- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
sağlıkçıyı bırak sokaktan çevrdiğine sor o bile hamilesn der sen sevnçten delirdn inan artk hamişsssinnn Allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkçıyı bırak sokaktan çevrdiğine sor o bile hamilesn der sen sevnçten delirdn inan artk hamişsssinnn Allahın izniyle
saoll güzel hamişcikk... eğer adet olmazsam haftaya ctesi dr gidicemmmavis_61 mavisim yaaa sinirden arada kaynadin kusura bakma kuzum..... tebrik ederim canim koyulasmis cizgin maşallah
sus kizz ben eskiyim oncelik ben deebeni beni beni yeniyim diye unutma :)
bak ben sana bişey anlatayımm.. ben geçen ay kimyasal geçirdimm ikinci çizgiyi gördükk..arkadaşlarda gördü burda ama tutunamadı düştüü... ondan önceki ay yumurtlama dönemim kurban bayramına denk gelmişti annemlerdeydik bişey yapamadık ve o ay çizgi fln olmadıı.. olmayınca çizgide olmaz zatenn..Minesuu altaylimm ve mavis_61 katılıyorum hepinize minesuucum ben buraya inanıyorum zaten sadece sormak istedim cevabını ciddiye almadım zaten o sağlıkci olarak röntgen gibi şeylerle ilgileniyormus zaten uzun zamandir görev yapmıyor Neyse siz onu boşverin gerçekten ben size inanıyorum görüşlerinizi önemsiyorum yanlış anladilmayayim lütfen
saol canımm.. senide katıyorum dualarımaa..mavis_61 çk tebrik ederm kuzum Allah hayırlısıyla kucağına aldırmayı nasip etsin
Evett canım kızdırdın herkeziKüstunuz mu bana herkes gitti ya
Sanmam canım çünkü hamislikte olabiliyormus netten arastir bir ama bence bir sakincasi yoktur. Tavsiyem ac karnina kuru kayısı ye sabahlari bir kac tane iyi geliyor. Tazesi olsa o daha etkilide oda bu mevsim yokkızlar bişey sorcamm.. şimdi bende kabızlık var wcde zorluom ya kendimi bebişe etki ediomudur?
Ya gitmeyin geri gelin Özledim sizi kızmayın bana ben taze hamisim uzmeyin beniEvett canım kızdırdın herkezi
Gittiler yeni topik actilar
canım baktımda pek bi bilgi bulamadımm..bi haftadır kbızımm zaten öncedende vardıda incir kürü yapıodum ya o iyi gelmişti bırakınca başladı yine.. kayısı yicem artıkk...Sanmam canım çünkü hamislikte olabiliyormus netten arastir bir ama bence bir sakincasi yoktur. Tavsiyem ac karnina kuru kayısı ye sabahlari bir kac tane iyi geliyor. Tazesi olsa o daha etkilide oda bu mevsim yok
Evett canım kızdırdın herkezi
Gittiler yeni topik actilar
yok kizz o nerde bebek nerde ikinirken bebisi firlatmada : Dkızlar bişey sorcamm.. şimdi bende kabızlık var wcde zorluom ya kendimi bebişe etki ediomudur?
yapamadım bişey zatenn..yok kizz o nerde bebek nerde ikinirken bebisi firlatmada : D
yapma dursun icinde dogururken onuda cikarirsinyapamadım bişey zatenn..
Minesuuuuuuuu
efendimmMinesuuuuuuuu
yapma dursun icinde dogururken onuda cikarirsin
Naber nasılsınefendimm