilim bacimmm Allah herkese versin
Biz iyiyiz cnm herkes hamile bi Minesuu yla ben pinekliyoz burda :) sen naptın bebiş nasılSelam canlar Nasılsıniz ben geldim gunler haftalar sonra hatta :)
Var mi yeni gebeler ben istanbuldaydim annemde cok yogun 10 gun gecirdik dugin nisan söz derken evimdeyim cok sukur. Giremedim hic ne var ne yok
Canm tebrik ederm qününe ne kadar var daha önce yapmışmıydın tesr ilkmi?
Canm tebrik ederm qününe ne kadar var daha önce yapmışmıydın tesr ilkmi?
İlk cnm Minesuu bak dedi dunde bugünde umitsizdm ama silikte olsa bişy var sanki 11inde adetm cnm inş olmam ve bu severki bebişim beni bırakmazCanm tebrik ederm qününe ne kadar var daha önce yapmışmıydın tesr ilkmi?
hamissin cnm tebrik ederim