- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
ben sabah ilk ya da ikinci idrarla yapiodum cnm gun icerisinde yapmiorm ben stres oluorm cunku. sabah yapman yeterliSabah akşam yapmiyim mi canım sadece sabahları yapım barı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sabah ilk ya da ikinci idrarla yapiodum cnm gun icerisinde yapmiorm ben stres oluorm cunku. sabah yapman yeterliSabah akşam yapmiyim mi canım sadece sabahları yapım barı :)
Preseed neci hareketlendi onun sayesinde mrk etme ameliyat ne zaman cnm eşininvalla bebegimmm inaallah ruyan cikar kuzummm Allahtan umut kesilmez ama olursa mucize olack yani sperm hareketsizligimiz var biliosunuz oyuzden umut yok hicccc ayyyyy
Canım duyacaksin tabikide Allah in izniyle, senden 3 gün sonrada benim randevum var. Kalp atışı icinSorma valla cnm iyi gelecek bana kız dua et cuma donucem 2 de dr randevum var kalp atışı için gidicez inşallah duyarız ya çok korkuyorum
Tmmdir çok sgol canımmm ilgilendiğin için :)))ben sabah ilk ya da ikinci idrarla yapiodum cnm gun icerisinde yapiorm ben stres oluorm cunku. sabah yapman yeterli
inammiorm kizim sana yaaa niye boyle yaptinnn nasil alistirirsan oyle gider isteee tavrini koy ya da esine desen misafir agirliyamicm cok kotuyum desene aha senin bi esindeee AnnesiymOğlumda doğumdan bir gün önce kaynanaya mantı açmış kızım ben bu yuzu ben verdim anacım onlara hakediyorum ben canıma kıymet vermiyorum versem gelmezler
olmuckk suann valla bilmiorm kararsiziz yaa tedavi sureci 6 ay anca kendine gelio amelyatta tam cozum degil istee keskeee bi mucize olsaaPreseed neci hareketlendi onun sayesinde mrk etme ameliyat ne zaman cnm eşinin
Biliyosun ben temmuz annelerine de bakıyorum mümkün oldukça takip ediyorum kesede bebk gorunmeyenler bebek gorup kalbi atmayanlar çok var insan korkuyor stresten sivilcem bile çıktı içimden atamıyorum korkuyu o yüzden de anneme gitmek istedim brz gezim falan kafam dağılsın diyeCanım duyacaksin tabikide Allah in izniyle, senden 3 gün sonrada benim randevum var. Kalp atışı icin
Topigin hepsi ayrı bir stres zaten, bari sen yapma
kuzum inanmionuz biliorm ama ciddiyim benn yok bu ay cidden yaaaa
Ay ne kötü ya neyse ki o şeyleri yaşamadım ben ya allahım daha beterleri de var yaniBiliyosun ben temmuz annelerine de bakıyorum mümkün oldukça takip ediyorum kesede bebk gorunmeyenler bebek gorup kalbi atmayanlar çok var insan korkuyor stresten sivilcem bile çıktı içimden atamıyorum korkuyu o yüzden de anneme gitmek istedim brz gezim falan kafam dağılsın diye
Bilmiom canımm bakmadımm.mavis_61 güzelim ya senin hcg adetten kaç gğn sonra sıfırladı
sen hele bi test yap kizzz. hamisligin belli olsun yazdiklarim hamis olanlar cunku
Bnm eşim aslında anlayışlıdır sadece yok diyemez destek olur bana hep ama nihayetinde girip yemekleri o yapmıyor yine olan bana oluyor doğu tarafında öyle reddedemiyosun misafiri s.çim orflerine valla belim koptu beainammiorm kizim sana yaaa niye boyle yaptinnn nasil alistirirsan oyle gider isteee tavrini koy ya da esine desen misafir agirliyamicm cok kotuyum desene aha senin bi esindeee Annesiym
Niye bakmadın ay sana hastaneye gel demediler miBilmiom canımm bakmadımm.
Takılma oraya canım sende yaa .... ay 2 kelime yazdin ben stres oldum valla. .. yok yok aklina getirme öyle şeyleriBiliyosun ben temmuz annelerine de bakıyorum mümkün oldukça takip ediyorum kesede bebk gorunmeyenler bebek gorup kalbi atmayanlar çok var insan korkuyor stresten sivilcem bile çıktı içimden atamıyorum korkuyu o yüzden de anneme gitmek istedim brz gezim falan kafam dağılsın diye
Canım ümidini kesme yarın ilk idrarla bi da yapGaza geldm yaptm negatif gozunuz çıkmasın uykm kaçt kotu Bi tesadıftu o lekelenme galiba
Testi atta bakalım kuzum belki biz görürüzGaza geldm yaptm negatif gozunuz çıkmasın uykm kaçt kotu Bi tesadıftu o lekelenme galiba
Sen yat kalk şükret kurtaj olmadın kendinden gitti kürtaj çok kotu yaşadım ben rahminle oynuyolsr resmen epeycede gebelik yasaklanıyor yoksa anomali bebek yada yine düşük oluyor yaşım ufak ama çok tecrübe yaşadım Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize canım hiç üzülmeAy ne kötü ya neyse ki o şeyleri yaşamadım ben ya allahım daha beterleri de var yani
forumun basina ekleyecegimm cnm hem bilgi acisindan lazim bana hadi soylyin nerde bu millet nerde bu devletttt hu huuuu
hayırlısı ile 2mizde duyup gelicez pıtpıtlarıTakılma oraya canım sende yaa .... ay 2 kelime yazdin ben stres oldum valla. .. yok yok aklina getirme öyle şeyleri