- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Ben de okudum boşverin kızlar herkesin kendi hatasısanki biz biraktik hamileedunn gordum yazilanlari cnmmm cok komikti
Ahhhhhh kuzummm kiyamamm yaaaa bu senin sucun degil kii guzelimmm esin neden anlayisli.olmuyor hepimizde catlak var kimde yokki. lutfen Allaha sigin. bak catlaklar icin sprey var onu sikabilirsin puruzsuz oluo iliskiye girerken sikarsc catlaklarini ama.nereye kadar surer bilemiorm cok.uzuldmEsime söyledim ancak doktora gitmeye istekli degil.
Benden pek hoşnut değil sanki yada benim güvenine sarsıldı sanirim. Afedersiniz ama Gögüslerimin ucunda tk tük tüylerim var ve vücudumda çatlakların aşırı olmamak kaydiyla. Eşim bunları göründüğünden anında beni kenara ilerleyip kalkıp gidiyor. Çatlaklarımi saklayamam ama tüylerimi olabildiğince almaya çalışıyorum ancak göğüs kısmı çok acıdığı ve çoğalmasını istemediğim için çok fazla ellemiyorum. Ama esim iğreniyorum belkide ondan olabilir diye düsünüyorum. Açıkçası ben istekli olamıyorum artık eskisi gibi.
ne dedikodusu anlamadim ???
Bu daha iyi ondan cnm onda çok çektim benCanim geçmiş olsun bir yöntemi yok mu ki mide bulantısınin tospiktede böylemidin
kusmalarin darisi bizeeeeBu daha iyi ondan cnm onda çok çektim ben
Ya kusmasız anım yoktu zamanla azalıcak napalım
Boşverne d
ne dedikodusu anlamadim ???
Hadi ya ne yapcan bugün misafir var diyorsunBu daha iyi ondan cnm onda çok çektim ben
Ya kusmasız anım yoktu zamanla azalıcak napalım
Yapcak bişi yok yapcam artık canmHadi ya ne yapcan bugün misafir var diyorsun
Allah yardımcın olsun canım kolay gelsinYapcak bişi yok yapcam artık canm
Hayrolsun InsAllah psikolojik olarak çok etkileniyoruz o yüzden rüyalarimiza testler,bebekler vs giriyor bende bir haftada 3 defa bebeğimi gördüm InsAllah hayra çıkar hepsikızlar bugün rüyamda gebelik testi yapmışım üç tane kırmızı çizgi çıkmış ne demek acaba
Galiba inş ii sonuçlanır ama adet geiyor galiba sancılar başladıHayrolsun InsAllah psikolojik olarak çok etkileniyoruz o yüzden rüyalarimiza testler,bebekler vs giriyor bende bir haftada 3 defa bebeğimi gördüm InsAllah hayra çıkar hepsi
InsAllah gelmez canım gelirse de hayırlısı olsun diyelim InsAllahGaliba inş ii sonuçlanır ama adet geiyor galiba sancılar başladı
Nasılsın kız yeni test yapmışsın hayırlı olsun tebrik ederim bu kaçıncı test oldu ilk çift çizgiyo gördüğünden beriKızçelerr
KuzuuuuKızçelerr