- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Ben 16 aylık evliyim 16 aydir Bebiş istiyoruzSiz kac aydir deniyorsunuz ne kadarlik evlisiniz kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 16 aylık evliyim 16 aydir Bebiş istiyoruzSiz kac aydir deniyorsunuz ne kadarlik evlisiniz kizlar
1 senelik evliyim cnm. 6 aydir proje icin calisiyoruzSiz kac aydir deniyorsunuz ne kadarlik evlisiniz kizlar
Hayıırr..bugun yakalanıodumm sabah gec kaldım dedim yaa testi ortalık yerde unutmuşumm gormemiş neysekii.. Eğer duşmezse guzel haberi surpriz yapıp vercemm ...mavis esine dedin mi hamisligini ??
Aynen o yüzden güvenmiyorum kendime bati bekleyeceğim23 se 11 gun 24 se 10 25 se 9 :) sen yarin da yap bi test varda cikarr. burdakiler hep 10 11 gunlerinde ogrendiler. tabi belli olmaz battan sonra bile ogrenen var. gerci senin lekelenmen olmustu demi
sizin 1 seneyi gecmis aslinda doktorlar ne dio bu duruma yonlendirme yapmadilar mi?Ben 16 aylık evliyim 16 aydir Bebiş istiyoruz
Ay inşallahhh canım InsAllahHayıırr..bugun yakalanıodumm sabah gec kaldım dedim yaa testi ortalık yerde unutmuşumm gormemiş neysekii.. Eğer duşmezse guzel haberi surpriz yapıp vercemm ...
Canim tedavi goruyorum ben zaten bende yumurta zayıflığı var yumurta takibi tedavisi goruyorum geçen konuştuk yasizin 1 seneyi gecmis aslinda doktorlar ne dio bu duruma yonlendirme yapmadilar mi?
Sen doktora gittin mi1 senelik evliyim bende 5 aydir istiyoruz bizde
Olmazsa git canım tedbir almak lazım ama bir senedir istiyorsan tedavi yaparlar daha erken yaparlar mi bilmiyorumHayir canim gitmedim bu ay umitliyim çok da bilmiyorum ne olur
InsAllah canım5 aydir istiyoruz canim hayirlisi olsun rabbim hepimize nasip etsin
InsAllah canım
Amiiiiin canım InsAllahRabbim isteyen herkesle birlikte bizede nasip etsin
topikte artik can kalmadi baska topiklere bakiorm valla cnm skldi ruhum daraldi girmek bile jstemiorm artik yaaa puffffff
benim de oyle cnmmm.Çunki herkes beklemede canm ben çk isttorm şu var bu vr diye yazmayı belirti yok şimdi bi akıntı başladı bole beyaz krem gibi bişiy
Aynen seiedaya katılıyorum canım herkes beklemede o yüzden kimse yazmaz doğru düzgüntopikte artik can kalmadi baska topiklere bakiorm valla cnm skldi ruhum daraldi girmek bile jstemiorm artik yaaa puffffff
Benim de bugun ara ara beyaz krem gibi geldi yada hiç gelmedibenim de oyle cnmmm.